ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ Η ΣΥΣΚΕΨΗ - Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: "ΠΡΟΧΩΡΑΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ"

| Ετικέτες , , | Posted On Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Σε πλήρες αδιέξοδο οδηγήθηκε η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών που ολοκληρώθηκε στις 4 το απόγευμα.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός οτι η Προεδρία της Δημοκρατίας δεν θα εκδώσει όπως είθισται ανακοινωθέν με τα συμπεράσματα της σύσκεψης!

O κ.Παπανδρέου σύμφωνα με πληροφορίες είπε απευθυνόμενος σε όλους: “Η πολιτική της κυβέρνησης έχει πετύχει. Ζητάω συννενόηση για ένα καλύτερο πολιτικό κλίμα. Δεν εκβιάζω και δεν βάζω διλήμματα. Οι εκλογές θα γίνουν το 2013."...


Νωρίτερα, δραματικός ήταν ο διάλογος που εκτυλίχθηκε κατά την διάρκειά της μεταξύ Παπανδρέου και Σαμαρά. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ.Σαμαράς φέρεται να είπε:

- "Δεν φαίνεται να συμφωνούμε. Αυτό σημαίνει οτι πάμε σε εκλογές;"
Και ο κ. Παπανδρέου φέρεται να απάντησε: "'Οχι! Σε καμία περίπτωση! Προχωράω μόνος μου και ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του!"

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μεγάλη διαφωνία μεταξύ Παπανδρέου και Σαμαρά ήταν το φορολογικό. Ο κ.Σαμαράς φέρεται να είπε στον κ. Παπανδρέου να πάνε μαζί να επαναδιαπραγματευθούν με την τρόϊκα. 'Ομως ο κ.Παπανδρέου φέρεται να του απάντησε:  "Αυτό δεν έχει νόημα από την στιγμή που η τρόϊκα δεν δέχεται κάτι τέτοιο".

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ο κ. Καρατζαφέρης πρότεινε τον σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ενότητας και ο κ.Παπανδρέου φέρεται να απάντησε: "Να το δούμε".

'Ομως ο κ.Σαμαράς απάντησε με ένα κατηγορηματικό 'Οχι.

Παπανδρέου προς Τσίπρα: Να μη με λες Πινοσέτ


Σύμφωνα με τον Πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ.Παπανδρέου του είπε: "Δεν ζητώ συναίνεση αλλά καλύτερο πολιτικό κλίμα και να μη με λες Πινοσέτ".

Ο κ.Τσίπρας του απάντησε: "Αυτοί που σου τα μεταφέρουν αυτά, το κάνουν από υπερβάλλοντα ζήλο για να σε προστατεύσουν και φοβάμαι οτι σου κάνουν κακό. Εγώ, αυτό που είπα είναι οτι τα μέτρα που παίρνεις προσιδιάζουν με τα μέτρα που πήραν η Θάτσερ και ο Πινοσέτ και προκάλεσαν σοκ".

Καρατζαφέρης: Υπερίσχυσαν οι καρέκλες του εθνικού συμφέροντος


Ο μόνος που έκανε δήλωση στους δημοσιογράφους φεύγοντας ήταν ο κ.Καρατζαφέρης ο οποίος ιδιαίτερα αιχμηρός είπε: "Δεν τα βρήκαν. Υπερίσχυσαν οι καρέκλες του εθνικού συμφέροντος".

Σχετικές Αναρτήσεις :



Comments:

There are 0 σχόλια for ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ Η ΣΥΣΚΕΨΗ - Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: "ΠΡΟΧΩΡΑΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ"

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν