Και ύστερα ζήσαμε καλά...Ξυπνήσαμε

| Ετικέτες , , | Posted On Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

γράφει ο Αρίσταρχος
 
Χθες, ζήσαμε τον μπερντέ σ’ όλο του το μεγαλείο. Συσκέψεις επί συσκέψεων, ώρες ατέλειωτες διαβούλευσης για μέτρα που ήταν … προαποφασισμένα.

Τερτίπια καλοπαιγμένου θέατρου από Σαμαρά, αγωνία και τρόμος από Καρατζαφέρη για το 3% στις δημοσκοπήσεις από Χρυσή Αυγή. Εκκωφαντική σιωπή από τον ΓΑΠ με παράπλευρες δηλώσεις από το περιβάλλον για μακροημέρευση του Παπαδήμου...


Συγκέντρωσαν τεχνηέντως την απελπισία του κόσμου σε μια «εκκρεμότητα» περί επικουρικού. Φεύγει η προσοχή από το μεγάλο ζητούμενο.

Μείωση του κατώτερου και μείωση των μισθών κατά 22%, και άνοιγμα τον δρόμο των απολύσεων με πράξη νομοθετικού περιεχομένου για την άρση μονιμότητας.

Αντώνη έχασες την μοναδική σου ευκαιρία να γίνεις ο ταγός των Ελλήνων.
Γιώργο Παπ. σ’ όλα ναι γιατί είναι η προέκταση της προηγούμενης μικρόνοης πολιτικής σου.

Γιώργο Καρατζαφέρη, μ’ αυτή την «λίγο βαρύ και όχι» δήλωση απλά γίνεσαι Σφίγγα.  Παραιτείσαι ή όχι; Στηρίζεις ή όχι; Ο Καβάφης μιλάει για το μεγάλο ναι ή το μεγάλο όχι. Δεν λέει και Ναι και Όχι.

Αλέξη, Αλεξία, Φώτη, Θοδώρα, έξω από τους προβολείς σαν Πόντιοι Πιλάτοι. Σας έβαλαν οι εξουσιαστές στο επίπεδο του λαού. Δεν ενημερωθήκατε καν για το 50σέλιδο μανιφέστο της περίφημης Τρόϊκας. Ούτε σεις ούτε ο λαός ενημερωθήκατε.Ο λαός μονίμως ενημερώνεται μόνον για τον λογαριασμό.

Και το πρωί η διαβούλευση έβγαλε το 17 στα 17. Τόσα ζήτησαν, τόσα πήραν.

17 μέτρα, με κορυφαίο το επικουρικό; Να μην τρελαθούμε.

Τα μέτρα θα ψηφιστούν κι από τους χειροκροτητές. Αυτό είναι σίγουρο κι ας σκούζουν και σκίζουν τα ιμάτιά τους μερικοί. Βάζουν και βγάζουν την λεοντή για ψηφοθηρικούς λόγους. Ξυπνήστε! Σας πήραμε χαμπάρι. Και θα το δείτε στις εκλογές. Αν ποτέ γίνουν.

Οι μόνοι που τις επιζητούν αυτές τις εκλογές, είναι οι άμεσα ενδιαφερόμενοι. Δηλαδή, λαός και όλα τα κόμματα εκτός ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ. Γιατί απλά και οι τρεις δεν τους βλέπω για παραπάνω από 15%. Η αριστερά παίζει το παιχνίδι του ώριμου φρούτου και περιμένει με αχνές διαμαρτυρίες. Να θυμηθώ την δεκαετία του 70 ή του 80;.

Η απόλυτη ξεφτίλα του πολιτικού συστήματος.

Και η Ελλάδα; Προώρισται να ζήσει και θα ζήσει. Και θα ζήσει, γιατί  είμαστε Έλληνες. Γιατί έχουμε την τύχη και κατάρα να ξεχνάμε όλα τα κακά και όλους τους κακούς που μας έβλαψαν. Γιατί είμαστε η χώρα της ατιμωρησίας. Γιατί κανένας πολιτικός δεν θα παραιτούνταν επειδή είπε ψέματα στο όργανο της τάξης, πως δεν οδηγούσε αυτός όταν περνούσε με κόκκινο αλλά η γυναίκα του.
Εδώ, το πολύ πολύ να πατούσε κανά δυο τρείς αστυνομικούς κι ας ήταν  και πρώην πολιτικός.

Κλείνω το άρθρο με τον τίτλο ενός άρθρου από το enikos.gr

“Ακούει κανείς;;;;;

Αν νομίζετε ότι τελειώσαμε κάνετε πάρα πολύ μεγάλο λάθος. Θα ζείτε με το φόβο μου”

 filologos10

Σχετικές Αναρτήσεις :



Comments:

There are 0 σχόλια for Και ύστερα ζήσαμε καλά...Ξυπνήσαμε

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν