Βενιζέλος και Τσίπρας στη Λιβαδειά

| Ετικέτες | Posted On Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Σχετικές Αναρτήσεις :



2 σχόλια:

  1. Γιατί ο κος Βενιζέλος δεν θα μιλήσει σε ανοιχτό χώρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα βοιωτικά κογιότ (πολιτικά και οικονομικά), σε μια απέλπιδα προσπάθεια να διατηρήσουν τις πολυεπίδεδες και πολλαπλώς διασταυρούμενες (με το αζημίωτο) σχέσεις τους, φέρνουν τον Benyto στη Λιβαδειά.
    Όχι για να σώσουν την Ελλάδα, ούτε γιατί πιστεύουν σε κάποιο εκλογικό θαύμα, ούτε καν για να ενισχύσουν τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ στη Βοιωτία.
    Τον φέρνουν με μόνο σκοπό τη διατήρηση της απολεσθείσας ψυχραιμίας τους, καθώς τρέμουν στην ιδέα ότι την επομένη των εκλογών θα σπάσουν όλες οι δικομματικές ασφαλιστικές δικλείδες, που τους καθιστούσαν άτρωτους.
    Πολλοί εκτιμούν, ότι μετά την 18η Ιουνίου θα επέλθει ολοκληρωτική διάλυση και πανικός στο κόμμα και στις τάξεις τους, με αυξημένη πιθανότητα ορισμένα μέλη του σκληρού πυρήνα τους, (ειδικά μετά τη μαζική υποστήριξη κομμάτων της αριστεράς, από πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας), ν’ αυτομολήσουν και να σπάσει η πολυετής και καλά προστατευμένη (όπως πιστεύουν) omerta.
    Αυταπατώνται…
    Ακόμη κι αν δεν αυτομολήσει κανείς τους, η επόμενη μέρα αναμένεται ν’ ανοίξει στόματα κι αρχεία, ανθρώπων που γνωρίζουν πολλά …

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν