Το πρώτο ... "Καλωσόρισμα στο Μούλκι"

| Ετικέτες , , , | Posted On Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

κλικ στην εικόνα

Σχετικές Αναρτήσεις :



14 σχόλια:

  1. μπραβο.μουλκι και παλι μουλκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ...
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ!
    ΜΑΚΑΡΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥΣ.
    ΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΜΟΡΦΑ "ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΝΤΑΣ" ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.
    "ΠΡΩΤΟ ΚΑΛΟΣΟΡΙΣΜΑ" ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΜΟΥΛΚΙ
    ...ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΟΥΛΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τελικα, πως ηταν εχθες, μαζευτηκε καθολου κοσμος, καλο ειναι,εμεις οι αλιαρτινοι που δεν ειμαστε εκει, οταν ανακοινωνεται κατι, να μαθαινουμε τι γινεται στα μερη μας... η οποιος εχει φωτογραφιες ας τις ανεβασει. να χαμογελασει και λιγο το χειλακι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ, ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ!!!!!! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ! ΦΩΤ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΕΤΟΙΕΣ ΩΡΑΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΛΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. ΑΝΤΕ,ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εμαθα, οτι ηταν πολυ ωραια,ειχε πολυ κοσμο,μιλησε ο Δημαρχος κ. Ντασιωτης, η κ.Ευαγγελια ψαρα-παπαδημητριου-προεδρος της δημοτικης κοινοτητας του δημου- και η κ.Βασω Μπολμπαση,μελος τηςδημοτικης κοινοτητας,με ενα λογο που αναφερθηκε σε οτι την χαρακτηριζει απο το μουλκι, μεσα απο τις αισθησεις, προσωπα και πραγματα και ηταν πολυ γλυκια αναμνηση και συγκινηση για ολους. Χορεψε ενα τμημα του χορευτικου,και τα εδεσματα ηταν πολλα και ωραια.. Απο το να γραφουμε μονοι μας,δε βγαζει ενα δελτιο τυπου η δημοτικη κοινοτητα με φωτογραφιες να δουμε και οι εκτος διαμενοντες του αλιαρτου-αλιαρτινοι-τι εγινε? Εγινε μια καλη προσπαθεια ας την αναδειξετε με φωτογ. η κατι απο την ομιλεια. Ειμαιοικογενειαρχης,θαθελα να το δω με τα παιδια μου,να το συζητησω,και να χαρω εστω για κατι τοσο μικρο, ..οσο και το μουλκι απ οπου καταγομαι. ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μουλκι και παλι μουλκι.σε αγαπω πολυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. A ΡΕ Μ0ΥΛΚΙ...! -μουλκι,αλιαρτος,ωραιου χωριουδακι,κατεβου? μη κατεβου...? Μονολογουσε καποιος τα παλια τα χρονια,που οταν εφυγε απο το χωριο με το τραινο ο σταθμος εγραφε ΜΟΥΛΚΙ, κοινοτητα γαρ, οταν γυρισε εγραφε ΑΛΙΑΡΤΟΣ,ο ελενκτης φωναξε α λ ι α ρ τ ο ς,γνωστο του εμοιασε το τοπιο,αλλο ονομα σου λεει ομως, και μονολογουσε ο μουλκαιος... ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μουλκαιος 53 χρονων22 Ιουνίου 2012 στις 6:36 μ.μ.

    ΜΟΥΛΚΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΟΥΛΚΙ
    Αλλα πως το καταντησαμε ρεεεεεε
    γεματο αλβανους νεκρο απο ζωη.
    θυμαμαι παιδακι στην μουρια του αχιλλεα στο καφενειο
    να τρωμε παπα με 4 δραχμες την χασαποταβρερνα του ιωαννου που καθε βραδυ
    ειχε στην σουβλα αρνι η γουρνοπουλο το καφενειο του κουτσουρακη το χασαπικο του σουλη τον φουρνο του νταουλα και του κουκη.
    αναμνησεις μιας ζωης και ολοι παρεα μεταξυμας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μιας, και σωστα μιλας για το πως το καταντησαμε, εχεις κατι στο μυαλο σου να γινει, ωστε να μην ειμαστε μονο θυμασαι,θυμασαι.. Αυτη η εκδηλωση που εγινε ακουσα οτι ηταν πολυ καλη, ΜΠΡΑΒΟ στους διοργανωτες! Αλιαρτινη,μουλκαια που λειπω αρκετα χρονια.

      Διαγραφή
  10. ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΘΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΠΑΛΙ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ. Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΓΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΖΕΣΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ, Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΕΝΙΚΩΣ, ΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, Η ΥΨΗΛΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ, Ο ΥΠΕΡ ΕΓΩΙΣΜΟΣ, ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ ΣΟΥ,, ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ Η ΜΑΓΚΙΑ.., Η ΒΛΑΚΕΙΑ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΑ -ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ ΟΝΟΜΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙ-, ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΑΝΔΡΑ , ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ!!!!!! ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΓΙΑ ΤΙ ΥΠΟΘΕΤΕΙ Η Κ. ΑΝΝΑ Ως ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ............. ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ! ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΧΘΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΤΟΣΟ ΧΥΔΑΙΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ! ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ Κ. ΑΝΝΑ, Η ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ, ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΘΑΡΡΑΛΕΑ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ, ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΑΤΕ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ! ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ! ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ! ΜΑΓΚΙΑ ΣΑΣ! ΤΟΝ ΑΡΤΟ ΤΟΝ ΧΑΝΟΥΜΕ, ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΘΕΑΜΑΤΑ!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ! - ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΛΕΡΩΣΑ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ 10 ΣΧΟΛΙΑ,ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ,ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΥ ΝΑ ΓΡΑΨΩ- κΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ, ΟΤΑΝ Κ.ΑΝΝΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΕΙ Η ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟς ΑΛΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑΧΕΙ ΚΑΤΡΑΚΥΛΥΣΕΙ ΠΡΙΝ,ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΧΥΔΑΙΟΣ,,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Του κυρίου το επίπεδο δεν σε πείραξε;απο όλα όσα γράφτηκαν εκεί το σχόλιο της άννας σε ενόχλησε;αυτο στο οποίο απαντά η Άννα και το γράψε ένας κύριος δεν σε ενοχλεί;ή πολυ προκαταλειμενος είσαι ή ο κύριος αυτοπροσώπως .

      Διαγραφή
    2. Ακριβως, προκαταλειμενος ειμαι, και ευχαριστω που μου μαθατε και τι ειμαι. Του -κυριου- το επιπεδο δεν το σχολιασα,γιατι απο κορακα, -κρα- μονο μπορεις να περιμενεις και τιποτε αλλο. Με προκαλεσε ομως η απαντηση μιας -κυριας-, (κυρια, επειδη υπογραφει με γυναικειο ονομα,και με την ανωνυμια οι ρολοι παιζονται) με την χυδαιοτητα της απαντησης της, Ελπιζω να ειναι μια κρυμενη αντρικια -επισης κορακισια- φωνη πισω απο την κ.Αννα, διαφορετικα, αρχιζει και εχει πολυ πλακα-ετσι και αλλιως εχει πλακα- να παρακολουθει καποιος τις απαντησεις στις χυδαιες προκλησεις. Αγαπητε,η μαθετε αν εχετε λιγο "πολιτισμο", απο εκει ξεκινησε το θεμα,να απαντατε, οπως σας γραφουν.. (εννοω στον πληθυντικο) Και αν μπειτε στον κοπο και απαντησετε, σας το υποσχομαι,σε σας,στην αννα, και οποιος αλλος καλο!θελητης γραψει,δεν με νοιαζει,ενδιαφερει ενας διαλογος με χυδαιους, μιας και οι ανθρωποι κανουν τετοιες τις λεξεις.Ευχαριστω για οτι απαντησετε.Δηλωσα Αδιαφορος

      Διαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν