ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΖΩΩΝ ΣΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ

| Ετικέτες , | Posted On Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Τις τελευταίες μέρες στο Νεοχώρι του Δήμου Αλιάρτου γίναμε μάρτυρες δολοφονιών αδέσποτων ζώων από φόλες. Κάποιος κάτοικος "ενοχλείται" από την παρουσία των αδέσποτων ζώων και τα δολοφονεί . Το κοινωνικό κέντρο νεολαίας Νεοχωρίου "Η ΑΓΑΝΙΠΠΗ" καταδικάζει τις δολοφονίες των ζώων, τις αποδίδει σε έλλειψη παιδείας και ηθικής, θα ακολουθήσει όλες τις νόμιμες οδούς προκειμένου να αποκαλυφθεί ο δολοφόνος και κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει τον δράστη να τον καταγγείλει χωρίς κανέναν ενδοιασμό για να τιμωρηθεί όπως προβλέπεται από τον νόμο. Παρακαλούμε τις αρμόδιες αρχές να λάβουν επιτέλους τα μέτρα τους, να φροντίσουν ώστε να ελέγχονται οι ιδιοκτήτες σκύλων και να μην μπορούν να τα παρατάνε με την πρώτη ευκαιρία , τα ζώα να δηλώνονται,οι γεννήσεις να είναι ελεγχόμενες και να γίνονται στειρώσεις. Ελπίζουμε ο άθλιος που δολοφόνησε τα αδέσποτα σκυλάκια να αποκαλυφθεί και να τιμωρηθεί παραδειγματικά.

Σχετικές Αναρτήσεις :



2 σχόλια:

  1. Ο πρώτος και πιο απαίσιος δολοφόνος είναι αυτός που αφήνει αδέσποτο το ζώο. Η λύση είναι σε όλα τα ζώα να μπαίνει τσιπάκι με το όνομα του κατόχου. Αυτό γίνεται στην Αγγλία και έτσι δεν υπάρχουν αδέσποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ με την πρόταση για τον κάτοχο. Και απλώς να επισημάνω στα παιδιά του συλλόγου ότι καλό θα είναι να δείχνουμε την ίδια ευαισθησία και απέναντι σ' αυτούς που έχουν πρόβλημα με τα αδέσποτα σκυλιά. Καμιά φορά κι ο άνθρωπος είναι αδύναμος και θέλει προστασία από αδέσποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν