H δενδροφύτευση στον Άγιο Θωμά

| Ετικέτες , | Posted On Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Άγιος Θωμάς
Κυριακή 27 Μαρτίου 2011
 
Η συμμετοχή των κατοίκων στη σημερινή δενδροφύτευση φαίνεται πως επιβεβαίωσε την ελπίδα όλων να πράξουν κάτι για το περιβάλλον που τόσο βάναυσα καταστρέφουν οι γενιές μας.

Η πρωτοβουλία της τοπικής κοινότητας με τη συμμετοχή του Πολιτιστικού - Περιβαλλοντικού συλλόγου, του συλλόγου γονέων και τη πολύτιμη βοήθεια των Εθελοντικών Δυνάμεων Σχηματαρίου απέδωσε καρπούς, αφού δενδροφυτεύτηκε ένα μεγάλο τμήμα στο πάρκο της Σπηλιάς και μέρος του περιφερειακού δρόμου...



Παρόντες στη δενδροφύτευση σύσσωμο το τοπικό συμβούλιο με τον πρόεδρο Χρήστο Κατσιφή και τους συμβούλους Δημοσθένη Βουγέση και Κική Καββά. Ο δήμαρχος Τανάγρας Βαγγέλης Γεωργίου, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιάννης Γκίνης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Θανάσης Αικατερίνης, Γιάννης Αναστασίου, Γιώργος Βουγέσης, ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου, Γιάννης Στεργίου.


Η σπουδαιότερη σημερινή πράξη, που μας κάνει περήφανους, οφείλεται στους γονείς των μικρών, οι οποίοι με τη πολυπληθή παρουσία τους, άφησαν το άρωμα της ελπίδας για το αύριο του τόπου. Δίδαξαν ζωή στα παιδιά με το παράδειγμά τους και σε αυτούς αξίζουν τα εύσημα. Παράλληλα η δενδροφύτευση αυτή ανέδειξε το μεγαλείο της άμισθης κοινωνικής προσφοράς που στην εποχή μας καλείται εθελοντισμός. 


περισσότερες φωτογραφίες εδώ

Σχετικές Αναρτήσεις :



Comments:

There are 0 σχόλια for H δενδροφύτευση στον Άγιο Θωμά

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν