"Θεσπιείς εν δράσει" στο Συνεδριακό Κέντρο Αλιάρτου

| Ετικέτες , | Posted On Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2011

Μια μοναδική βραδιά μας πρόσφερε η θεατρική ομάδα "Θεσπιείς εν δράσει", στο γεμάτο από κόσμο Συνεδριακό Κέντρο Αλιάρτου. Η πρώτη "απόπειρα" της ερασιτεχνικής θεατρικής ομάδας, με τις καταπληκτικές ερμηνείες των τεσσάρων πρωταγωνιστριών, μόνον ερασιτεχνική δε θα τη χαρακτήριζε κανείς. Πράγματι, η ζωντάνια και η άνεσή τους στη σκηνή, εξέπληξε ευχάριστα τους θεατές που παρευρέθησαν στο συνεδριακό κέντρο.


Δείτε στη συνέχεια ένα μικρό απόσπασμα από την παράσταση, καθώς και τις ομιλίες που προηγήθηκαν: της Σταυρούλας Τσιώλη  (Θεατρικό Εργαστήρι Αλιάρτου), του Γεώργιου Ντασιώτη  (Δήμαρχος Δ. Αλιάρτου) και του Ιωάννη Ραχούτη  (Πρόεδρος Δη.Κ.Ε.Αλ.)Για όσους έχασαν την πρώτη παράσταση, ενημερώνουμε ότι θα πραγματοποιηθεί ακόμη μία, το Σάββατο 5 Νοεμβρίου στις 19:30.

Σχετικές Αναρτήσεις :3 σχόλια:

 1. Συγχαρητήρια στον σκηνοθέτη και φυσικά στις πρωταγωνίστριες. Εξαιρετική δουλειά από όλους. Η πρεμιέρα ήταν απόλυτα επιτυχημένη και εύχομαι η συνέχεια να είναι ανάλογη κι ακόμα καλύτερη. Μπράβο!

  Υποσημείωση: το κοινό στην πλειοψηφία του είχε όμορφη θεατρική συμπεριφορά, ήταν αρκετά ζεστό και δεν τσιγκουνεύτηκε ούτε στιγμή το χειροκρότημα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εκ παραδρομής δεν υπέγραψα το παραπάνω κείμενο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. πολύ καλό.
  προσθέστε και άλλα βιντεάκια αν υπάρχουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν