ΔΕΝΤΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΛΙΑΡΤΟΥ

| Ετικέτες , , , | Posted On Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011


Σχετικές Αναρτήσεις :



12 σχόλια:

  1. Μέσα από το σκοτάδι που μας περιβάλει υπάρχουν ακίδες φωτός. Κάπως έτσι αισθάνθηκα την πρωτοβουλία του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Αλιάρτου για δενδροφύτευση στο Μαλάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλή η ειρωνία σου. Διακατέχεσαι από πνεύμα οξείας κακίας από ότι φαίνεται. Αν πιστεύεις ότι δεν χρειάζεται η δενδροφύτευση μπορείς απλά να μην έρθεις. Αν θες να πεις και κάτι άλλο μπορείς να το πεις χωρίς ειρωνίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΩ, ΘΑ ΔΩΣΩ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ,ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΑΤΕ ΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!!!
    ΑΣΧΟΛΗΘΗΤΕ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙΝΕ, ΜΑΣ ΚΑΙΝΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ, ΑΝΑΡΓΕΙΑΣ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.....
    ΣΥΝΕΡΘΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμε του 9.24
    Θα εκπλαγείς αλλά δεν ήταν ειρωνεία η σχετική αναφορά μου για δενδροφύτευση στο Μαλάκι. Απλά δεν θα είμαι τη συγκεκριμένη μέρα στην Αλίαρτο. Ωστόσο εύχομαι να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια. Αντιλαμβάνομαι τη δυσπιστία σου σε συναθρώπους μας, αλλά να γνωρίζεις ότι αρκετοί συμπολίτες μας έχουν περιβαλλοντική συνείδηση, ανεξάρτητα αν την εκφράζουν ή όχι. Δικαιολογώ πάντως την παρερμηνεία σου αλλά μη προσάπτεις κακία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΩΝΥΜΕ 1.12μ.μ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗ ΒΡΕΘΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΜΙΑ ΦΙΑΛΗ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΒΡΙΣΚΕΙΣ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΒΡΕΘΕΙΣ Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΙΣΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΝ ΕΣΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ, ΤΙ ΝΑ ΠΩ..... ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ ΤΟ ΛΑΧΕΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δεν αφήνεται τις μ........ες και να πάμε ολοι το Σάββατο στο Μαλάκι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καταλαβαίνω ότι κάποιοι συνάνθρωποι μας αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης. Μακάρι να είχαμε το μαγικό ραβδί να τα λύναμε όλα και να αλλάζαμε την κατάσταση. (καλό επίσης είναι να μην ξεχνάμε και τι πραγματικά φταίει για την κατάσταση αυτή και να αποδώσουμε ευθύνες στους πραγματικούς φταίχτες). Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι και δέντρα χρειαζόμαστε για να έχουμε οξυγόνο, και αίμοδοσίες χρειάζονται για να σωθούν ζωές.
    Επίσης να πω ότι υπάρχουν και άνθρωποι που μπορεί αυτή τη στιγμή να μην πεινάνε και να μην σκέφτονται μόνο τα δέντρα. Να σκέφτονται και να προσπαθούν να κάνουν και άλλα πράγματα που θα βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους. όσο μπορούν. γιατί είπαμε. μαγικό ραβδί δυστυχώς δεν υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμε των 7.33 παραήταν ποιητικό το σχόλιο σου για να το εκλάβω ως πραγματικό. Εξάλλου με τα τόσα που έχω ακούσει τον τελευαταίο καιρό, μόνο ως ειρωνικό μπορούσα να το πάρω. και πάλι λυπάμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπορεί κάποιος από το σύλλογο να μου διευκρινίσει αν το Σάββατο το πρωί θα πρέπει να φέρω μαζί μου για τη δενδροφύτευση φτυάρι ή τσάπα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ναι καλά θα είναι να φέρετε μαζί σας τσάπα. Ο σύλλογος δεν διαθέτει τέτοιο εξοπλισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μπράβο πρώτη φορά γίνεται στην Αλίαρτο τέτοια δραστηριότητα. Συγχαρητήρια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν