ΕΥΧΕΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΡΕΛΑ

| Ετικέτες , , | Posted On Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Αφού συγχαρώ τους νικητές της εκλογικής ανα-μέτρησης, τον νέο Δήμαρχο Γεώργιο Ντασιώτη και τους συμβούλους του για τη νίκη τους, τους εύχομαι καλή δύναμη για το μεγάλο έργο που αναλαμβάνουν. 
  Επίσης να συγχαρώ και τους ηττημένους για τον αγώνα τους , γιατί είμαστε απόγονοι των αρχαίων ελλήνων, που πίστευαν, ότι και μόνον η συμμετοχή σε έναν αγώνα αξίζει έπαινο. Ιδιαιτέρως να συγχαρώ την Βενετία Κατσιφή-Ζώτα και ελπίζω να συνεργαστούμε για την έκδοση μιας εφημερίδας για όλον τον διευρημένο δήμο Αλιάρτου, με την οικονομική και υλική συμπαράσταση της Δημοτικής αρχής. 
  Ελπίζω και εύχομαι επίσης η νέα δημοτική αρχή να αξιοποιήσει όλες τις ενεργές δυνάμεις του διευρημένου μας δήμου, στο δύσκολο έργο που την αναμένει, όπως και τους φίλους του Αλιάρτου, όπως είναι ο καθηγητής του πανεπιστημίου Αθηνών Πάρις Βαρβαρούσης, συγγραφέας του έξοχου μελετήματος ΑΡΧΑΙΑ ΑΛΙΑΡΤΟΣ, που με την ευκαιρία εκφράζω τα συγχαρητήριά μου τόσο για την έρευνα,όσο και την συγγραφή του προαναφερόμενου βιβλίου, που πρέπει όλοι οι αλιάρτιοι να το διαβάσουν για να αισθανθούν περήφανοι για την καταγωγή του και την πατρίδα τους. 
 Τέλος κλείνοντας θέλω να προτρέψω όσους συμμετέχουν στο βήμα αυτό να το κάνουν με το πραγματικό τους όνομα και να γνωρίζουν ότι είναι καλό να κρινόμαστε, αλλά καλόπιστα, γιατί κανείς δεν μπορεί να διεκδικεί το αλάθητο του πάπα. 
 Ελπίζω και εύχομαι να με μιμηθούν αν όχι όλοι, κάποιοι, οι πιό θαραλέοι ίσως.-  

Ανδρέας Βαρελάς

Σχετικές Αναρτήσεις :



13 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΣΙΦΗ;
    ΚΑΛΗ Η ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί την Βενετία Κατσιφή την γνωρίζω καλύτερα από τους άλλους συμβούλους, που δυστυχώς δεν έτυχε τους περισσότερους να τους γνωρίζω.
    Χαίρομαι για την θετική σου στάση για την έκδοση της εφημερίδας, όπως και για την δήλωσή σου ότι υπάρχουν αξιόλογα άτομα για να βοηθήσουν, όμως θα πρέπει να γνωριστούμε και η ανωνυμία δεν προσφέρεται . Ελπίζω να προτείνεις συγκεκριμένα ονόματα για να συνεργαστούμε όλοι μαζί.- Ανδρέας Βαρελάς.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. emeis twra poy de katalavainoume na mas aksigisei kapoios poios einai o kurios ?kai ti noima exei h paremvasi tou ? h exw xasei episodia?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αν θες εφημεριδα με την κα Κατσιφή απευθύνσου στην ίδια και βγάλε.Αν θες την βοήθεια του δήμου να απευθυνθείς στον νεο δήμαρχο.τα παιχνιδακια σας κομμενα.Δήμαρχε τα φιδακια τα πατανε στο κεφαλι πριν μεγαλώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η κα Κατσιφη καλο θα είναι να κατέβει λιγο ,γιατί αλλον ψηφίσαμε για δήμαρχο . Επίσης καλο θα είναι να μην προτρέχει σε πρωτοβουλιες γιατί ο δήμος δεν είναι δημοτικό στο οποίο δεν κάνει και τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Την περασμένη Κυριακή οι πολίτες του Αλιάρτου έδωσαν μια ηχηρή απάντηση στο κατεστημένο της πόλης μας.Το γεγονός αυτό αποτελεί μια τεράστια ευκαιρία για τον νέο Δήμαρχο Γεώργιο Ντασιώτη να δώσει στο τόπο μας νέο όραμα. Η ευθύνη που σηκώνει στους ώμους του μαζί με τα υπόλοιπα εκλεγμένα μέλη είναι μεγάλη.Είμαι σίγουρος πως διαθέτει τόσο τη θέληση όσο και την υπομονή προκειμένου να πραγματοποιήσει τα όσα υποσχέθηκε.Θα ήθελα εδώ να σημειώσω πως σημαντικότερο όλων των έργων είναι οι υποδομές (εκπαιδευτικές, αθλητικές, πολιτιστικές)που θα απευθύνονται ιδιαίτερα στα παιδιά μας καθώς αυτά είναι το μέλλον του τόπου μας. Σε ότι αφορά αφορά τους υπόλοιπους εκλεγμένους και τις προσωπικές τους φιλοδοξίες, καλές είναι οι ιδέες, θα πρέπει όμως να υλοποιούνται μέσω δημοκρατικών διαδικασιών. Διαφορετικά σε τρία χρόνια υπάρχουν εκλογές και τότε ο κόσμος,όπως έδειξε, στέλνει τον κάθε κατεργάρη στο σπίτι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βενετία Κατσιφή-Ζώτα16 Νοεμβρίου 2010 στις 9:10 μ.μ.

    Αγαπητοί ανώνυμοι"κύριοι",πριν καθέσετε την κριτική σας, νομίζω ότι θα έπρεπε να είχατε ενημερωθεί καλύτερα για κάποια
    ζητήματα. Το θέμα της εφημερίδας ξεκίνησε πέρσι το φθινόπωρο από τον κ.Βαρελά, τον κ.Βαρβαρούση και εμένα, γιατί απλούστατα,
    έτυχε να γνωριζόμαστε. Την ιδέα αυτή τη μεταφέραμε στο Δήμαρχο κ.Α.Βίτση και στη συζήτηση παραβρέθηκαν επίσης οικύριοι
    Χ.Παλιογιάννης ως Πρόεδρος της ΔΕΠΟΑΝ,κ.Π.Νιάρος,Αντιδήμαρχος και Ι.Κώνστας,νυν Πρόεδρος Συμβουλίου. Μετά από συζήτηση του
    θέματος στο Δημ.Συμβούλιο, η δραστηριότητα αυτή δεν εγκρίθηκε, διότι δεν προβλεπόταν από το καταστατικό της ΔΕΠΟΑΝ. Όπως
    καταλαβαίνετε, ούτε ο κ.Βαρελάς ούτε ο κ.Βαρβαρούσης κι εγώ απόβλέπαμε σε προωπική έκδοση.
    Ως προς την απόδοσή μου στο Σχολείο,θα σας συμβούλευα να απευθυνθείτε επώνυμα στον προϊστάμενό μου, στους γονείς των
    μαθητών μου ή σε κάποιον εδικότερο από εσάς, για να έχετε μία εμπεριστατωμένη άποψη
    Ως προς το προσωπικό μου ύφος, τις φιλοδοξίες, τις πρωτοβουλίες, αφήστε τον ίδιο τον κ. Ντασιώτη να κρίνει αν είναι
    παραγωγικές ή επιζήμιες και έλάτε και εσείς να γίνετε μέλη της Κίνησης Πολιτών (Εξ'άλλου στόχος μας βασικός είναι να
    διευρύνουμε στο μέγιστο τον αριθμό μελών της κίνησης), να μιλήσουμε και να αλληλοκριθούμε προσωπικά και επώνυμα.Την επωνυμία κυρίως
    ως απαραίτητη προϋπόθεση μιας εποικοδομητικής κριτικής. Κάθε άλλη κριτική, χαρακηρίζεται από την κοινή λογική ως
    κακοήθεια. Εκτός αν δεν δέχεστε την κοινή λογική...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μήπως η πολιτική της καινούργιας δημοτικής αρχής θα έπρεπε να γίνεται μέσω του δήμου και του δημοτικού συμβουλίου και όχι μέσω ενός blog και ενός προσώπου (κ. Κατσιφή-Ζώτα); Γιατί αν είναι έτσι, έχουμε και εμείς κάποιες ιδέες. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι τα εξής:
    α)τις ιδέες μας τις λέμε πρώτα στην κ. Βέτα;
    β)μετά τις ανακοινώνουμε στο blog;
    γ)ο κ. Ντασιώτης πρέπει να τις γνωρίζει ή δεν χρειάζεται;
    γ)το δημοτικό συμβούλιο θα ρωτάτε και θα ψηφίζει ή δεν χρειάζεται;
    δ)τα γραφεία του δήμου θα παραμείνουν εκεί που είναι ή θα μεταφερθούν σε οικία δημοτικού συμβούλου;
    Τελικά με τον Καλλικράτη αλλάζουν πολλά!!Καλό είναι να μας ενημερωσετε για το πως θα κυβερνάται πια ο τόπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η απουσία εφημερίδας απο τη πόλη μας και την ευρύτερη περιοχή που περιλαμβάνει τα χωριά του νέου Δήμου μας δεν μας τιμά.
    Καλώς ανακινήθηκε το θέμα και εύχομαι να ξεπεραστούν τα διάφορα εμπόδια γρήγορα.
    Υποστηρίζω αυτή τη προσπάθεια σαν απλός πολίτης του δήμου μας και συγχαίρω όσους είχαν τη πρωτοβουλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΝΙΚΟΛΑΚΗ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η κυρια Κατσιφη μπορει οντως να μην εχει τις καλυτερες ιδεες αλλα βγαινει μπροστα και δεν φοβαται να τις πει.

    Αντιθετα εσεις κρυβεστε και συκοφαντιτε πισω απο την ανωνυμια σας.

    Θα επρεπε να ντρεπεστε αν νομιζετε οτι ενας ιδιοκτητης καφενειου και ενας αστοιχειωτος (που αποτελουν οντως ενα σημαντικο κομματι της κοινωνιας μας) ειναι πιο σημαντικοι και μπορουν να προσφερουν περισσοτερα απο αυτους που μεγαλουν τα παιδια μας.

    Δωστε ιδεες για να παμε μπροστα και πηγαιντε να βοηθησετε και εσεις για ενα καλυτερο δημο αλιαρτου-θεσπιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το θέμα ειναι η κ. Κατσιφη το πηρε το μηνυμα των εκλογων; νομιζω οχι. συνεχιζει να νομιζει πως πηρε 1000 ψηφους. ετσι λεγανε πριν τις εκλογες. μηπως να ψαχτει λιγο; γιατι συνεχιζει να πιστευει πως ειναι ο μονος φορεας ιδεών; γιατι βγαινει μπροστα; οι ανθρωποι που θελουν να προσφερουν δεν μιλανε, απλα δουλεύουν. μιλανε τα εργα τους και οι αλλοι. στην περιπτωση της κ. κατσιφη μιλαει μονο αυτη και δυο-τρεις ακομα. δεν πατε να κανετε καμια δουλεια.και μετα βγειτε και μιληστε ψωναρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. κα Κατσιφή ακολουθήστε το παραδειγμα και τον λογο του αρχηγού σας "περίσκεψη" και "αισθανθείτε την ευθύνη στους ώμους σας".θα είναι καλύτερα για όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν