Ετοιμάζουν τη δική τους «άνοιξη» στην Ελλάδα;

| Ετικέτες , | Posted On Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Τα πρόσφατα τραγικά (από κάθε πλευρά) γεγονότα στο ΟΑΚΑ, έγιναν αντικείμενο σοβαροφανών συζητήσεων από διάφορους «ειδικούς» και μη. Οι εικόνες καταστροφής και η ταυτόχρονη ατιμωρησία μένουν όμως για να μας τονίσουν πως κάτι πολύ περίεργο -και χωρίς ουσιαστικό λόγο ή αιτία- συνέβη σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.

Τα ΜΜΕ της ντροπής, της κατοχικής προπαγάνδας και του αποπροσανατολισμού φρόντισαν εγκαίρως να απομονώσουν τις εικόνες φρίκης και της μεγάλης αλήθειας, της «πρόβας» που έγινε από τους καλοπληρωμένους εισαγόμενους καταστροφείς. Τα μακρινά πλάνα, οι καπνοί και οι συμπλοκές που έδιναν «εικόνα» αλλά όχι πρόσωπα, κατόρθωσαν να δημιουργήσουν ένα τέλειο άλλοθι για τους ανθυποκυβερνώντες την χώρα...

Η προβοκάτσια που αποσκοπούσε σε αύξηση της αστυνόμευσης, σε όλους τους χώρους και ίσως σε ολόκληρη την χώρα η οποία ζει στους ρυθμούς της 25ης Μαρτίου, δείχνει να αποδίδει στα λόγια του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος διέταξε συλλήψεις (πριν ακόμη γίνουν επεισόδια) όλων όσων κινηθούν κατά των πολιτικών… Δηλαδή, ο τοποθετημένος (από το ΟΑΚΑ) «φόβος επεισοδίων», θα αντιμετωπιστεί στις παρελάσεις, προκειμένου να διαφυλαχθούν οι υπεύθυνοι της παράδοσης της χώρας σε κατάσταση κατοχής από ξένες δυνάμεις (οικονομικές και μη).

Όλα τα φρόντισε η κυβερνοπροπαγάνδα, για να πείσει πως το «ξαφνικό γεγονός» αποτελεί απειλή για το πολίτευμα (το οποίο έχει ήδη παυθεί με το «ναι σε όλα» της ψήφισης του 2ου(;) μνημονίου). Μόνο, που, οι κυβερνοπροβοκάτορες αμέλησαν τις διαρροές εικόνων με τους «καταστροφείς» του ΟΑΚΑ. Παρέλειψαν να αναφερθούν στις εθνικότητές τους, όπως παρέλειψαν και να τονίσουν την πλήρη «αποτυχία» της αστυνομίας στο να συλλάβει τους «ταραξίες.

Η φωτογραφία που μας έστειλε πολύ καλός φίλος, δείχνει το… «περιεχόμενο» εκείνων που κατέστρεψαν το ΟΑΚΑ και ισοπέδωσαν την εικόνα του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Δυστυχώς, αυτή η φωτογραφία δεν κυκλοφόρησε στα ΜΜΕ της κυβερνοδιαπλοκής, ούτε προβλέπεται να γίνει αντικείμενο συζητήσεων.
Βλέπετε, η «Ελληνική Άνοιξη» ίσως να αποτελεί και ένα από τα προπύργια άμυνας της κατοχικής κυβέρνησης και του διεφθαρμένου υπάρχοντος πολιτικού σκηνικού.

Η «Ελληνική Άνοιξη» ενδέχεται να αποτελέσει και το «αιφνίδιο γεγονός» το οποίο θα λειτουργήσει ως καταλύτης για αλλαγές στο πολίτευμα, στην αστυνόμευση και στην εν γένει εγκαθίδρυση ενός μη δημοκρατικού καθεστώτος…

Η «Ελληνική Άνοιξη», ίσως να προετοιμάζεται στα ξενοδοχεία 5 αστέρων που φιλοξενούν «τραυματίες πολέμου» από τη Λιβύη, οι οποίοι εδώ και πάρα πολύ καιρό δεν έχουν κανένα λόγο συνέχισης της διαμονής τους στην Ελλάδα… Κι όμως παραμένουν, δείχνοντας πως κάτι περιμένουν…

Σχετικές Αναρτήσεις :



Comments:

There are 0 σχόλια for Ετοιμάζουν τη δική τους «άνοιξη» στην Ελλάδα;

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν