Ο Δ. Καζάκης και ο Θ. Βουρεκάς στην Αλίαρτο

| Ετικέτες , , | Posted On Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

κλικ στις εικόνες

Σχετικές Αναρτήσεις :



18 σχόλια:

  1. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΈΝΑΣ ΤΙ ΈΓΙΝΕ ΧΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΉΡΙΟ ΠΟΥ ΟΙ ΤΑΞΙΤΖΉΔΕΣ ΔΙΚΑΖΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑΤΊ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΊΟ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ ΓΙΑ ΑΣΤΙΚΌ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ισοβεια καθειρξη.
    εδω ο κοσμος καιγεται και εσυ με τον καημο σου.
    Ε ρε ελλαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο στην πρωτοβουλία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. oi tarifes kai oi prostates tous efagan mia fola, na me to sumpathio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν εχω τιποτα με τους εν λογω κυριους και την ενημερωση που θελουν να μας κανουν.παντα ομως ημουν εναντια με τους μετα ΧΡΙΣΤΟΝ προφητες.τωρα που εχουμε πιαση πατο ολοι θελουν να μας ενημερωσουν.τωρα η ενημερωση αυτη αποσκοπει στην ποιο ηπια και κοσμια αντιδραση μας στην καταστροφη μας που καποιοι ειχαν προσχεδιαση,δεν μπορω να ξερω.ΜΕΛΑΓΧΟΛΩ ομως οταν θυμαμαι τον αρχιτεκτονα της σημερινης καταστασης να βγαζει ...τι τιμη....πρωτος το ευρω απο ΑΤΜ την πρωτοχρονια του 2001 και να γελαει με σαρδονιο χαμογελο που αυτος και οι ομοιοι του εβαλαν με αυτη την κινηση το τελευταιο λιθαρακι για την καταστροφη του τοπου.κανεις τοτε δεν ειχε το θαρρος απο τους εκτος του πολιτικου συστηματος να γυρισει την επικρατεια και να ενημερωσει τον δυσμοιρο ελληνα για τα δεινα του ευρω.ολοι επειδη ετσι ηθελε η περιρεουσα ατμοσφαιρα της συγκεκριμενης πολιτικης καταστασης εβλεπαν μονο καλα.καθολου αρνητικα.το ελλειμα σε αυτον τον τοπο την παρουσα δυσκολη χρονικη συγκυρια ειναι οτι ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΤΑ 650.ΟΟΟ.000.000 ΤΟ 2009 ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΘΑ ΚΟΥΝΑΓΑΝΕ ΤΟ ΜΑΝΤΗΛΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΟΥΜΕ ,ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΖΗΣΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 2012 ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ.ΚΑΙ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΡΟΘΥΜΕΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΒΡΕΙ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ.ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΤΩΝ 2 ΕΤΩΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΡΑΦΙ.ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ.ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ.ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΣΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΟΣ ΑΚΡΟΑΤΗΣ ΟΠΩΣ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΗ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγχαίρω τους εκπροσώπους της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΔΗΜΟΤΩΝ ΑΛΙΑΡΤΟΥ για τη διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης. Η ενημέρωση για ένα τόσο κρίσιμο θέμα είναι καθόλα χρήσιμη και απαραίτητη. Δυο, όμως, παρατηρήσεις θα ήθελα να επισημάνω στα πλαίσια μιας καλοπροαίρετης κριτικής.
    1. Το πολιτικό πιστεύω και οι θέσεις των ομιλητών σχετικά με την αντιμετώπιση της κρίσης και τη στάση της Ευρωπαϊκής Ένωσης έναντι της Ελλάδας είναι γνωστές από τις αναφορές τους στις διάφορες ιστοσελίδες. Πρόκειται, και καλώς, για μια σε γενικές γραμμές ΑΝΤΙΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΣΤΑΣΗ και όχι μόνο ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ.
    2. Σε ορισμένα κείμενά τους διαφαίνεται η πρόθεσή τους να πολιτευτούν και να σχηματίσουν ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, και αυτό είναι απόλυτα δημοκρατικό.
    Αυτά προς παρόν και ελπίζω να παρακολουθήσω τη συζήτηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. σιγα τουσ επιστημονεσ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΛΙΑΡΤΟ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΗΣ!!!
    ΕΛΕΟΣ!!!
    ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ-ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ-ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. san omilia tou KKE tha einai min perimenetai na einai kati diaforetiko..kai min prolavetai na me "htupisete" me ta sholia sas pigainte prwta na akousete kai meta asholithite me to sholio mou..
    na thimisoume oti kai oi 2 tous einai meli tou KKE kai oti etoimazoun neo komma aristeras..
    euharistw.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 'Η εισαι ασχετος ή εισαι προβοκατορας..
    Τον Βουρεκα δεν τον ξερω αλλα ο Καζακης εδω και 1 χρονο-που τον παρακολουθω- οποτε μιλαει κραζει ολη την αριστερα(ΚΚΕ,ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ.,Κουβελη)γιατι τους θεωρει μερος του συστηματος!!!Γι'αυτο και τελευταια που ανεβαινει του την εχει πεσει ολη η αριστερα που τους παιρνει ψηφακια!!!
    Συνεχως διαφωνουν με τον Παπαδημο και ολο στο μαξιμου ειναι..
    Και η Παπαρηγα και ο Τσιπρας..
    Αν κανει κομμα μην τον ψηφισεις εσυ,θα τον ψηφισουμε εμεις..
    Εσυ ξερεις Ν.Δ.,ΠΑ.ΣΟ.Κ.,ΚΚΕ,ΣΥΡΙΖΑ,ΛΑ.Ο.Σ. 'Η ΚΟΥΒΕΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΔΑ.
    ΡΕ ΟΥΣΤ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 6:13 eisai ki esu thima twn suggekrimenwn site...
    den vrizei tin aristera alla vrizei ta kommata pou einai antagwnistes tous tis aristeras!
    to oti diafwnoun oute me ton papadimo oute me ekplisei alla me afinei kai adiaforo..to idio kanei kai i papariga kai o tsipras kai o kouvelis..oloi oi kommounistes etsi kanoun...to oti den anagnwrizoun patrida to anaferane simera???esu to gnwrizeis auto??

    "oi ellines kai kata istorikin paradosin alla kai kata tin vasikin koinwnikin antilipsin kai agwgin den einai pote euepiferoi pros ton kommounismon dioti o kommounismos den dunate na ehei ouden koinon simeion me ton ellinismo pou apotelei tin vasin tis diapedagwgiseos twn ellinwn kata ton dromon tis istorias twn"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. φίλε των 3.05 τι είναι αυτά που λες; Αυτή η προπαγάνδα δεν πουλάει πια δεν στο είπανε. Ημουν στην ομιλία και τέτοιες κουβέντες δεν άκουσα. Αυτά που άκουσα ήταν τεκμηριωμένα και φυσικά δεν μοιάζανε με αυτά που προβάλουν τόσα χρόνια τα ΜΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. O Καζακης αναγνωρισε και πατριδα και λαο και εθνος...
    Αλλο Βουρεκας,αλλο Καζακης.
    Αλλο αριστερη πρωτοβουλια(μια απο τα ιδια),αλλο Ε.ΠΑ.Μ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. και οι δύο ομιλητές χθες και λαούς και έθνη αναγνώρισαν. Το άκουσα με τα ίδια μου τα αυτιά. Ξεχώρισαν όμως το ότι σε ένα έθνος και λαό άλλα συμφέροντα έχει ο Λάτσης κλπ. άλλα ο απλός λαός. Τις προπαγάνδες σας να τις ξεχάσετε. Δεν πιάνουν πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. το τι είναι η κάθε πρωτοβουλία καθώς και το ΕΠΑΜ, που σχηματίζεται αυτή την εποχή θα δείξει ο χρόνος. Οσο για τον Καζάκη μπράβο του. το να παίρνει σβάρνα όλη την Ελλάδα και να λέει την αλήθεια θέλει δύναμη. Αλλά και αυτός από τα αριστερά έρχεται. και ο ίδιος δήλωσε ότι δεν αποκηρύσσει το παρελθόν του και την ιδεολογια του με την οποία εγώ δεν έχω κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν