Σε διαρκή αγώνα οι εργαζόμενοι της Πετζετάκις Α.Ε.

| Ετικέτες , | Posted On Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Νέα δυναμική κινητοποίηση πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι στην «ΠΕΤΖΕΤΑΚΙΣ ΑΕ» στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, στην Αθήνα, απαιτώντας την καταβολή των δεδουλευμένων τους. Η εργοδοσία χρωστάει στους εργαζόμενους δεδουλευμένα συνολικά 8 μηνών στους περισσότερους από τους 300 συνολικά εργαζόμενους που απασχολούνται στα κεντρικά γραφεία (Αθήνα) και στα δύο εργοστάσια παραγωγής σε Θήβα και Θεσσαλονίκη. Οι εργαζόμενοι βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας εδώ και τέσσερις μήνες. Το εργοστάσιο δε λειτουργεί και οι εργαζόμενοι, όλο αυτό το διάστημα, είναι σε σημαντικές αγωνιστικές...


...κινητοποιήσεις, έχοντας τη στήριξη του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος. Με πανό «Θέλουμε τα λεφτά μας και διασφάλιση της δουλειάς μας», οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο παραγωγής της Θήβας για δεύτερη συνεχόμενη μέρα στα κεντρικά γραφεία της εργοδοσίας, πραγματοποιώντας δυναμική κινητοποίηση.

Προχτές, προχώρησαν σε συμβολική κατάληψη των κεντρικών γραφείων, ενώ είχαν συνάντηση με την εργοδοσία. Η εργοδοσία, δεσμεύτηκε - για μια ακόμη φορά - πως θα καταβάλει τα χρήματα ενός μήνα και από αύριο θα συνεχιστεί η καταβολή των δεδουλευμένων. Ασφαλώς, η εργοδοσία δεν είναι η πρώτη φορά που «δεσμεύεται» για κάτι τέτοιο. Ενδεικτικό της πρακτικής της εργοδοσίας είναι ότι διαρκώς υπόσχεται την καταβολή μισθών και στη συνέχεια την παραβιάζει.

Υπενθυμίζεται ότι οι εργαζόμενοι έχουν πληρωθεί από τον Αύγουστο του 2010 μόλις το δώρο Χριστουγέννων και ένα ακόμη δεκαπενθήμερο.

thiva-press.blogspot.com

Σχετικές Αναρτήσεις :



Comments:

There are 0 σχόλια for Σε διαρκή αγώνα οι εργαζόμενοι της Πετζετάκις Α.Ε.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν