Τηλε-δολοφονίες(;)

| Ετικέτες | Posted On Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2012

του Θανάση Νικολαϊδη

ΔΕΝ πέθανε φυσιολογικά ο Μ. Ναπολέων. «Με δολοφονεί η αγγλική πολιτική» θα πει, εξόριστος στην Αγία Ελένη (νησάκι του Ειρηνικού), το 1821. Τον παρακολουθεί προσωπικός γιατρός του, που καταγράφει την πορεία της υγείας του και τις τελευταίες στιγμές του. Όλα δείχνουν φυσικά και φυσιολογικά, αλλά δεν είναι. Πεθαίνει με πόνους στο στομάχι και, πολύ αργότερα, θα ανιχνευθεί αρσενικό  (ισχυρότατο δηλητήριο) στις τρίχες της κεφαλής του. Όλα λειτούργησαν όπως «έπρεπε» και ο δολοφόνος ήταν μακρινός και υπεράνω υποψίας...


ΕΒΓΑΙΝΕ στο μπαλκόνι ο Τσάβες (Βενεζουέλα), στήνονταν στο «γυαλί» για να «βρίσει» τους Αμερικάνους. Τον Πρόεδρό τους, τη…δολοφονική πολιτική με το ΝΑΤΟ (τους) και ό,τι άλλο σχετίζεται με τους «φονιάδες των λαών». Τους τα έψαλλε και ξαλάφρωνε, μέχρι να επιβαρυνθεί η υγεία του. Περίεργα (για την ηλικία του), ανήσυχα για τους γιατρούς του και τυραννικά για τον ίδιο. Κι εμείς που τον νομίζαμε απ’ τους συνήθεις και «βαλτούς» σε θέση πράκτορα, που «βρίζει» τους Αμερικανούς που τον ελέγχουν και τον κατευθύνουν; Ωστόσο και επειδή «προς το τελευταίον εκβάν…», δες το τέλος ενός σημαίνοντος της πολιτικής, για να βγάλεις συμπέρασμα για τον ίδιο και τους εντολοδόχους του. Αν ήταν με τους Αμερικανούς ή απέναντι. Θυμήσου τον Μιλόσεβιτς που πήγε «από καρδιά», δες και τον Γκορμπατζώφ που ζει χωρίς να βασιλεύει, αλλά να την περνάει ζωή και κότα δίνοντας διαλέξεις, γράφοντας βιβλία και διαφημίζοντας πίτσες.

Ο Τσάβες πήρε φόρα, του άρεσε ο ρόλος του, αλλά υπερέβη τα εσκαμμένα. Ο εχθρός παραμονεύει χιλιάδες μίλια μακριά (του) και ο δολοφόνος σκάει μύτη χωρίς να φαίνεται. Είναι η σύγχρονη τεχνολογία στα χέρια της (μόνης και μοναδικής) υπερδύναμης που ελέγχει, κατευθύνει και στροφάρει τον πλανήτη καταπώς γουστάρει. Μπορεί να σε σκοτώσουν από μακριά χωρίς ν’ αφήσουν ίχνη. Να σε βάλουν στην ίδια λίστα των μελλοθανάτων με τον καρκίνο στα σωθικά σου, με «παραλλαγές» του μη δώσουν στόχο και τον θυρεοειδή σου σε θανάσιμη βιολογική δοκιμασία. Δεν είσαι δα και ο…Μ. Ναπολέων για να σου διοχετεύσουμε αρσενικό. Ένας προεδράκος κάπου σε προτεκτοράτο της Λατινικής Αμερικής είσαι, γεωγραφικά  Αμερικανός, χιλιάδες μίλια απ’ τις ΗΠΑ και τη CIA με τα σχέδια και τις επιλογές της.
   
ΣΤΗΝ ίδια λίστα μελλοθάνατων(;) ο Τσάβες με την Κριστίνα Φερνάντες (Αργεντινή),Φερνάντο Λούγο (Παραγουάη), Ντίλμα Ρούσεφ (Βραζιλία) και η…πολιτική συνεχίζεται.

Σχετικές Αναρτήσεις :Comments:

There are 0 σχόλια for Τηλε-δολοφονίες(;)

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν