Πρόσκληση σε συνεδρίαση του Δ.Σ. Αλιάρτου

| Ετικέτες , | Posted On Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

κλικ στην εικόνα

Σχετικές Αναρτήσεις :



19 σχόλια:

  1. Το τελευταίο θέμα το είδατε;αφορά τα σπίτια του Δήμου .εκείνα ντε που κανένας δεν ξέρει ποιος μένει και φυσικά κανένας δεν πληρώνει ούτε το συμβολικό ενοίκιο που έχουν.ΜΕΓΑΛΟ ΘΈΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ.ΔΉΜΑΡΧΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΊΣ ΠΊΣΩ Σ´ΑΥΤΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΑΣ ΑΛΙΑΡΤΑΙΟΣ18 Μαΐου 2012 στις 5:20 μ.μ.

    ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΟΤΙ "ΔΙΝΩ ΔΙΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΕ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΧΙ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και να μην ξεχναμε υπαρχουν ατομα που μενουν με μηνιαιο ενοικιο 9.50 ευρω και δεν τα πληρωνουν ΠΟΤΕ.
    Αλλα ευτυχως οι καιροι αλαξαν.
    Ο καθε κατεργαρης στον παγκο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eπιτελους ανοίγει το αποστημα.πρέπει να παει μέχρι τέρμα η κάθαρση και τότε θα δούμε πράγματα που δε θα τα πιστεύουμε.κολλητοί δημάρχων,υψηλομισθοι υπάλληλοι και συνταξιούχοι,πρόεδροι δημοτικών συμβουλίων και άλλοι ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ τύποι,λυμαίνονται την περιουσία μας και δεν πληρώνουν μια δεκάρα.ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΤΕΊΛΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΆΘΑΡΣΗ.ΘΑ ΣΕ ΓΡΆΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΊΑ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΊΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΠΙΑ ΚΑΘΑΡΣΗ ΜΙΛΑΣ???ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΛΗΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ? ΤΑ ΨΗΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ Σ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙ ΠΩΣ ΜΕΝΟΥΝ..ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΑΡΣΗ ??ΕΤΑΞΕ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΥΚΟΣ ΣΑΣ??ΘΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΤΕΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΑ ΛΑΘΗ...

      Διαγραφή
    2. Πολυ πίκρα αδερφακι μου.ή είσαι μέσα ή είσαι απο αυτούς που μοίραζαν τα σπίτια λες και ήταν δικα τους.πρέπει να ντρεπεσαι γι αυτο και το λάθος που κάνει ο δήμαρχος είναι που δεν φωνάζει έναν εισαγγελέα να μαζέψει κάμποσα λαμόγια που κατέστρεψαν τον τόπο.εγω για αυτο τον κατηγορώ και θα το πω και δημόσια όταν συζητηθεί ξανά το θέμα.αλλα επειδή χτες ήμουνα στο συμβούλιο και άκουσα αυτα που είπε,νομίζω ότι παρα πολλοί πρώην και νυν άρχοντες και κάποιοι κολλητοί τους έπρεπε να βγάλουν βίζα και να μεταναστεύσουν σήμερα κιόλας και όχι να μιλούν.αλήθεια οι πρώην ΝΊΚΟΣ ΚΑΙ ΑΛΈΚΟΣ έχουν να μας πουν κάτι για τα κοληταρια που στεγάσαν τζάμπα;ΜΑΣ ΤΟ ΧΡΩΣΤΆΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΉΣΟΥΝ.ΘΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΊΣ.

      Διαγραφή
  5. μεγαλη ανησυχία σε καποιους για την συζητηση της παρασκευής.ακουσα συζήτηση απο παλιους δημ.συμβουλους που ανησυχούσαν για τα ονοματα που θα ειπωθούν στο συμβουλιο.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάποιοι ειδοποιούν τους ενοικιαστες να είναι στο συμβούλιο για να αντιδράσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε τι πραγμα πεστε να μαθουμε και εμεις υπαρχει αποκρυφη αποφαση πριν το συμβουλιο? ενημερωστε τον κοσμακη

      Διαγραφή
    2. ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ.ΠΡΕΠΕΙΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΗΔΗ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ.Α ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ

      Διαγραφή
  7. σφυριξα και εληξες22 Μαΐου 2012 στις 8:16 μ.μ.

    ανωνυμε των 7.19 τι εννοεις με την αποκρυφη αποφαση?
    ολα στο φως θαναι λεβεντη μου.
    οι σκοτεινες εποχες τελειωσαν...
    και ενα κουιζ.
    ποιο σπιτι του δημου που εγινε τζιτζι ειναι κατοικημενο αλλα ο ενοικος δεν ειναι πουθενα αλλα μενει μεσα ουτε ενοικιαστηριο υπαρχει.
    πολυ σκοτεινο το κουιζ ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΙ..ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΕΙΡΑΧΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΜΕΤΑ???ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΚΟΛΗΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΒΑΤΖΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για πες ποιοι είναι νόμιμοι;μήπως ένας απο αυτούς είσαι και συ;γιατί βλέπω επιθετικότητα

      Αστεγος και άνεργος με 2 παιδια και 250 ευρω ενοίκιο το μήνα που τα πληρώνω
      ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΆΓΓΙΞΕ ΤΟ ΘΈΜΑ Ο ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΜΠΡΆΒΟ ΤΟΥ

      Διαγραφή
    2. 9:57μμ.άλλοι ήταν αυτοί που δούλευαν για τα κοληταρια.για κοιτά προέδρους ,αντιδημάρχους,τα αδέρφια τους,φιλαράκια,συμπαίκτες σε πράσινα τραπέζια όλοι γνωστοί και μη εξαίρεταιοι έχουν καβατζωσει σπιτάκια και ανησυχούν πολυ.αν γνωρίζεις κοληταρια του νυν πέστα,αλλανα τα θυμάσαι και μετα που θα διαψευστεις.μάλλον δεν έχεις καταλάβει ότι υπάρχει πλέον νομιμότητα και διαφάνεια στο δήμο μας και όχι πολιτική καφενείου.

      Διαγραφή
  9. ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ..ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ..ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΡΙΝ..Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΣΤΕΓΕ ΕΓΩ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΡΙΑ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΑΝΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ??Η ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗΣ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ....ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ 80% ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ..ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν