Πρωτοβουλία Δημοτών Αλιάρτου

| Ετικέτες , , | Posted On Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Συμπολίτες  μας , 

Zούμε σε μια κρίσιμη κατάσταση στην οποία καθημερινά με τα άδικα μέτρα που παίρνονται εις βάρος μας , έχουν οδηγήσει την κοινωνία μας στην εξαθλίωση , στη μιζέρια και στην απόγνωση .

Μας καλούν να πληρώσουμε ένα χρέος που δεν μας ανήκει δεν μας αφορά και σε τελική ανάλυση ας το πληρώσουν αυτοί που το δημιούργησαν .  Με πρόσχημα ότι πρέπει να πληρώσουν μισθούς και συντάξεις προσπαθούν να μαζέψουν χρήματα για να αποπληρώσουν τους τοκογλύφους που τον τελευταίο καιρό ξεζουμίζουν τους λαούς της Ευρώπης ...


Το χαράτσι που μας καλούν να πληρώσουμε είναι μέρος του παραπάνω σχεδίου και εκτός των άλλων ο εκβιαστικός τρόπος που προσπαθούν να το εισπράξουν (απειλή διακοπής ηλεκτροδότησης ) είναι αντισυνταγματικός . Το σπίτι στο οποίο ζούμε, το  φτιάξαμε εμείς ή οι γονείς μας με τον ιδρώτα μας και έχουμε πληρώσει για αυτό τους προβλεπόμενους φόρους . Δεν θα καταντήσουμε ενοικιαστές σε αυτό .

Για τους παραπάνω λόγους, είμαστε ενάντια στην πληρωμή του συγκεκριμένου χαρατσιού .  Πρέπει να καταργηθεί και ο οποιοσδήποτε μελλοντικός φόρος να μην εισπράττεται από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ με εκβιαστικό τρόπο.

Η πρωτοβουλία δημοτών Αλιάρτου θα αντισταθεί σε αυτή την πολιτική της αφαίμαξης με οποιονδήποτε τρόπο .


Επόμενη συνάντηση της πρωτοβουλίας δημοτών Αλιάρτου 
Κυριακή 4 /12 στις 18:00 (Συνεδριακό Κέντρο Αλιάρτου)

Σχετικές Αναρτήσεις :



22 σχόλια:

  1. Επομενη συναντηση αυριο στο δημοτικο συμβουλιο 6 η ωρα το απογευμα στο συνεδριακο...
    Να δουμε αν αυτο που πιστευουν 40 ατομα στο χωριο μας αφορουν και τους υπολοιπους..
    Η πρωτοβουλια θα ειναι εκει..
    Ανεξαρτητη,χωρις πολιτικες σκοπιμοτητες,πιστευωντας σε ενα καλυτερο αυριο για τα παιδια ολων των ελληνων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχουμε μία ευκαιρία ως τοπική κοινωνία να βρεθούμε, να συζητήσουμε και να δράσουμε. Ας μην την αφήσουμε να πάει χαμένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΟΧΟΣ δεν ειναι ουτε ο δημαρχος ουτε το δημοτικο συμβουλιο..
    ΣΤΟΧΟΣ ειναι η ενημερωση του κοσμου,η προσωπικη θωρακιση
    και εξελικτικα η μαζικη θωρακιση απεναντι στο "ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑΣ ΣΥΝΘΛΙΨΕΙ"..
    ΣΤΟΧΟΣ ειναι η ξεκαθαρη θεση του ΔΗΜΑΡΧΟΥ,ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ αλλα και ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ για ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ:
    1.ΤΟΥ "ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΥΝΘΛΙΨΕΙ"???
    2.ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ-ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ??
    3.ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ-ΑΓΝΟΙΑΣ-ΑΠΑΘΕΙΑΣ??
    ολοι μας οφειλουμε να παρουμε θεση...
    Οταν υπαρχει μια μαχη ολοι κανουν καταμετρηση δυναμεων
    Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ 2..
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Του χρόνου όλος ο προϋπολογισμός του Δήμου να πάει στο ταμείο στήριξης δεν θα φτάνουν τα λεφτά ούτε για τα συσσίτια 5 ημερών . Η ουρά θα ξεκινά από το δημαρχείο και θα φτάνει μέχρι την Πέτρα . Οι ευπαθείς ομάδες δεν χρειάζονται ελεημοσύνη . Δεν είναι χαμένα κορμιά . Χρειάζονται πίσω την δουλειά τους τον μισθό τους και την αξιοπρέπεια τους . Όταν θα το πάρετε χαμπάρι θα γίνουμε όλοι ευπαθείς δημότες .Και σε τελική ανάλυση αφού συμπαραστέκεστε στα δεινά των δημοτών και δεν θέλετε να παρανομήσετε δηλώνοντας αυτό που ξέρει και η κουτσή μαρία δηλαδή ότι τα χαράτσια είναι παράνομα , (Ούτε ηθικά ούτε ξε ηθικά ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ . Ότι έρχεται ενάντια στον πολίτη είναι παράνομο δε πανα το λένε 25 νόμοι) γιατί δεν καταργείτε τα δημοτικά τέλη ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μέλος επιτροπής διαβούλευσης29 Νοεμβρίου 2011 στις 1:20 π.μ.

    να σου υπενθυμίσω ότι ανήκουμε σ'ένα δήμο που τον τελευταίο χρόνο δεν έκανε καμία αύξηση στα δημοτικά τέλη και ούτε θα κάνει σύμφωνα με τα λεγόμενα του δήμαρχου στην τελευταία συνεδρίαση της επιτροπής διαβούλευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. >>Μας καλούν να πληρώσουμε ένα >>χρέος που δεν μας ανήκει δεν μας >>αφορά και σε τελική ανάλυση ας >>το πληρώσουν αυτοί που το >>δημιούργησαν

    Poioi einai aftoi pou dimiourgisan to xreos parakalw? An peite oi politikoi, tote mia kai tous psifisame nomimws na mas ekproswpoun, to xreos einai apokleistika diko mas.

    Pote den egine mia organwsi dimotwn na diamartiri8ei tosa xronia gia tin katantia twn kipwn Aliartou, gia paradeigma. Pote dimotes den anelavan mia prwtovoulia anamorfwsis tou dimou tous, opws oi Atenistas stin Athina. Mono to xrima kinitopoiei ton kosmo. Na giati xreiokopisame kirioi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΕΠΙΜΟΝΑ ,ΠΟΤΕ ΥΠΗΡΞΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ. Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΙΕΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΣΤΕ 40 Ή 50 Ή 1000 ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ , ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μάλλον δεν ήσουν σε καμία συνάντηση της Πρωτοβουλίας Δημοτών Αλιαρτου για να εκφράζεις αυτή την άποψη.Εαν θέλεις και έχεις χρόνο έλα την Κυριακή στις 18:00 να συζητήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγώ θα προτιμούσα να φτιαχτεί μια ομάδα η οποία θα ενημερώσει τον κόσμο για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα σήμερα . Άτομα με άποψη που καταλαβαίνουν τι παίζεται .Άντε σου λέω εγώ να πρωτοστατήσει ο δήμος σε κάποια δράση . Δηλαδή αν δεν κοπεί το ρεύμα και το χαράτσι πάει στην ΔΟΥ τελειώνει το πρόβλημα ; Το χαράτσι είναι το πρόβλημα ; Μήπως ολόκληρο το πολιτικό σύστημα νοσεί ; Η άποψη κάποιου προηγούμενου ότι το κράτος χρεοκόπησε επειδή δεν φροντίσαμε τους κήπους δείχνει ότι θέλουμε πολύ δρόμο …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτο που κάνει αυτή η κίνηση,είναι επανάσταση του καναπέ με ωράριο 5-8 μμ.που υπάρχουν οι επιτροπές αγώνα να τους βρει ο κόσμος και να συσπειρωθεί μαζί τους;πανε σαν κλαψιαρικα μωρά κυνηγώντας τον δήμο να μπει μπροστά σε κάτι που κι αυτοί ξέρουν ότι δεν γίνεται.το κάνουν αυτο για να ενουν την συνείδηση τους ήσυχη ότι αντέδρασαν και να ρίξουν την αποτυχία αλλου.με τον τροπο που αντιδρούν δεν πείθουν κανέναν. Σιμερα η ουρα του ταχυδρομείου έφτανε στο δρόμο.που ήταν οι επιτροπή να τβους ενημερώσει και να τους εμποδίσει;χτες στο δημ.συμβούλιο τι ακριβώς ζήτησε ο εκπρόσωπος;το ψήφισμα που διάβασε τι ζητούσε;πιστεύει κανένας ότι με αυτο το ψήφισμα θα προβληματιστεί κανένας;θα πειστεί κάποιος να αντιδράσει βλέποντας ασυναρτητους και εγωπαθεις ανθρώπους να ρίχνουν στρακαστρουκες ;Αν πιστεύετε αυτο που κάνετε αφήστε τις δουλειές σας και πάρτε τους δρόμους.αφήστε τις συγκεντρώσεις στο συνεδριακό ή την αίθουσα ΔΣ και πάτε στα καφενεία και στους μαζικούς χώρους.αν αυτά που λέτε απασχολούν τον κόσμο,που τον απασχολούν,θα σας ακούσουν,αν τους εμπνευσετε και εμπιστοσύνη θα σας ακολουθήσουν κιόλας.το βέβαιο παντως είναι πως εσείς θα πάτε στον κόσμο και όχι αυτός σε σας.
    Υ.Γ.το κείμενο που ψήφισε το συμβούλιο αξίζει της προσοχής μας.έχω διαβάσει στο Internet παρά πολλά και το συγκρινω.

    Παλαίμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ιστορικά , ένα από τα χαρακτηριστικά του εκάστοτε συστήματος εξουσίας , σε οποιοδήποτε επίπεδο (συστατικό του οποίου είναι και οι ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΙ ) είναι η άμεση προσπάθεια διαστρέβλωσης , συκοφάντησης και τελικά εξαφάνισης , εν τη γενέσει της οποιασδήποτε έστω και υποτυπώδους (για την ώρα ) αντίδρασης δημοτών . Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο ανώνυμος των 4:22 .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ιστορικά , ένα από τα χαρακτηριστικά του εκάστοτε συστήματος εξουσίας , σε οποιοδήποτε επίπεδο (συστατικό του οποίου είναι και οι ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΙ ) είναι η άμεση προσπάθεια διαστρέβλωσης , συκοφάντησης και τελικά εξαφάνισης , εν τη γενέσει της οποιασδήποτε έστω και υποτυπώδους (για την ώρα ) αντίδρασης δημοτών . Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο ανώνυμος των 4:22 .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οι δημότες του κάθε δήμου ψηφίζουν δήμαρχο και δημοτικούς συμβούλους για να υπερασπιζονται έμπρακτα τα δικαιώματα των δημοτών και όχι τα συμφέροντα της τρόικας . Οι διάφορες ομάδες δεν γίνεται να υποκαταστήσουν τον δήμο . Αν είναι έτσι να καταργήσουμε τον θεσμό και να κάνουμε λαικές συνελεύσεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οι δημότες του κάθε δήμου ψηφίζουν δήμαρχο και δημοτικούς συμβούλους για να υπερασπιζονται έμπρακτα τα δικαιώματα των δημοτών και όχι τα συμφέροντα της τρόικας . Οι διάφορες ομάδες δεν γίνεται να υποκαταστήσουν τον δήμο . Αν είναι έτσι να καταργήσουμε τον θεσμό και να κάνουμε λαικές συνελεύσεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ωραιο ψηφισμα προτεινε ο δημαρχος!!
    Μπραβο ρε Γιωργαρε,τυφλα να 'χει ο Ρηγας Φεραιος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Επαναστάτες της Αλιάρτου που ανακαλύψατε τι φταίει,ελάτε και στην Αθήνα να μας σώσεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κανένας δεν μπορεί να σε σώσει άν δεν έχεις και εσύ την διάθεση να αγωνιστείς για την σωτηρία σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κύριε αποπάνω: Απο όλους εκείνους που δεν λένε τίποτα μόνο λίγοι είναι ΣΙΩΠΗΛΟΙ.Δυστυχώς.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η πρωτοβουλία είναι μόνο για το χαράτσι;για τα τοξικά ας πούμε δεν έχει ρόλο;ενεργοί πολίτες γίνονται μόνο όταν μπαίνει το χέρι στην τσέπη;ο καρκίνος που σπέρνεται στην περιοχή δεν τους νοιάζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μπράβο!!! στην Πρωτοβουλία Δημοτών Αλιάρτου. Επιτέλους από κάπου πρέπει να ξεκινήσει κάτι.
    Και μη πέφτετε στην παγίδα να κοντραρίζεστε μεταξύ σας. Αυτό θέλει το σύστημα. Ξεσηκωθείτε όλοι για όλα. Δεν είναι μόνο το χαράτσι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Φυσικά.........Δεν είναι μόνο το χαράτσι. Το πρόβλημα είναι αυτοί που έχουν να πληρώσουν και δεν πλήρωσαν ποτέ, να κρύβονται πίσω απο τους ανθρώπους που δεν έχουν να πληρώσουν και να νομίζουν ότι τους παραπλανούν με φράσεις όπως :Κανένας να μην πληρώσει, και έμεις που έχουμε δεν θα πληρώσουμε γιατί είναι άδικο, είμαστε μαζί, να ενωθούμε.Το δίκαιο αν δεν καταλάβατε καλά είναι,έσεις που έχεται να πάτε να πληρώσεται και τώρα και πάντοτε.Ποτέ δεν είμασταν μαζί ,αυτοί που έχουν με αυτούς που δεν έχουν ήταν πάντα απέναντι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν