«ΑΡΓΥΡΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ 2011» ΜΑΘΗΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ

| Ετικέτες , | Posted On Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Ο Αθλητικός Κολυμβητικός ΄Ομιλος Λιβαδειάς, διοργανώνει ημερίδα αγώνων στίβου με την ονομασία...

« Αργύρης Ανέστης 2011 »

...στους οποίους μπορούν να μετάσχουν μαθητές και μαθήτριες των σχολικών μονάδων της πρώην Επαρχίας Λιβαδειάς.

Η ημερίδα έχει ως στόχο, να δώσει στα παιδιά τη χαρά και να προσφέρει τη δυνατότητα συμμετοχής τους σε αγώνες κλασικού αθλητισμού.


1. Τόπος & ημερομηνία διεξαγωγής:
Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς, την Κυριακή 3 Απριλίου 2011, με ώρα έναρξης 10.00 π.μ.

2. Δικαίωμα συμμετοχής: έχουν όλοι οι μαθητές και μαθήτριες των σχολικών μονάδων της πρώην Επαρχίας Λιβαδειάς, που είναι γεννημένοι το 2002 μέχρι και το 1996.

3. Αγωνίσματα:
α. δρόμοι 60, 80, 600 & 1.000 μέτρων
β. ρίψεις μπαλάκι, σφαίρα τριών (3) & τεσσάρων (4) χλγρ.
Το δικαίωμα συμμετοχής στα αγωνίσματα, εξαρτάται από την ηλικία των ενδιαφερομένων και αναφέρεται αναλυτικά στο πρόγραμμα των αγώνων, καθώς και στην παράγραφο 4 της παρούσης προκήρυξης.

4. Κατηγορίες:
α. 1η αγόρια & κορίτσια γεννημένα το 2002, στα 60 μέτρα και στο μπαλάκι.
β. 2η αγόρια & κορίτσια γεννημένα το 2001 & 2000, στα αγωνίσματα 60 & 600 μέτρα και στο μπαλάκι.
γ. 3η αγόρια & κορίτσια γεννημένα το 1999 & 1998, στα αγωνίσματα 60, 150, 1.000 μέτρα και στο μπαλάκι.
δ. 4η αγόρια & κορίτσια γεννημένα το 1997 & 1996, στα αγωνίσματα 80, 1000 μέτρα και στη σφαίρα.

5. Ιατρική εξέταση: όλοι οι μετέχοντες θα πρέπει να εξεταστούν, από γιατρό, πριν από τους αγώνες, με δική τους ευθύνη, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι σε θέση να αγωνιστούν, χωρίς κίνδυνο της υγείας τους.
6. Δηλώσεις συμμετοχής: μέχρι την Παρασκευή 1η Απριλίου 2011, στο FAX 22610 21100 ή το E-mail : akoliv@yahoo.gr του ΄Ομίλου μας ή στα γραφεία του Ομίλου μας, που βρίσκονται στην οδό Αρκαδίου 1 & ΄Ερκυνας (πρώην αίθουσα συνεδριάσεων Νομαρχιακού Συμβουλίου), απογευματινές ώρες από 5,00 μέχρι 8,00 μ.μ.

Όσοι, ενδιαφερόμενοι, δεν προλάβουν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την παραπάνω ημερομηνία, προς διευκόλυνσή τους θα υπάρχει η δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή, στο χώρο διεξαγωγής των αγώνων (Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς), τουλάχιστον μία ώρα νωρίτερα από την ώρα έναρξης του αθλήματος, στο οποίο επιθυμούν να μετάσχουν.

Στις υπεύθυνες δηλώσεις συμμετοχής, οι οποίες υποχρεωτικά θα είναι υπογεγραμμένες από τους γονείς ή κηδεμόνες των ενδιαφερομένων μαθητών και μαθητριών, πρέπει να συμπληρωθούν και όλα τα απαιτούμενα στοιχεία.

7. Οικονομικά: όλοι οι μετέχοντες θα μετακινηθούν στον τόπο διεξαγωγής των αγώνων, με δικά τους έξοδα.

8. Συμμετοχές: κάθε μαθητής ή μαθήτρια έχει δικαίωμα να μετάσχει σε ένα μόνο αγώνισμα. Σημειώνουμε ότι μισή ώρα πριν την έναρξη των αγώνων, υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής αγωνίσματος.

9. Έπαθλα:
Θα δοθούν :
α. Μετάλλιο & δίπλωμα στους τρεις πρώτους, κάθε αγωνίσματος, για όλες τις κατηγορίες.
β. Διπλώματα συμμετοχής σ’ όλους που θα λάβουν μέρος στην ημερίδα.

10. Ειδικές διατάξεις: Οι αγώνες θα γίνουν σύμφωνα με τους επίσημους κανονισμούς του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., με την παρουσία επισήμων κριτών στίβου της Ε.Α.Σ. Βοιωτίας–Εύβοιας.

11. Γενικά: όλοι οι μετέχοντες στους αγώνες, πρέπει να βρίσκονται στο χώρο τέλεσης αυτών, τουλάχιστον μισή ώρα πριν την έναρξη εφόσον έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους και πρέπει να φορούν κατάλληλη ενδυμασία (αθλητική φόρμα και αθλητικά παπούτσια).

Η ώρα διεξαγωγής των αγωνισμάτων, που αναγράφεται στο σχετικό πρόγραμμα των αγώνων, μπορεί να μεταβληθεί, ανάλογα με το πλήθος συμμετοχών.
Ότι δεν περιλαμβάνεται στην παρούσα προκήρυξη και αφορά τεχνικά θέματα, θα επιλύεται από τους προπονητές στίβου του Ομίλου μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο
Το Δ. Σ. του Α. Κ. Ο. Λιβαδειάς

Σχετικές Αναρτήσεις :



Comments:

There are 0 σχόλια for «ΑΡΓΥΡΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ 2011» ΜΑΘΗΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν