Σε εξέλιξη επιχείρηση-μαμούθ της ΕΛ.ΑΣ. για την εξάρθρωση πρωτοφανούς κυκλώματος κακοποιών σε όλη την Ελλάδα

| Ετικέτες | Posted On Τρίτη, 29 Μαρτίου 2011

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή τη στιγμή μία από τις μεγαλύτερες έρευνες στην ιστορία της ΕΛ.ΑΣ για την εξάρθρωση ενός τεράστιου κυκλώματος κακοποιών, μεταξύ των οποίων δολοφόνοι, ληστές βομβιστές και εκβιαστές.

Στα χέρια των αστυνομικών με εντάλματα σύλληψης βρίσκονται ήδη πάνω από 200 άτομα μεταξύ των οποίων και αστυνομικοί που υπηρετούν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη...

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές μεταξύ των συλληφθέντων είναι και οι εκτελεστές των επιχειρηματιών Μπάμπη Λαζαρίδη και Γεράσιμου Μαυράκη, σύντροφοι τότε της τραγουδίστριας Αγγελικής Ηλιάδη και της ηθοποιού Νένας Χρονοπούλου.

Μάλιστα οι αστυνομικοί διαρρέουν πως έπιασαν και Αλβανούς εκτελεστές οι οποίοι ''ξέπλεναν'' τα χρήματα που έβγαζαν από τα  ''συμβόλαια'' θανάτου αγοράζοντας ξενοδοχεία, σπίτια και οικόπεδα στην πατρίδα τους.

Ήδη έχουν ξεκινήσει σύμφωνα με πληροφορίες και οι εισβολές αστυνομικών σε σπίτια υπόπτων που εμπλέκονται σε κυκλώματα της νύχτας, αλλά και εγκληματικές ενέργειες.

Μέχρι στιγμής οι πληροφορίες αναφέρουν για έρευνες σε σπίτια στο Περιστέρι στον Πειραιά, τα βόρεια προάστια της Αθήνας, αλλά και σε περιοχές της Θεσσαλονίκης και σε άλλες επαρχιακές πόλεις.

Πρόκειται για επιχείρηση-μαμούθ η οποία είναι βασισμένη σε δεκάδες χιλιάδες απομαγνητοφωνημένες σελίδες συνομιλιών αλλά και υλικό από βίντεο παρακολούθησης.

Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες ωστόσο φαίνεται ότι η επιχείρηση ήταν σε εξέλιξη ολόκληρη τη νύχτα και συνεχίζεται.

newsit.gr

Σχετικές Αναρτήσεις :Comments:

There are 0 σχόλια for Σε εξέλιξη επιχείρηση-μαμούθ της ΕΛ.ΑΣ. για την εξάρθρωση πρωτοφανούς κυκλώματος κακοποιών σε όλη την Ελλάδα

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν