Αυτοκτόνησε 51χρονος συμπολίτης μας

| Ετικέτες | Posted On Κυριακή 13 Μαΐου 2012

51χρονος συμπολίτης μας αποφάσισε να δώσει ένα τέλος στη ζωή του το πρωί της Κυριακής με καραμπίνα. Η αστυνομική αρχή διερευνά τα αίτια

Ας αναπαυθεί η ψυχή του και να βρει τη δύναμη που χρειάζεται τέτοιες στιγμές η οικογένειά του .

Σχετικές Αναρτήσεις :



10 σχόλια:

  1. ας αναπαυτεί η ψυχή του ελπίζοντας να βρει τώρα την γάληνη που της άξιζε ! θα σε θυμόμαστε για πάντα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. λιγος σεβασμος.ΑΜΑΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ. ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΛΥΣΗ ΑΥΤΟΣ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΣΩΣΤΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΕ.ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΤΕ Η ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΕΒΑΣΜΟ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΤΕΘΙΜΕΝΟΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΟΧΙ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ. RESPECT ΜΑΓΚΕΣ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πίστεψε δεν σχολιάζω τυχαια! συμφωνω για τον σεβάσμο που λες αλλα όλοι πρέπει να σεβόμαστε απο πριν! γιατι να φτάσει καποιος σ αυτο το σημειο..μόνο η απελπισία και η ντροπή τον οδήγησε! εδώ θα είμαστε για την συνεχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ακριβώς μόνο η απελπισία και η ντροπή ...σεβασμο έχουμε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ζω μακρια,δεν ξερω τον (ατυχο) συμπατριωτη, αν καταλαβα καλα,-απο τα εδω γραφομενα- υπηρχε οικογενιακο προβλημα... ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ, και ο αναμαρτητος πρωτος τον λιθο.... Μαλιστα! Αναρωτιεμαι, ποσοι του συμπαρασταθηκαν, ποσοι τον -εκαναν παρεα, χωρις υπονοουμενα,πονηρα γελακια πισω απο την πλατη του,ποσοι μιλησαν ατελειωτες ωρες μαζι του, και τοσα αλλα που μπορουμε να κανουμε οταν ενας συνΑΝΘΡΩΠΟΣ μας εχει ενα σοβαρο προβλημα... Και μη γελιωμαστε, και στα ΚΑΛΥΤΕΡΑ σπιτια μπορει να γινει κατι! Μερικοι ξερουν να κρυβουν και να κρυβονται,αλλοι να τα σκεπαζουν, και αλλοι να μην αντεχουν, αλλοι μιλανε,αλλοι σκυβουν το κεφαλι, και εμεις οι αλλοι γραφουμε, εξω παντα απο τον χορο,σε αυτο το χωριο πολλα τραγουδια λεγαμε, χρονια περασανε,τα ιδια και τα ιδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κλασικοι αλιαρταιοι....ρεεεεε να κοιταει τα δικα του χαλια ο καθενας κ οχι των αλλων..αντε μπραβο..μονο ο θεοσ κρινει...κι εσυ εισαι μεγαλο νουμερο ρε φιλε που εστειλεσ στισ 1.25μμ...για σενα τα λεω αυτα.βαλε μθαλο..κοιτα τον εαυτο σου κ ασε το τι κανει κ τι εκανε η γυναικα αυτου που αυτοκτονησε..δικο τουσ θεμα...παλιο κουτσομποληδες ολοι...αι στο καλο σας μπαζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. όσο αναφορα εμένα(δηλαδή αυτον που σχολίασε στισ 1,25μμ,δε με ξέρεις ούτε ξέρεις τι σχέση μπορεί να είχα για να μου μιλάς έτσι !!! (επίσης βλέπω οτι οι κλασσικόι αλιαρταίοι σχολιάζουν χωρις να ξέρουν!) Δεν είναι θέμα κουτσομπολιόυ...είναι θέμα μεγάλου πόνου κ θυμού...δεν μιλάω σαν απλός συμπολίτης του...δυστυχώς για μας έσκυψε το κεφάλι και έφυγε...όσο για τους δικούς του πάρα πολύ πόνεσαν...αλλά και πολύ λίγοι ΄΄δικοί του ΄΄ έτρεξαν να σκεπάσουν το θέμα με αστειότατες δικαιολογίες... όμως τα λόγια πλέον είναι περιττά...ελπίζω έστω και τώρα να υπάρξει σεβασμος!
    Θα σε θυμόμαστε για πάντα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τον πονο σου κ τον θυμο σου εδω τον εκφραζεισ?σε κοινη θεα?πιστευεισ οτι ειναι σωστο?τελος παντων μπορει οντωσ να ξερεις κατι παραπανω,αλλα κ παλι δεν ειναι σωστο..στο σχολιο σου το πρωτο καταλογιζες ευθυνες..οτι ξερεις κρατα τα για τον εαυτο σου κ για αυτους που τουσ αφορα κ οχι για εμας τουσ απλουσ συμπολιτες.αυτο θα ηθελε κ εκεινος!κ πιστευω πως σε καμια περιπτωση δεν ειμαι κλασικος-η αλιαρταιος-α.απλα μου τι δινει να λεει πραγματα ο κοσμος χωρις να γνωριζει.ναι ειπα χωρις να γνωριζω αφου νομιζα πως δεν γνωριζεισ κ γι'αυτο εκραξα,λογικο δεν ειναι??αρα δεν ειμαι κλασικος-η αλιαρταιος-α.εσυ ομως γνωριζεισ αλλα δεν επραξες σωστα...εκθετεις ανθρωπουσ σε κοινη θεα..πολυ ασχημο!τελος παντων..ο θεος κρινει!κ βλεπει εννοειται..ασ τον αναπαυσει εν ειρηνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν