ΚΛΕΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ

| Ετικέτες , , | Posted On Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

O Δήμος Αλιάρτου συμμετέχει στην ώρα της γης και γι'αυτο τον λόγο σήμερα Σάββατο 26 Μαρτίου 2011, ο δημοτικός φωτισμός θα κλείσει για μια ώρα, από τις 20:30 μέχρι τις 21:30.
Μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης όλων των πολιτών, γιατί η σωτηρία του πλανήτη είναι υπόθεση όλων. Για την αντιμετώπιση της ρύπανσης είναι σημαντικές τόσο οι κρατικές και οι τοπικές πολιτικές, όσο και οι σωστές ενέργειες κάθε ανθρώπου που επηρεάζουν πολύ το περιβάλλον. Εάν το καταφέρει κάποιος, εκτός από την ικανοποίηση ότι συμβάλει στην φροντίδα του πλανήτη, βοηθά ιδιαίτερα τα παιδιά του, τους γείτονές του, και όλους τους συνανθρώπους του, να αποκτήσουν καλύτερη περιβαλλοντική παιδεία: αυτή που δίνεται με την μίμηση.

Στείλτε τη σελίδα μας σε φίλους και γνωστούς και συγκεντρώστε όσες περισσότερες συμμετοχές μπορείτε. Η διεύθυνση της σελίδας είναι http://www.wwf.gr/earthhour/aliartos

Σχετικές Αναρτήσεις :



4 σχόλια:

  1. ΣΤΙΣ 20.30 ΑΝΑΒΩ ΟΛΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ1!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα παρεις και συνταξη αντιστασης,αυξημενη λόγω ανοησίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπράβο σε όσους συμμετέχουν για το κοινό καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή ως συμβολική κίνηση αλλά δεν είναι αρκετό εννοείται. Όλες οι ώρες θα έπρεπε να είναι για την γη και όχι μία κάθε χρόνο. Φαντάζομαι ότι αυτό θέλουν να πουν όσοι αντιδρούν με αστεια τύπου 'ανάβω όλα τα φώτα'. Γιατί υπάρχουν και αυτοί που κλείνουν μία ώρα τα φώτα και λένε 'εντάξει, εγώ το καθήκον μου το έκανα απέναντι στη γη', ας συνεχίσω τώρα να ζω όπως πριν. Και ας ξεκαθαρίσουμε ένα πράγμα: όλοι έχουμε ευθύνη, αλλά όχι το ίδιο μερίδιο στη ζημιά που έχει γίνει στο περιβάλλον. Για παράδειγμα η περιοχή των Οινοφύτων. Δεν ευθύνονται το ίδιο κάτοικοι και βιομηχανίες. Κάποιος απο τους δύο φταίει 'λίγο' παραπάνω. Κάποιος επίσης πληρώνει το αποτέλεσμα πολύ παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν