Ανοιχτός διάλογος με τη Δημοκρατική Αριστερά στο Συνεδριακό Κέντρο Αλιάρτου

| Ετικέτες , | Posted On Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Την Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου κλιμάκιο της Δημοκρατικής Αριστεράς με επικεφαλής τον Βουλευτή Δ. Ψαριανό θα επισκεφθεί στη 01:00 μ.μ τον Δήμο Ορχομενού και θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο, Δημοτικούς Συμβούλους και φορείς. Στην συνέχεια θα παρευρεθεί στον Δήμο Αλιάρτου όπου θα συναντηθεί αναλόγως με τον Δήμαρχο κτλ. Θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ του Νομού μας στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δ. Αλιάρτου.
Στις 6:00 μ.μ θα γίνει Δημόσιος διάλογος, όπου κυρίαρχο θα είναι οι απαντήσεις στα ερωτήματα των πολιτών και οι προτάσεις των πολιτών στα πλαίσια και της διαμόρφωσης του προγράμματος της Δημοκρατικής Αριστεράς, εν όψει των αναμενόμενων  Εθνικών εκλογών και μετά τις δραματικές εξελίξεις που αφορούν τον απλό Έλληνα πολίτη.

Σχετικές Αναρτήσεις :



10 σχόλια:

  1. Αναφανδόν υπέρ Παπαδήμου ο Ψαριανός..... Ο Λουκάς Παπαδήμος «είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να αποτελεί εγγύηση, γιατί είναι αποδεκτός και από την κοινωνία και από το πολιτικό κατεστημένο και από τις τράπεζες, τα χρηματιστήρια, την Ευρώπη και το μέσο πολίτη», δήλωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής και μέλος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Γρηγόρης Ψαριανός.

    "Νομίζω ότι δεν θα είναι μαριονέτα, δεν θα είναι κούριερ κανενός, ούτε διαμεσολαβητής του δικομματισμού και ταχυδακτυλουργός για να διατηρήσει τις ισορροπίες του δικομματισμού, που είναι γαντζωμένος στην εξουσία και δεν θέλει να αποχωρήσει", πρόσθεσε, από την Τρίπολη, όπου πραγματοποιούσε επίσκεψη ως επικεφαλής κλιμακίου της Δημοκρατικής Αριστεράς. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΨΑΡΙΑΝΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=324872

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν ακουσα την απαντηση δημαρχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε τι ακριβώς θέλεις να σου απαντήσει ο δήμαρχος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο αριστερός Ψαριανός είπε ακόμη:
    03-11-2011:"Κυβέρνυση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ με πρωθυποργό κοινής αποδοχής" Κουβελη?
    14-11-2011:"Δεν είναι φασίστες οι υπουργοί του ΛΑΟΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 15 ΝΟΜΑΤΑΙΟΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ!!!
    ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΨΑΡΙΑΝΟΣ!!!!!!
    ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΕΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΙΝ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ15-20 ΑΤΟΜΑ!!!!
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΕΜΕΤΙΚΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΤΩΜΑΙΝΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ...
    Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΕΙΧΕ 250 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΠΕΛΩΜΑ ΤΟΥ ΒΟΥΡΕΚΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!!!
    ΒΑΡΕΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΗ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑ ΣΙΧΑΜΕΝΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ"
    ΨΑΡΙΑΝΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΑΝΕΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δηλαδή κάποιος ενώ ήθελε ναρθει δεν ήρθε για να μην ακούσει τον Βουρεκά; Εγώ αν θέλω να ακούσω τον Καζάκη πάω να τον ακούσω και στον άλλο δεν δίνω σημασία. είναι κρίμα γιατί διαλύσατε κάτι που είχε ξεκινήσει στον Αλίαρτο. Γιατί δεν το λέγατε από την αρχή ότι θέλετε μόνο Καζάκη και ΕΠΑΜ να ακούτε και τίποτα άλλο; Μήπως αυτό που χάλασε δεν ήταν η ομιλία αλλά η προσπάθεια κάποιων να φτιάξοουν και εδώ ΕΠΑΜ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. προς ηρακλη πουαρο (08¨47):αυτοι που διαλύσανε αυτο "που είχε ξεκινήσει στον αλιαρτο " ειναι αυτοι που με το ετσι θελω και ενω η ομιλια καζακη ειχε κανονιστει 20 μερες πριν(πονηρα σκεφτομενοι οτι ο καζακης εχει γενικα πολυ κοσμο - ευγλωτη και η αναφορα βουρεκα που γουρλωσε τα ματια οταν ειδε την αιθουσα )κανονισαν να φερουν τον ομοσταυλο τους στη πρωτοβουλια εναντια στο ευρω και την ευρ. εν.για να τους μαθει και αυτους ο κοσμος
    το αποτέλεσμα ηταν μια εκδηλωση σουπα. αυτη χαλασε!!
    επισης το να φτιαχτει ενα επαμ ειναι γενικα πολυ ευκολο πραγμα , δεν χρειαζοταν να ερθει κανενας καζακης. αυτο που ειναι δυσκολο ειναι να γλυτωσεις απο την προπαγανδα των μμε, και να μαθεις αυτα που σου κρυβουν, κριμα χαθηκε μια ευκαιρια.
    τουλαχιστον ομως μαθαμε τι ειναι εθνος-κρατος, εθνικισμος, εθνικιστης κλπ. ολοι εφυγαν "σοφοτεροι" απο την εκδηλωση........εχοντας το φυλαδιο του βουρεκα παραμασχαλα που με ιδιαιτερο ζηλο ,και ενω απαγορευτηκε κατι αναλογο στον καζακη μοιραστηκε στην αιθουσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε κουτοπονηρε 8.47 δεν ειδες οτι στην αιθουσα μολις ξεκινησε ο Βουρεκας και οσο προχωρουσε την αναγνωση του χιλιοειπωμενου φυλλαδιου του ο κοσμος δυσανασχετουσε,πηγαινε τον κωλο δεξια-αριστερα στην καρεκλα..Ειδικα οταν γινοτανε αναφορα στην "ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ!!!!!!!!!" κοιταγαν γυρω-γυρω ψαχνοντας αυτους που τους εφεραν εκει πειθοντας τους οτι δεν θα ειναι μια απο τα ιδια ..Η πρωτοβουλια ηταν ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ Ή ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ;;
    Επειδη ειμαι απο το χωριο ξερω πολυ καλα οτι μεσα ηταν και δεξιοι και πασοκοι κ.ο.κ.
    Επισης επειδη κυκλοφορουμε ολιγον τι και μιλαμε με κοσμο,πολλοι δεν ηρθαν λογω Βουρεκα και οι περισσοτεροι απο αυτους που ηρθαν ΞΕΝΕΡΩΣΑΝ!!!
    Ο κοσμος μπουχτισε απο σταλινικες θεωριες του κωλου και απο αριστεριστικες αναφορες για το "κεφαλαιο και τα μονοπωλια"..Νυσαφι πια!!!
    Τα χαμπερια του σιχαμερου Ψαριανου δεν τα ειδες??Τρεις και ο κουκος..
    Τα ιδια και ο θλιβερος ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ της προηγουμενης εβδομαδας(ουτε το ονομα του δεν θυμαμαι)..
    Μην ριχνεις λοιπον ευθυνες με κουτοπονηρια σε αυτους "που θελανε να φτιαξουν ΕΠΑΜ στον Αλιαρτο"..
    Ειναι πολυ ευκολο αυτο,αρκει να θες να εισαι ενα ακομα προβατακι σε ενα καινουργιο μαντρι..Ξερεις εσυ απο τετοια!!!
    Προφανως αυτους που εννοεις, δεν τους ενδιαφερει το φαινομενο να μπουνε σε ενα μαντρι που ονομαζεται καπως(π.χ.ΚΚΕ-ΚΝΕ,ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ,ΑΝΤΑΡΣΥΑ,ΣΥΡΙΖΑ,ΔΗΜΟΚΡ.ΑΡΙΣΤΕΡΑ κλπ) με σκοπο να κανουν "επανασταση" κουβαλωντας σημαιακια κοκκινης αποχρωσης και περιφρουρωντας το συστημα που μας πηδαει κανονικα!!!
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ayta pou lete twra tha eprepe na ta peite nwritera. Kai na ta yperaspistite ston kairo pou eprepe. Alla protimisate tin pisoplati grinia kai tin ek twn isterwn kritiki. Twra ante geia apo olous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν