2η Έκθεση Έργων Τέχνης Κ.Κ.Γ.Ε.Θ

| Ετικέτες | Posted On Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσουμε στα εγκαίνια της 2ης Εκθεσης Εργων Τέχνης Κρατουμένων του Κ.Κ.Γ.Ε.Θ. που θα πραγματοποιηθούν  την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 13.00  στο Συνεδριακό Κέντρο της Θήβας .
Η Εκθεση θα διαρκέσει από 21 Νοεμβρίου έως 8 Δεκεμβρίου 2011. Πραγματοποιείται με την ευγενική συνδρομή της ΧΕΝ Θήβας του Δήμου Θήβας και της PublicWorld . 

Μετά την γενικώς ομολογούμενη επιτυχία της 1ης μας ΅Εκθεσης οι έγκλειστες γυναίκες τολμούν να σας παρουσιάσουν και πάλι τ' αποτελέσματα της δουλειάς τους και της τέχνης τους ...
 
Η Εκθεση αυτή επιθυμούμε ν'αποτελέσει μια γέφυρα επικοινωνίας
της κλειστής κοινωνίας της φυλακής με το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον , αλλά και να δώσει στις ίδιες  την δυνατότητα  κάλυψης ατομικών και οικογενειακών οικονομικών αναγκών .

Η έκθεση περιλαμβάνει πίνακες ζωγραφικής, λάδια και ακουαρέλες  χρηστικά αντικείμενα ζωγραφισμένα στο χέρι, εργόχειρα κ.α... όλα φιλοτεχνημένα με αγάπη και μεράκι στις δύσκολες ώρες του εγκλεισμού.


Τα εργα θα πωλούνται σε χαμηλές τιμές και τα έσοδα από κάθε έργο θα κατατεθούν στον ατομικό λογαριασμό κάθε κρατουμένης που το φιλοτέχνησε 


Δείγματα των έργων μπορείτε να δείτε

 ΕΔΩ
  

                                                   Σας ευχαριστούμε κσι σας περιμένουμε 
                                                      Από την Δ/νση του Κ.Κ.Γ.Ε.Θ.   

Σχετικές Αναρτήσεις :



Comments:

There are 0 σχόλια for 2η Έκθεση Έργων Τέχνης Κ.Κ.Γ.Ε.Θ

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν