Τον διευθυντή και τους αστυνομικούς της Α.Δ. Βοιωτίας τίμησε ο Μορφωτικός Σύλλογος Λιβαδειάς

| Ετικέτες | Posted On Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Με επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Μορφωτικός Σύλλογος Λιβαδειάς κατά τη διάρκεια της οποίας τιμήθηκαν ο Αστυνομικό Διευθυντής Βοιωτίας και οι τέσσερις αστυνομικοί που συνέβαλαν καθοριστικά στην πρόσφατη εξάρθρωση της σπείρας που λυμαίνονταν τις περιοχές της Στερεάς και της Αττικής. 

Πιο συγκεκριμένα τιμήθηκαν οι αστυνομικοί Φώτης Λάμπρου, Θεόδωρος Νίκας, Κωνσταντίνος Παπανικολάου και Ανδρέας Σταφυλάς  «που επιτέλεσαν το υπηρεσιακό τους καθήκον με ηρωισμό και αυτοθυσία, με αποτέλεσμα την εξάρθρωση εγκληματικής σπείρας»  και ο Α.Δ. Βοιωτίας Κωνσταντίνος Τουρκοχωρίτης «για τον συντονισμό, την οργάνωση και την αποτελεσματική έκβαση της επιχείρησης»...


«Η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Μορφωτικός Σύλλογος Λιβαδειάς αφενός προβάλει το έργο της αστυνομίας που πράγματι είναι κοντά στον πολίτη προκειμένου να υπάρχει αίσθημα ασφάλειας και αφετέρου συμβάλει στην ψυχολογική ανάταση και υποστήριξη των αστυνομικών κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό κυρίως με τα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα», τόνισε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο κ. Τουρκοχωρίτης.

Παράλληλα ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Μορφωτικού Συλλόγου Γιώργο Κωσταγιάννη.

Από την πλευρά του ο κ. Κωσταγιάννης αφού σημείωσε ότι αφορμή για την εκδήλωση πήρε τόσο από την δράση της Α.Δ. Βοιωτίας αλλά κυρίως από τον «άδικο χαμό των δύο αστυνομικών στην Αθήνα» σημείωσε: «Με την ενέργειά μας αυτή επιβραβεύουμε τις πράξεις αυτοθυσίας και τον ηρωισμό που επιδεικνύουν οι αστυνομικοί μας. Είναι σε όλους γνωστό το τεράστιο έργο που έχει συντελεστεί στη περιοχή όπως και η επιχείρηση στην περιοχή της Θήβας που στέφθηκε με επιτυχία με την συνδρομή και της Α.Δ. Βοιωτίας».

 tabloid.gr

Σχετικές Αναρτήσεις :



Comments:

There are 0 σχόλια for Τον διευθυντή και τους αστυνομικούς της Α.Δ. Βοιωτίας τίμησε ο Μορφωτικός Σύλλογος Λιβαδειάς

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν