Τα ακίνητα-φαντάσματα του δήμου Αλιάρτου

| Ετικέτες | Posted On Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκαλέσει στους κατοίκους της Αλιάρτου -κυρίως όσων διαμένουν σε σπίτια του δήμου- η απόφαση της δημοτικής αρχής να κάνει μία γενική εκκαθάριση των ακινήτων του δήμου.

Τι εννοούμε όταν λέμε εκκαθάριση; Να δούμε με λίγα λόγια, ποιοι μένουν σε αυτά τα σπίτια, με ποια κριτήρια έγινε η επιλογή τους, ποιες προσθήκες-επεκτάσεις είναι αυθαίρετες και πρέπει να γκρεμιστούν, ποιοι χρωστάνε δεκάδες χιλιάδες ευρώ για μισθώματα που δεν έχουν καταβάλει στο δήμο και πολλά άλλα... 

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ακινήτου ιδιοκτησίας δήμου Αλιάρτου, που επισκευάστηκε με έξοδα του δήμου, δόθηκε σε πολίτη και έκτοτε έπαψε να εμφανίζεται ως ιδιοκτησία του δήμου. Μεταμορφώθηκε δηλ. σε ακίνητο-φάντασμα...

Το θέμα των ακινήτων του δήμου που απασχόλησε το Δημοτικό Συμβούλιο στην τελευταία του συνεδρίαση (Παρασκευή 25 Μαϊου 2012), ήρθε μετά την εισήγηση του Δημάρχου Γεώργιου Ντασιώτη στην Οικονομική Επιτροπή την περασμένη Τρίτη(την εισήγηση του Δημάρχου μπορείτε να τη διαβάσετε στο τέλος της ανάρτησης).

Στο Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί μία νέα συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012, ώστε να καθοριστούν τα κοινωνικά κριτήρια για όσους τυχόν παραμείνουν στα σπίτια του δήμου. Οι ενοικιαστές αυτοί, θα πρέπει να προσκομίσουν το εκκαθαριστικό σημείωμα της εφορίας και το Ε9.

Τα υπόλοιπα ακίνητα των ενοικιαστών που δε θα πληρούν τα κοινωνικά κριτήρια, θα βγούνε σε δημοπρασία. Οι ενοικιαστές αυτών των ακινήτων για να συμμετάσχουν σε δημοπρασία, θα πρέπει πρώτα, εκτός την προσκόμιση των δικαιολογητικών, να εξοφλήσουν τις οφειλές προς τον δήμο και να έχουν γκρεμίσει τις τυχόν αυθαίρετες κατασκευές.


Εισήγηση Δημάρχου στη Οικονομική Επιτροπή

Σχετικές Αναρτήσεις :



53 σχόλια:

  1. Βάλτε σειρά σε όλα τα σπίτια γιατί τα τελευταία χρόνια όλα είναι μπάχαλο. Όλοι γνωρίζουμε στο μικρό χωριό που ζούμε ποιοι μένουν ποιοι πληρώνουν και προπάντων με ποιο τρόπο πήραν τα σπίτια, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Επίσης όλοι στο μικρό μας χωριό ξέρουμε πως πήραν τα σπίτια 2 πρώην αντιδήμαρχοι και διάφοροι συγγενείς αυτών, επι δημαρχίας Παλμέ και Βίτση.Διαφορετικά σηκωθείτε και φύγετε σας ψήφισα για τα δύσκολα.Η Χώρα μας καταστρέφεται και μερίδιο ευθύνης δεν έχει μόνο η κεντρική εξουσία. μεγάλη ευθύνη στο γενικό μπάχαλο έχει και η τοπική αυτοδιοικηση. Με την ανοχή ποιών δεν πληρώθηκαν τα τελευταία 15 χρόνια τα ΄μισθώματα. Γιατί δεν πλήρωσαν το νερό. Και γιατί ρε μάγκες εγώ να συνεχίσω να πληρώνω; να είμαι το κορόιδο και να καλύπτω τους εξυπνάκηδες της εκάστοτε δημοτικής αρχής; Άκουσα πως η δημοτική αρχή κάνει ρυθμίσεις χρεών και κόβει το νερό. Να το δω και να μη το πιστέψω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο ταμείο του Δήμου είναι ουρα τις τελευταίες μέρες.το είδα γιατί κι εγω πήρα χαρτί και πήγα να πληρώσω τον περσινό λογαριασμό που ξέχασα.καλα κάνουν να το κόψουν γιατί αλλιώς δε θα πληρώσουν οι μάγκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O δήμαρχος που ήταν ως το 2002 στέγασε τζάμπα ένα πρωτοπαλικαρο αφού του έφτιαξε και το σπίτι με λεφτά του Δήμου,στέγασε και δεύτερο που τον είχε αντιδήμαρχο.O επόμενος τα ήξερε όλα αυτα τα ανεχτηκε και συνεργάστηκε με αυτούς,τον αντιδήμαρχο του πρώην τον είχε κι αυτός και αντιδήμαρχο και πρόεδρο.Ο πρόεδρος τώρα σε γνώση του αφεντικού λίγο πριν φύγει τακτοποίησε σε ένα σπιτάκι τον αδερφό.Όλη αυτη η διαπλοκή είναι αυτη που ακόμα πιστεύει ότι προσφερε ΈΡΓΟ στον αλιαρτο τα τελευταία 20 χρόνια που κυβερνούσε και ακόμα δεν έχει χωνεψει ότι υπάρχουν και άνθρωποι που δεν είναι σαν αυτούς.
    Αν έγινε η χώρα μπ......λο είναι γιατί δώσαμε δύναμη σε ανθρώπους ακαταλληλους.Νομίζω όμως ότι κάτι αλλάζει τουλάχιστον εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακης πρασινομπινές26 Μαΐου 2012 στις 11:44 μ.μ.

    Εμ ο άλλος που έχει σίγουρα 2 σπίτια στην κατοχή του,ένα μάλιστα μεγάλο στον Αλίαρτο και ένα εκτός Αλιάρτου,και κάθεται σε σπίτι του Δήμου για να νοικιάζει τα δικά του. Πλήρη ασυδοσία αλλά καλά κάνουν , αυτοί είναι οι μάγκες κορόιδα! ε κορόιδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γουστάρω διαφάνεια.
    Μέχρι το τέλος να το πάτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. parakalo na bgei lista me olo ta akinita poy exoyn dothei kai oxi ayton mono poy xrostane kai oi fakeloi me tis nomimes tis diadikasies dimoprasias.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τώρα που είναι αυτα τα καλοπαιδα στην πιάτσα να μας πουν τι στήριζαν όλα αυτα τα χρόνια.η παροιμία λέει ότι το ψέμα έχει κοντά ποδάρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ερώτηση κανω και εννόω κάτι ταξιτζιδες αφήνουν τους πελάτες να φεύγουν για να κάνουν πολιτική υπέρ των πρώην και εναντίον των νυν.τώρα θα μας εξηγήσουν για την διαπλοκή των κολλητων τους ή όχι;για να δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μουγκα στην στρουγκα οι ταξιτζηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλα ρε λεβεντες πρωην.
    δωσατε σπιτια αλλα και στα γιδια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΠΑΓΑΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ....ΑΚΙΝΗΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ??ΧΑΧΑ...ΠΙΑ ΑΚΙΝΗΤΑ??ΓΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΜΙΛΑΜΕ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝ ΣΠΙΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΟΣΤΟΣ ΧΩΡΙΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ..ΤΑ ΠΗΡΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ..ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ??ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙ??ΓΚΡΕΜΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΟΥΝ ΠΟΤΕ, ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ.ΠΗΓΕ ΠΟΤΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΣΠΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ??ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ Σ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΣΤΕΓΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 12.54 διάβασα πολυ προσεκτικά την εισήγηση και είδα ότι στην θητεία των νυν,μόνο ένα σπίτι δόθηκε μα απόφαση του δημοτικού συμβουλιου για κοινωνικούς λόγους κι αυτο τώρα ο δήμος το παίρνει πίσω.άρα που είδες τις αυθαιρεσίες;εκτός και αν μας κρύβουν κάτι.πραγματικά θέλω ναμαθω.

      Διαγραφή
    2. ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ..ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΕΝΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΑΠΛΗΡΩΤΑ..ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΠΗΓΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ???ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΑΠΟ ΤΟ 96 ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2010 ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΑΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ...

      Διαγραφή
    3. ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ. ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΕΣΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ¨?ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΝΕΡΑ 15ΕΤΙΑΣ..ΜΗΠΩΣ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ?ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΟΠΩΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ..ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΛΑΔΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΗΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ Σ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ...

      Διαγραφή
    4. Επιμένω ότι είναι ένα το σπίτι και διάβασα πολυ καλα την εισήγηση η οποία τα καταγράφει όλα τα σπίτια.αν πληρώθηκαν ενοίκια και δεν φαίνονται στην σέντρα κι εγω μαζι σου,πιστεύω ότι θα βοηθήσουμε αν γίνει.η λίστα απο ότι καταλαβαίνω είναι η λίστα όλων των σπιτιών και καταγράφει κάποια δεδομένα,το ότι δεν υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να γίνουν ποτέ.κι εγω Συμφωνώ ότι πρέπει να βγει η λίστα με αυτούς που ΧΡΩΣΤΆΝΕ νερά,αλλα δεν το μπερδευω με το θέμα των σπιτιών που είναι πολυ ΣΟΒΑΡΟ.στο συμβούλιο ο δήμαρχος είπε και Συμφωνώ μαζι του,ότι εκτός απο θέμα νομιμότητας είναι και θέμα ηθικής τάξης και ίσων ευκαιριών προς τους δημότες.διαφωνεί κανείς με αυτο;

      Διαγραφή
    5. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΑΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ Η ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ.ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΡΩΝ ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Η ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΝΥΦΗ.ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΜΩΣ ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ ΠΡΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΔΗΛΩΜΕΝΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΥΝ.Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ ΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ...

      Διαγραφή
    6. Είμαι βέβαιος ότι είναι όλα τα σπίτια του Δήμου.το ρώτησα και το έμαθα.πιθανόν μπερδευεσαι γιατί τα τελευταία σπίτια (κοντά στον παλιό μετεωρολογικό σταθμό) είναι του οργανισμού και όχι του Δήμου.αυτο είναι βέβαιο.δεν υπάρχει περίπτωση ο νυν δήμαρχος και το στενό επιτελιο να λειτουργήσει όπως λες.ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΈΩ

      Διαγραφή
    7. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ..ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΩΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ..

      Διαγραφή
  12. εις το ορος ελικων27 Μαΐου 2012 στις 3:36 μ.μ.

    τα γιδια ειναι απορα και τους δωσανε σπιτι?
    ξερει κανεις? η να ρωτησουμε τον κουμπαρο των γιδιων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. πως μπορουμε να μαθουμε τα ονοματα των δικαιουχων?και για ποσα σπιτια μιλαμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δικαιούχοι είναι όλοι οι δημότες.αν εννοείς ποιοι μένουν μέσα τώρα αναφέρονται στην εισήγηση του δημάρχου.αν την διαβάσεις θα τους δεις και θα δεις ότι τα σπίτια είναι 36.

      Διαγραφή
  14. Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ,ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ( Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΚΟΛΛΗΜΑ ΣΑΣ ) ΟΤΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΕΤΟΙΜΑ ΠΡΟΣ ΚΑΤΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΒΑΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ,ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 20 000 € ΞΟΔΕΨΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΕ ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ( ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΛΕΟΝ ) ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ( ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ) ΠΗΡΑΝ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΧΟΡΗΓΕΙΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΑ ΜΑΣΤΟΡΙΚΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΑΝ ΠΙΣΩ.. ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΖΗΤΑΤΕ???? ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΚΥΨΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ????ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΣΠΙΤΑΚΙ,ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΟ...ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΠΩΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑΣ
    ( 'Η ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ )ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΝ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΟ ΑΝΗΚΕ ΣΤΟ ΝΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΜΑΣ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΧΟΥΝ ΩΣ ΕΞΟΧΙΚΑ ( ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ) Ή ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΣΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ - ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ - ΙΝΔΟΥΣ - ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥΣ Ή ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΣΕ ΑΛΛΟΥΝΟΥ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ..ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΩΜΑΛΙΑ!!!!!

      Διαγραφή
    2. Μάλλον δεν διαβασες την εισήγηση του δημάρχου 8.47.ακριβώς αυτα λέει μέσα.για τις κληρονομιές στα παιδια,για τις επινοικιασεις κτλ..Για κοιτα τη.

      8.39 κάτι δεν μας λες καλα.ποιος θα βάλει 20.000 ευρω σε ένα σπίτι ξένο,αν δεν πιστεύει ότι θα γίνει δικό του.αλλα κι έτσι όπως λες αν είναι με ποιο δικαίωμα αποφάσισε αυτός μόνος του χωρίς να ρωτήσει τις υπηρεσίες του Δήμου να χρεώσει όλους τους δημότες με αυτο το πόσο;εκτός αν ρώτησε τον τότε δημαρχο και του είπε ναι,αλλα αυτ´ο όμως είναι διαπλοκή και παει αλλου η δουλειά.νομίζω λάθος;τι λες;

      Διαγραφή
    3. eisai ektos topou kai hronou...sou eipe o apo panw oti na plirwsei kanenas dimotis gia spiti allounou?????

      Διαγραφή
    4. 11.36 είναι πολυ απλό να το καταλάβεις προσπάθησε λίγο.όταν σε ένα περιουσιακό στοιχείο του Δήμου,που η αποστολή του είναι να αποφέρει έσοδα φορτωνονται έξοδα,που συμψηφιζονται με τα έσοδα ,τότε αυτα τα έξοδα βαρύνουν τους δημότες.αυτο δεν είναι κακό να συμβεί για την επισκευή των σπιτιών με δυο προϋποθέσεις όμως.πρώτη αν το επιτρέπει ο κανονισμός,που δεν το επιτρέπει και δεύτερο αν γίνεται σε γνώση του Δήμου με αποφασεις,τιμολόγια και έλεγχο ώστε να είναι όλα στο φως.ξέρεις κάποια τέτοια περίπτωση;

      Διαγραφή
    5. re file tha mas trelaneis!!!!pairneis ena spiti hwris skepi portes kai parathira kai tha to afiseis etsi???eisai me ta kala sou??skepsou ligo ti les!!!o kathe enoikos ta vazei apo tin tsepitou o aliarteos den plirwnei tipota sunelthe epitelous!to spiti apo tin stigmi pou baineis mesa kai plirwneis nomima den ehei to dikaioma na se vgalei kanenas mehri na pethaneis i na fugeis apo monos sou..katalaves?????meta borei na vgei kai pali se dimoprasia..kai nai xerw arketa nomima kai xerw arketa paranoma..

      Διαγραφή
    6. Προφανώς δεν γνωρίζεις το καθεστώς για τα δημόσια ακίνητα.ρώτα κάποιον δικηγόρο και θα σου πει.έπρεπε να ρωτήσεις βέβαια πριν πάρεις το σπίτι και βάλεις και λεφτά.την πάτησες.

      Διαγραφή
    7. kala kala kane kamia toumpa kai tha deis an ixera i an proseha...gia pigaine na xanadiavaseis ton nomo kai ela na diavaseis kai to sumvolaio opote theleis...kai tha deis pws tha peseis apo ta sunefa..

      epitelos auti i politiki zileias sto dimo mas prepei na teleiwnei, ti komplex katoterotitas einai auto pou sas katavalei kurioi?eiste sta oria tis kathlipsis kai mesa apo tin laspologia sas prokaleitai kapoia eforia..diladi me liga logia eiste exartimenoi kai prpei na zitisete voitheia...epitelous auto to komplex sto hwrio mas prpei na teleiwnei an theloume na pame brosta ws koinwnia..diavasteta kala afta pou sas lew einai polu simantiki i psihiki iremia! skeftite giati to kanete auto ston eauto sas????

      Διαγραφή
    8. 12.44 η παθηση σου ονομαζεται σχιζοφρενεια.σε πρωιμο σταδιο θεραπευεται.τρεξε.

      Διαγραφή
    9. toulahiston ehw elpides na therapeutw antitheta me allous...tespa den eimai gia na erthw se antiparathesi anwnumi me kanenan,apla i zileia kai to komplex uparhei sto hwrio mas kai kapoia mera prpei na stamatisei auto to pragma...akoma kai gia kafe na vgeis an se xerw oti eisai kapws pio epituhimenos (kai kala leme twra giati oloi boroume na epituhoume arkei na koitame na min vgaloume to mati tou allou) se koitane me poia isoun giati isoun pou tin vrikes pou vrikes lefta na pieis kafe kai ftanoume sto simeio tis imeras pws pires spiti tou dimou aliartou...einai ekei paidia kante aitisoula kai parte...alla eipame den tha einai epiplwmeno....kai skeftita ta peri komplex to lew sovara kai nomizw oloi oi noimon sumfwnoun mazi mou..

      Διαγραφή
    10. ΣΥΜΦΩΝΩ ΤΡΕΧΤΕ ΓΙΑ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΑ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΧΑΙΡΕ ΚΟΜΠΛΕΞ ΑΜΕΤΡΗΤΟ....ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΚΤΟΣ ΛΙΓΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ΄ ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ.ΟΣΟΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΡΗ.

      Διαγραφή
  15. ΕΝΑΣ ΑΛΙΑΡΤΑΙΟΣ27 Μαΐου 2012 στις 11:05 μ.μ.

    ΚΥΡΙΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΧΙ. ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΚΟΦΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΒΟΛΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΝΟΜΙΜΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ. ΕΛΠΙΖΩ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ. ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΥΝΕΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΝΑΣ ΑΛΙΑΡΤΑΙΟΣ27 Μαΐου 2012 στις 11:08 μ.μ.

    ΕΠΙΣΗΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΝΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. επειδή ήμουνα στο δημοτικό συμβούλιο κατάλαβα πως υπήρχε ένας λαικισμός έντονος κυρίως απο την αντιπολίτευση. Επίσης η αντιπολίτευση ήθελε κατα κάποιο τρόπο να κουκουλώσει να θολώσει να αναβάλει και να το πάει στο μέλλον γιατί οι ευθύνες της στο θέμα είναια τεράστιες.Υπήρχε βέβαια η βούληση της δημοτικής αρχής και κυρίως του δημάρχου και του αντιδημάρχου να προχωρήσουν και να τελειώσουν. αλλά το θέμα το παρέπεμψαν σε κάποιο όργανο του δήμου ή της Νομαρχίας αν κατάλαβα καλά.και εδω νομίζω μπερδεύτηκα λίγο. Επειδή όμως οι καιροί είναι δύσκολοι, αν εσεις ως δημοτική αρχή ή το όργανο το οποίο το παραπέμψατε το κουκουλώσει οι ευθύνες σας θα είναι μεγαλύτερες απ΄οτι των προηγούμενων. Γιατί τώρα το ξέρουμε όλοι τι γινόταν τόσα χρόνια.Επομένως εσεις έχετε το μαχαίρι, έχετε και το καρπούζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Aντιγραφη -επικολληση απο την ανάρτηση του dk που λέει τι απόφαση που πήρε το ΔΣ.(ρε παιδια ελάτε να οργανωθούμε,διαβάστε καλα τις αναρτήσεις,να κάνουμε μια σοβαρή συζήτηση)

    "Στο Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί μία νέα συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012, ώστε να καθοριστούν τα κοινωνικά κριτήρια για όσους τυχόν παραμείνουν στα σπίτια του δήμου. Οι ενοικιαστές αυτοί, θα πρέπει να προσκομίσουν το εκκαθαριστικό σημείωμα της εφορίας και το Ε9.

    Τα υπόλοιπα ακίνητα των ενοικιαστών που δε θα πληρούν τα κοινωνικά κριτήρια, θα βγούνε σε δημοπρασία. Οι ενοικιαστές αυτών των ακινήτων για να συμμετάσχουν σε δημοπρασία, θα πρέπει πρώτα, εκτός την προσκόμιση των δικαιολογητικών, να εξοφλήσουν τις οφειλές προς τον δήμο και να έχουν γκρεμίσει τις τυχόν αυθαίρετες κατασκευές."

    Noμισή ότι είναι κατανοητό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Να γκρεμισουμε δηλαδη το σπιτακι του σκυλου και να μην μπορουμε να περπατησουμε στα πεζοδρομια απο τις καταληψεις των καταστηματων...και να βλεπουμε και τον Δημαρχο να πινει τον καφε του μεσα σε ενα παρανομο αιθριο..οπου μας παιρνει λεω εγω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο κάπου γίνεται η αρχη Λεβέντη μου.ας είναι κι απ το σπιτάκι του σκύλου που δεν είναι διατηρητέο,ενω το σπίτι είναι τζαπατζη μου.

      Διαγραφή
    2. leventi 12:45 pes to pio kathara na to katalavoume..o psifoforos einai pio simantikos apo enan skilo kai to spitaki tou..

      Διαγραφή
    3. Λεβεντη1.43 κανείς λάθος.η δικαιοσύνη και η νομιμότητα είναι πιο σημαντική κι απ το σκύλο σου κι απ τον ψηφοφόρο και ΜΠΡΆΒΟ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΆΔΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΈΠΕΙ ΈΤΣΙ.χαίρομαι που κι εγω τους ψήφισα.

      Διαγραφή
  20. οταν σε μια χωρα το να κλεβη και να παρανομη κανεις, εγινε νομιμοτατη πραξη και μαλιστα με μια δοση μαγκιας και εξιλεωσης απο την κεντρικη εξουσια, εναντια στο τοτε ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΗ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ , αυτο με τα χρονια που οι τοτε στην πορεια εγιναν και αυτοι καθεστως με κουστουμια και γραβατες (και πεταξαν τα ζιβαγκο)εξελιχθηκε και γιγαντωθηκε σε τετοιο βαθμο που τωρα οσες καλες προθεσεις και να υπαρχουν δεν λυνετε. οταν ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΤΑΓΟΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟ ΑΜΙΜΗΤΟ ""Ε...και να κανει ενα δωρακι 500000000δραχμων δεν θεωρειτε κακο"" ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΦΙΧΤΑΓΚΑΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ. και μην ισχυριστη κανεις οτι οι κηποι η οτι αλλο θελετε ηταν σε χειροτερη κατασταση πριν το 1980.ολοι τους ζησαμε και μπορουμε να κρινουμε την εξελιξη τους ποτε και απο ποιους διαμορφωθηκε. ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΛΥΣΕΙΣ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΛΥΘΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΝΤΟΜΙΝΟ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΑΝ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ Η ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΑ ΑΝΤΕΧΕΙ. ΕΙΠΑΜΕ ''καλλιον το προλαμβανειν του θεραπευειν" πως θα γινει ομως αυτο οταν μια κοινωνια ενα συγκεκριμενο πολιτικο συστημα την παραεμαθε να ΖΕΙ ΣΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ.(βλεπε κορυδαλο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. οσο και να χτυπιεστε νοσταλγοι του πρωην δημαρχου τζαμπα το κανετε.
    και εαν θελετε να ξερετε οι οφειλες των νερων ειναι απο τοτε που μας κυβερνουσε η αφεντια τους.
    καθιστε στην γωνια σας λοιπον και απολαυστε το
    νοικοκυρεμα του δημου μας.
    οσο δε τα μπουμπουκια που δεν πληρωναν τα σπιτια ειναι ολοι τους κολλητοι των πρωην.
    και επαναλαμβανω το σκοτεινο κουιζ...
    ποιο σκοτεινο σπιτι δεν φαινετε πουθενα και κατοικητε απο σκοτεινα στοιχεια χωρις να πλερωνουν μια??
    σκοτος βαθυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΣ ΤΑ ΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ...ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ..ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΣΕ ΟΛΑ..ΑΛΙΑΡΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ.....

      Διαγραφή
    2. 4.58 ΕΙΣΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΑ ΣΠΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΣΑΙ ΦΩΤΕΙΝΟΣ

      Διαγραφή
    3. απαντησε στο κουιζ αγορακι μου εχεις τσουρεκια??
      σπασμενα νευρα ε??
      περαστικα σου
      ισως ενεμφανησθει γιδι

      Διαγραφή
    4. αντε ρε τραϊ της κακιας ωρας

      Διαγραφή
    5. Tα γιδοτραγα ρυπαινουν ακομα???

      Διαγραφή
  22. τα γιδια δεν μπηκαν στο μαντρι...........
    αλλα σε σπιταρωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. φρατζολες σκοτεινες30 Μαΐου 2012 στις 11:49 π.μ.

    ανωνυμε 7.13 κοτσανα ειπες.....
    τοα χρονια τα λαμογια στο σκοταδι ολα
    αλλα τωρα ολα στο φως για μεγαλη σου λυπη
    εσενα και των ταξιτζηδων.
    εσεις μας τα κανατε φρατζολες τοσα χρονια
    αντε γεια τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. τα γιδια θα ξαναπαρουν σπιτι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ρε δημαρχε θα αφησεις χωρις σπιτι το λ...??
    ντροπη.
    θα θυμωσουν τα αλλα γιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν