Αυτό το αίτημα δεν μπορεί να αγνοηθεί κε.Δήμαρχε

| Ετικέτες , , | Posted On Σάββατο 29 Μαΐου 2010

    Μου ζητήθηκε από παιδιά που κατοικούν στον συνοικισμό Ευρυτάνων Μαζίου να δημοσιεύσω το αίτημά τους προς τον δήμαρχο,να τους φτιάξει επιτέλους μια παιδική χαρά,την οποία άλλωστε τους την έχει υποσχεθεί.
    Τηρώντας την υπόσχεσή μου,δεν θα μπορούσα εξάλλου να κάνω αλλιώς,προσθέτω και εγώ την φωνή μου σ’αυτό το αίτημα λέγοντας ,πως η διεκδίκηση του αυτονόητου αποτελεί χαστούκι προς τις αρχές και η δημιουργία μιας παιδικής χαράς,υπάρχοντος μάλιστα   του οικοπέδου,είναι το απολύτως αυτονόητο.
                 
           Χωρίς καθυστερήσεις το αίτημα των παιδιών πρέπει να ικανοποιηθεί

Σχετικές Αναρτήσεις :



12 σχόλια:

  1. Μην ταζεις σε Αγιο κερι...
    ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΙΔΙ ΤΗΝ [ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ]
    ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ......
    ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΛΛΩΝ ΕΤΩΝ.....
    ΕΙΝΑΙ 30 ΜΕ 40 ΠΑΙΔΑΚΙΑ
    ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ
    ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. είναι δίκαιο αυτό που ζητάνε τα παιδιά.η υπόσχεση ήταν δημόσια και δεν τιμά κανέναν η αθέτησή της.μπράβο στην εφημερίδα και στον συντάκτη που το θυμίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αμα την φτιαξει να με ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχω μια απορία και την λέω.όλοι τα χώνουμε στον δήμαρχο και το επιτελείο του και καλά κάνουμε γιατί είναι ανύπαρκτοι.Η αντιπολίτευση όμως είναι άμοιρη ευθυνών;Η δουλειά της είναι να ελέγχει και να πιέζει την δημοτική αρχή να δουλέψει.Είδε κανένας μας τίποτα από αυτά;ξέρει κανείς μας ποιοί είναι οι σύμβουλοι της μειοψηφίας;όταν διάφοροι φορείς (όπως ο περιβ.σύλλογος)ή πολίτες ακόμα και παιδιά όπως εδώ έχουν εντοπίσει ελλείψεις,παραλείψεις ή αδιαφορία της δημοτ.αρχής και τα δημοσιεύουν,είναι δυνατόν να πιστέψουμε ότι η αντιπολίτευση δεν έχει πάρει χαμπάρι;ακόμα κι αν δεν έχει πάρει χαμπάρι,δεν θα έπρεπε τα θέματα που έχουν αναδειχτεί από τους φορείς και τους πολίτες (τουαλέτες στους κήπους,αδέσποτα,παιδ.χαρά κ.α)να τα προωθήσουν στο Δημοτ.Συμβούλιο;
    το έκαναν;αν όχι γιατί;
    κάθε απάντηση δεκτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Eχω την εντύπωση οτι τα παιδιά δεν παίζουν στις παιδικές χαρές και η δημοτική αρχή το έχει αντιληφθεί έγκαιρα .Δεν υπάρχει λόγος για περιττά έξοδα άλλωστε διανύουμε και δύσκολες οικονομικά εποχές και όχι μόνο .Eιμαι βέβαιος όμως ότι θα ενταχθεί στο μελλοντικό πρόγραμμα του Νέου υποψήφιου Δημαρχου του Νέου Δήμου Αλιάρτου (βλ.Καλικράτης) με νέες ιδέες και νέες υποσχέσεις, σε νέα παιδιά (σε αυτά που κάποιος υποσχέθηκε παιδική χαρά θα έχουν μεγαλώσει αρκετά)με νέα παιχνίδια στην παιδική χαρά , νέες τραμπάλες και τσουλήθρες.Προς το παρόν ας ασχοληθούν τα παιδιά με παιχνίδια ....ηλεκτρονικά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. παιδί που μεγάλωσε29 Μαΐου 2010 στις 6:41 μ.μ.

    reaction τά'πες όλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο πρόεδρος της ΔΕΠΟΑΝ και δημοτικός σύμβουλος από το μάζι δεν είναι;εκεί δεν εκλέγεται;πως βλέπει τους χωριανούς του,δεν ντρέπεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ενας μαζαιος 40αρης30 Μαΐου 2010 στις 10:19 π.μ.

    ρε συ ανωνυμε εισαι σοβαρος?
    ντρεπομαι???????????????????
    υπαρχει τετοια λεξη στο νου του λαμογιου? του χρηστακου του παλιογιαννη???
    με κανες και γελασα πρωι πρωι.
    ρε μιλαμε για αξιοθρηνητους ανθρωπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δυστυχώς ούτε τα αυτονόητα δε γίνονται και όταν γίνουν κάποια βιαστικά πριν τις εκλογές, αν και πέρασαν χρόνια και ζαμάνια και υποσχέσεις, μπορεί να θεωρηθούν σαν επιτυχία για την κοιμωμενη επί 4 χρόνια δημοτικής μας αρχή. Δεν θα εκπλαγώ αν η παιδική χαρά την οποία δικαιούνται, και όχι μόνο, και με το παραπάνω οι λιλιπούτειοι, γίνει κάνα μήνα πριν τις εκλογές. Όπως επίσης αν χαλάσει σε κάνα χρόνο και επισκευασθεί δύο βδομάδες πριν τις εκλογές του 2014.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. περνώντας όλως τυχαίως από τις αποθήκες δίπλα στο ΚΕΠ φορτώνονταν στο φορτηγό του δήμου κάποιες παλιές κούνιες και διάφορα συναφή εξαρτήματα. Για που να προορίζονται άραγε; Και αν πάνε εκεί που υποθέτετε γιατί ήταν πεταμένες τόσα χρόνια στις αποθήκες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ποιος εχει τα κοτσια να ζητηση ποθεν εσχες των τοπικων δημογεροντων τα τελευταια 20 χρονια?????? να γελαση το καθε πικραμενο χειλη.εχει ταισει ασχετους τεμπεληδες το ποιο ισχυον πολιτικο συστημα τα τελευταια 20 χρονια που το καταλαβαν και της απο απεναντι πλευρας και προσχωρησαν και αυτοι "με σκοπο να προσφερουν και αυτοι με τις πενιχρες τους πνευματικες ουτως η αλλως γνωσεις στην προκοπη και την προοδο της πολης μας"ΒΡΕ ΟΥΣΤΤΤΤΤ.ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΨΗΦΙΖΟΤΑΝ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ .ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΕΙΤΕ ΣΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΙΤΕ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΠΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΟΚ? ΝΑ ΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ???? Κ Α Ν Ε Ν Α Ν. ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΓΙΚΗ ΛΕΞΗ.Α Μ Ι Σ Θ Ι????????ΘΑ ΨΑΧΝΑΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΟΣΜΟ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αμισθι θα πηγαιναν αγαπητε gta ε.αν ειναι τα ιδια λαμογια .
    γιατι οπως ξερεις αυτοι τα κονομανε μονο απο τις αρπαχτες οι μισθοι ειναι μικροι και μοονο λαμογια σαν τον προεδρο της δεποαν ασχολουνται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν