ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΟΙ ΒΟΙΩΤΟΙ...

| Ετικέτες , | Posted On Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

 
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ !!!...ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΜΕ 155 "ΝΑΙ"
 Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΕΙΠΕ "ΟΧΙ" 
ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΆΦΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Σχετικές Αναρτήσεις :



41 σχόλια:

  1. Εσύ τι ήθελες; Χρεοκοπία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΧΡΕΟΚΟΠΟΥΣΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΟΙ ΠΑΣΟΚ ΨΗΦΗΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΛΕΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΟΥΡΟΥΠΛΗ ΠΟΥ ΨΗΦΗΣΕ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ.ΕΛΑ ΑΡΙΑ ΚΑΙ ΒΑΣΟΥΛΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ.ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ Η ΔΥΟ,ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 4.05 και 4.11 είσαι σίγουρος ότι τώρα δεν θα χρεωκοπήσουμε, ότι τώρα δεν θα πεινάσουμε;
    τσιράκια αυτών είστε και σταματήστε τα ψέμματα. Χορτάσαμε.
    Όσο για τους βουλευτές μας δεν νομίζω ότι νοιάστηκαν ποτε πραγματικά για τα προβλήματα του λαού. Δεν περίμενα και τίποτα καλύτερο από αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ,ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΨΗΦΗΣΑΜΕ ΠΑΣΟΚΟΛΑΜΟΓΙΑ,ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΜΕ.ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΥΤΟΙ Η ΚΥΡΙΟΙ ΚΛΕΓΑΝΕ,10 ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΕΝΑ,ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΤΩΡΑ.ΜΕ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όσοι λέτε ότι ψηφίζατε ΠΑΣΟΚ και τώρα βρίζετε, είστε Νεοδημοκράτες και εποφθαλμιάτε τον κυβερνητικό θώκο.

    Παραδεχτείτε ότι αν ήταν η ΝΔ δεν θα λέγατε τα ίδια.

    Επιτέλους στηρίξτε το σωστό. Χρεοκοπία ή σωτηρία. Το ΠΑΣΟΚ επέλεξε σωτηρία. Ο λαός μας είναι ηλίθιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το θέμα είναι να δούμε τι θα κάνουμε τώρα. Να συζητήσουμε, να βρούμε λύσεις, να διώξουμε και να απομονώσουμε κάθε πολιτική βρωμιά. Να αντισταθούμε. Να διασφαλίσουμε εμείς για τους εαυτούς μας και τα παιδιά μας ότι δεν θα επαναλάβουμε λάθη του παρελθόντος. Να αλλάξουμε το σκηνικό του βολέματος και της προσωπικής εξυπηρέτησης. εμείς οι ίδιοι να αχρηστεψουμε αυτό το σύστημα του προσωπικού βολέματος που συντηρεί τέτοιους πολιτικούς στην εξουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΙΜΑΙ 32 ΧΡΟΝΩΝ,ΑΠΟ ΤΑ 8 ΓΡΑΦΩ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΨΗΦΗΣΑ ΠΑΣΟΚ,ΕΙΜΑΙ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΙΔΕΛΟΓΙΑ,ΗΜΟΥΝ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΑ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ........ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΣΑ ΜΕΣΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο λαός είναι ηλίθιος γιατί εδώ και πολλά χρόνια αφήνεται να γίνει το μπαλάκι στα χέρια μία της ΝΔ και μία του ΠΑΣΟΚ. Τώρα τελευατία όμως φίλε μου κάτι αλλάζει. Είδες πως απαξιώθηκαν οι βουλευτές μας; Έτυχε να είμαι σε εκδήλωση συλλόγου και να περάσει βουλευτής αντιπολίτευσης και να μην γυρίσει ούτε ένας να τον χαιρετήσει.
    ¨οσο για το περίφημο δίλλημα ξεπούλημα ή χρεωκοπία την απάντηση την ξέρεις πολύ καλά μόνος σου. ότι και όλα θα τα ξεπουλήσουμε σαν χώρα αλλά και είμαστε και καταδικασμένοι στη φτώχια. Για τον πολύ λαό μιλάω όχι για σένα. Εσύ θα έχεις τον τρόπο σου φαίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν είμαι βολεμένος. Άλλα έχω μάθει να λέω την αλήθεια. Να λέω ότι όταν είσαι ΠΑΣΟΚ είσαι πάντα ΠΑΣΟΚ. Όταν είσαι ΝΔ, είσαι ΝΔ.

    Τώρα εσύ που τα λες αυτά. Ότι έχεις κολλήσει αφίσες του ΠΑΣΟΚ, μήπως πρέπει να γιαουρτώσουν και να περιφρονούν και σένα; Εγώ ψήφισα ΠΑΣΟΚ αλλά δεν λυπάμαι. Γιατί η σωτηρία του κόσμου δεν μπορεί να έρθει από νεοφιλελεύθερες πολιτικές της ΝΔ. Παρά μόνον από σοσιαλιστικές πολιτικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι ελπίδες θα έχει η χώρα μας από τώρα και πέρα;;;;;
    Καταρχήν χάθηκε η εθνική μας κυριαρχία.
    Θα ξεπουλήσει, για ψίχουλα, τον πλούτο της, θα χρωστάει κάθε χρόνο και περισσότερους τόκους, τόσους που ούτε αυτούς δεν θα μπορεί να πληρώνει. Ο λαός της είναι καταδικασμένος στην ανεργία και την φτώχια. Τι μέλλον έχει η χώρα μας και ο λαός της μετά το μεσοπρόθεσμο; ΚΑΝΕΝΑ.
    Για αυτό το δίλλημα μνημόνιο ή χρεωκοπία έχει ήδη απαντηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΟιός ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ;;;;;;;;;;;
    Αυτός που ζούμε σήμερα;
    Κάτσε και έρχεται καλύτερος ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ από αύριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΛΥΠΑΣΑΙ?ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΤΣΑ ΣΟΥ.ΜΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΑ ΚΟΣΜΟ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΨΗΦΗΣΑΝ ΤΟ ΚΟΛΟΠΑΣΟΚ.ΡΟΜΠΑ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ(ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΛΑ'Ι'ΚΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Θες να μας πεις ότι η πολιτική του ΠΑΣΟΚ δεν είναι νεοφιλελευθερη;;;;;
    Α.ΧΑΧΑΧΑ. Το άλλο με τον ΤΟΤΟ το ξέρεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΝ ΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ.ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. και καλά να πάθεις. Ας πρόσεχες. Κοίτα από τώρα και πέρα τι θα κάνεις. για να μην είσαι ρόμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Για αυτό πρέπει εμείς που κοιτάμε το παρόν μας και το μέλλον των παιδιών μας με δέος κάτι να κάνουμε. Δεν συμφωνείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΣΥΜΦΩΝΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΜΑΛΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΞΑΝΑΛΕΩ. ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ; πρέπει να αντισταθούμε. Πρέπει να διορθώσουμε τα πράγματα εμείς ο λαός. Πέρα από κόμματα και βλακείες. Μπορούμε. Δεν είμαστε και τόσο χαζός λαός. Ούτε ανίκανοι. όΤαν θέλουμε δουλεύουμε και τα κάνουμε όλα μία χαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Να συζητήσουμε σε τοπικό επίπεδο, άνθρωποι που μάλλον γνωριζόμαστε και μεταξύ μας, για το πως θα ανταπεξέλθουμε και θα στηρίξουμε ο ένας τον άλλο στις δύσκολες μέρες που έρχονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αυτό δεν πρόκειται να γίνει. Ο καθένας είναι μόνος του. Εγώ θα ξαναψηφίσω το κόμμα μου. Το κόμμα που με μεγάλωσε. Με έβαλε στην Ολυμπιακή, μου χάρισε μισθό και άνεση. Χρόνο να έρχομαι στην Αλίαρτο και να συμμετέχω στις γιορτές της.

    Θέλω να συνεχίσω αυτή τη ζωή και όχι να χρεοκοπήσουμε. Ή το καταλαβαίνετε είτε όχι, το μέλλον ανήκει στο ΠΑΣΟΚ και στο όραμα του Ανδρέα Παπανδρέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΑΛΕΚΟΣ Ο ΑΚΡΙΒΑΚΗΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΓΙΔΙΑ ΘΑ ΦΥΛΑΓΑΤΕ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΑΚΟΜΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΡΑΓΑΤΕ ΦΛΟΓΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Λίγα τα λόγια σου για τον Αλέκο. Όλη η Βοιωτία είναι πράσινη από αυτόν. Έδωσε ψωμί και κρασί στα σπίτια μας. Αν δεν ήταν ο Αλέκος δεν ήταν ούτε ο Πεγαντάς ούτε ο Μουλκιώτης στην Περιφέρεια.

    Είτε θες είτε όχι ο Αλέκος ο Ακριβάκης μας μας έκανε ανθρώπους σε αυτον το νομό.

    Ούτε περιφέρεια θα είχαμε ούτε δουλειές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ.ΑΣΤΟ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΟΜΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αν τον ήξερες δεν θα μίλαγες έτσι.

    Θα καταλάβαινες ότι τώρα η χώρα απέφυγε την χρεοκοπία. Ο Αλέκος, η Τσόνογλου και οι λοιποί αγαπούν τον τόπο τους. Δεν θα έκαναν ποτέ κακό σε εμάς. Μας έβαλαν στην Ολυμπιακή. Τα φάγαμε. Και τώρα θα βρούμε και λύση για να μην τα πληρώσουμε ακριβά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΦΙΛΕ ΤΡΑΒΑ ΣΕ ΚΑΝΑ ΨΥΧΙΑΤΡΟ,ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΓΛΥΨΙΜΟ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΜΟΥΣΚΕΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ρε εσυ πρεπει νασαι πολυ μαπας μα παρα πολυ .
    μιλας ακομα για πασοκ ηλιθιε και για νδ?
    ντροπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ειστε ολοι για τα μπαζα αν ακομη μιλατε για ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.
    ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚΤΖΗΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ειμαι πολυ ευτυχισμενος που καταφεραν τα τρια λαμογια του ΠΑΣΟΚ ΒΟΙΩΤΙΑΣ να σωσουν τη χωρα απο την χρεοκωπια.ο ενας ειναι σαν να εχει παρει λιγμενα. η αλλη σαν να μας λεει αθλητικα και οσο για την κ Τσου.....λου δεν εχω λογια. χα χα χα.
    Αλλα θα εχουν το θρασος να ξαναρθουν. Για να να δουμε τη θα εχουν να μας πουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Βρε ηλίθιε!!!! Εσύ που καμαρώνεις ότι μπήκες στην Ολυμπίακη με μέσο θα έχεις αύριο να φας;;;;; Τα παιδιά σου, αν έχεις, ποιός θα στα βολέψει αύριο σε μία χώρα καταχρεωμένη και δεμένη σκλάβα στο άρμα του ΔΝΤ;;;;; Κάτι τέτοιοι σαν κι εσένα πήρανε έναν ολόκληρο λαό στον λαιμό τους. ΗΛΙΘΙΟΙ!!!!!!!!!!!!! Όσο για τους βουλευτές μας βεβαίως και νοιάζονται για τον τόπο μας. Δεν αμφιβάλουν ούτε οι πέτρες για αυτό. Με αυτές όμως θα τους πάρουμε αν τους δούμε πουθενά εμείς που αγωνιστήκαμε να ζήσουμε χωρίς μέσα και βουλευτές να μας βολέψουν κάπου. Αλλά ζήσαμε μέχρι τώρα με αξιοπρέπεια και ήρθε το δικό σου ΠΑΣΟΚ να μας κλέψει όλα τα όνειρα, τα δικά μας και των παιδιών μας, γιατί εμείς έχουμε παιδιά, και είχαμε και ελπίδες για το μέλλον τους, που δεν υπάρχει πια σε αυτή τη χώρα. Χάρη στο δικό σου ΠΑΣΟΚ και στη δικιά τους ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Τελικά αυτή η περίφημη ομάδα των 16 μας δούλεψε κανονικά ρίχνοντας μας στάχτη στα μάτια, αλλα τελικά αποδείχτηκαν σαπουνόφουσκες και τζάμπα μάγκες.
    Τόγια είσαι ωραίος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ποσο νουμερα εισαστε που ασχολεισται με μαλακες..... τοσα χρονια μας τα ειχατε κανει κουδουνια με τις γνωριμιες σας,παρτε το μακρυτερο τωρα και καλο δρομο.... ξυπνατε ρε χαζουλιακες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. εσεισ εισται που τα φαγατε μαζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. εχω μια ερωτηση, αν,λεω αν ειχα ασπαστει κατουρημενες ποδιες για να μπω π.χ στην ολυμπιακη,μετα,ματσωμενος ξανα ασπαζομουν για το γυναικακι μου,και να τα επιδοματα -ειδικης θεσης περιπου οκτακο το μηνα- και μετα, για τα παιδια μου πως νομιζεται οτι τα εξασφαλισα , ετσι με την αξια τους κι οχι με ξενες πλατες -κατα το ασμα- κ το ψιλοκαταπατημενο οικοπεδακι με το σαλε στυλ πανω στον αφρο,και τωρα απολαμβανω, στα κοινα εχω αποψη, τα παιδια μου σε ηλικεια γαμου,τα ταξιδια μου στο εξωτερικο,κ κατι ψιλα ταχω βγαλει εξω,-συνεχιστε το σεναριο- εγω που ΔΕΝ εκανα τιποτα απ ολα αυτα,κ μεγαλωνω τα παιδια μου με την λογικη της αξιοκρατιας,ποσο πρεπει να μαστιγωθω, και που να πα να ζησουν, -γιατι να αλλαξουν τωρα οι ελληνες νοοτροπια,το βλεπουμε καθημερινα-ο σωζων ευατον... ε,εερχεται ας κοιταχθουμε στα ματια, Ολοι γνωριζομαστε, σσσσ κοινο μας μυστικο ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. εχω μια ερωτηση, αν,λεω αν ειχα ασπαστει κατουρημενες ποδιες για να μπω π.χ στην ολυμπιακη,μετα,ματσωμενος ξανα ασπαζομουν για το γυναικακι μου,και να τα επιδοματα -ειδικης θεσης περιπου οκτακο το μηνα- και μετα, για τα παιδια μου πως νομιζεται οτι τα εξασφαλισα , ετσι με την αξια τους κι οχι με ξενες πλατες -κατα το ασμα- κ το ψιλοκαταπατημενο οικοπεδακι με το σαλε στυλ πανω στον αφρο,και τωρα απολαμβανω, στα κοινα εχω αποψη, τα παιδια μου σε ηλικεια γαμου,τα ταξιδια μου στο εξωτερικο,κ κατι ψιλα ταχω βγαλει εξω,-συνεχιστε το σεναριο- εγω που ΔΕΝ εκανα τιποτα απ ολα αυτα,κ μεγαλωνω τα παιδια μου με την λογικη της αξιοκρατιας,ποσο πρεπει να μαστιγωθω, και που να πα να ζησουν, -γιατι να αλλαξουν τωρα οι ελληνες νοοτροπια,το βλεπουμε καθημερινα-ο σωζων ευατον... ε,εερχεται ας κοιταχθουμε στα ματια, Ολοι γνωριζομαστε, σσσσ κοινο μας μυστικο ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Στάχτη να γίνει το ΠΑΣΟΚ και όλοι οι αλήτες που ακόμα το υποστηρίζουν!
    Και οι ανόητοι που υπερηφανεύονται πως μπήκαν στην Ολυμπιακή με το άλλο λαμόγιο καλό θα είναι να θυμούνται πως η εταιρεια αυτή χρεωκόπησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν