Απολυμένος κρατά ομήρους σε εργοστάσιο της Κομοτηνής

| Ετικέτες | Posted On Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Σε κρίσιμη φάση η υπόθεση ομηρίας σε εργοστάσιο της εταιρείας κατασκευής κάδων απορριμμάτων HELESI PLC, στη Βιομηχανική Περιοχή Κομοτηνής, όπου ένας πρώην εργαζόμενος - πατέρας δύο παιδιών- κρατάει ομήρους με κυνηγετική καραμπίνα δύο οδηγούς της εταιρίας, αφού νωρίτερα τραυμάτισε τον ιδιοκτήτη και άλλα δύο άτομα - έναν υπάλληλο και έναν αστυνομικό που έσπευσε επί τόπου.

Οι διαπραγματευτές της αστυνομίας έχουν συνεχή επικοινωνία μαζί του
, μέσω κινητού τηλεφώνου, προκειμένου να τον πείσουν να παραδοθεί και να απελευθερώσει τους δύο οδηγούς της εταιρίας. Βασικό αίτημα του είναι η επαναπρόσληψή του ενώ έθεσε επίσης ως αίτημα και την καταβολή...

...δεδουλευμένων 31.000 ευρώ που - όπως υποστηρίζει- του χρωστάει η εταιρία.
Παράλληλα, έγινε γνωστό, ότι οι αστυνομικοί διατηρούν και τηλεφωνική επικοινωνία με τους δύο οδηγούς που κρατά ομήρους ο δράστης σε χώρο της εταιρίας.

Το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται οι αστυνομικοί να φέρουν στο δράστη τη φαρμακευτική αγωγή που ζήτησε από το σπίτι του, καθώς, όπως είπε, πάσχει από μελαγχολία.
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις απ' όλη τη Θράκη με τη συνδρομή ομάδας των ΕΚΑΜ έχει μεταβεί στην περιοχή, η οποία έχει αποκλειστεί.

Επί τόπου βρίσκονται ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και πυροσβεστικά οχήματα για κάθε ενδεχόμενο.

Λίγο μετά τις
17.00, με συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομίας απελευθερώθηκαν δύο εργαζόμενες, που είχαν κρυφτεί σε αποθηκευτικό χώρο του εργοστασίου.

Πως ξεκίνησε το περιστατικό


Ο 50χρονος έφθασε στο εργοστάσιο και άρχισε να πυροβολεί με
καραμπίνα, ζητώντας να επαναπροσληφθεί στην εταιρεία, λέγοντας πως όλο αυτό το διάστημα είχε λάβει σχετικές διαβεβαιώσεις από τον ιδιοκτήτη.

Ανοίγοντας πυρ τραυμάτισε τον
μεγαλομέτοχο της επιχείρησης που χτυπήθηκε στο στήθος και έναν βούλγαρο εργάτη που έχει τραύμα στο δεξιό μηρό.

Οι δύο τραυματίες νοσηλεύονται, εκτός κινδύνου, στο
Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι άνοιξε πυρ και εναντίον των αστυνομικών δυνάμενων που έφτασαν πρώτες στην περιοχή, τραυματίζοντας ελαφρώς έναν αστυνομικό.

Σχετικές Αναρτήσεις :



Comments:

There are 0 σχόλια for Απολυμένος κρατά ομήρους σε εργοστάσιο της Κομοτηνής

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν