ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ-ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ

| Ετικέτες , , , , | Posted On Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Οι ενδιαφερόμενοι, μαθητές και απόφοιτοι, πρέπει να υποβάλουν τα δικαιολογητικά που αναφέρονται παρακάτω απευθείας ή με συστημένη επιστολή το αργότερο μέχρι 30-04-2010 (ευανάγνωστη ημερομηνία και σφραγίδα ταχυδρομείου).
Απαραίτητα δικαιολογητικά
1. Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση Υποψηφίου:  Οι μαθητές θα την παραλάβουν από το Λύκειο ή από το Στρατολογικό Γραφείο Λιβαδειάς.
2. Δύο φωτογραφίες(2) κεφαλής εμπρόσθιας όψεως του υποψηφίου διαστάσεων 3χ4 εκατοστά. Στο πίσω μέρος κάθε φωτογραφίας πρέπει να γράφεται καθαρά  το ονοματεπώνυμο του υποψηφίου
3. Οι απόφοιτοι υποβάλουν φωτοαντίγραφο του απολυτηρίου τους. Οι τελειόφοιτοι (μαθητές της Γ΄Τάξης) βεβαίωση του Λυκειάρχη ότι είναι μαθητές της Γ΄τάξης του Λυκείου στην οποία θα γράφεται η κατεύθυνση που ανήκουν και ότι η διαγωγή τους  μέχρι την ημερομηνία έκδοσής της, είναι τουλάχιστον ΄΄ΚΟΣΜΙΑ΄΄ ...
4.Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο και των δύο όψεων της Αστυνομικής ταυτότητας του υποψηφίου.
5.Πιστοποιητικό Δήμου ή Κοινότητας στο οποίο να φαίνεται το γένος και η ιθαγένεια.
6.Επιπρόσθετα δικαιολογητικά εφόσον ο υποψήφιος-α ανήκει σε μια από τις ειδικές κατηγορίες. Πολύτεκνοι βεβαίωση κυρωμένη από το  σύλλογο πολυτέκνων, με την σφραγίδα (τυγχάνει έγκυρο),  τρίτεκνοι πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από το δήμο.
Αλλαγές στην προκήρυξη για στρατιωτικές σχολές
σε σχέση με τις προηγούμενες προκηρύξεις 
1. Αυξάνονται τα όρια του Δείκτη Μάζας Σώματος και διαμορφώνονται ως εξής: Οι άντρες υποψήφιοι πρέπει να έχουν, Δείκτη Μάζας Σώματος, μεταξύ 19-27 (αντί του 20-25). Στις γυναίκες ο Δείκτης Μάζας Σώματος πρέπει να είναι μεταξύ 18-25 (αντί του 18-22).
2. Μειώνεται το ελάχιστο ύψος των γυναικών από το 1,65 στο 1,60.
3. Το σωματικό βάρος του Ιπταμένου προσωπικού Α΄ και Β΄κατηγορίας πρέπει να είναι σύμφωνο με τα όρια που καθορίζουν οι κατασκευαστές για το εκτινασσόμενο κάθισμα, σε κάθε τύπο αεροσκάφους, με ελάχιστο βάρος τα 63,5 και μέγιστο τα 93 κιλά. (δεν πρόκειται για αλλαγή αλλά για περιγραφή του άρθρου 10 του ΠΔ 53/2003)

                                      Πληροφορίες ΓΡΑΣΕΠ Γενικού Λυκείου Αλιάρτου
                                      Τηλ. 2268022261-2268022255
                                     Mail: grasep@lyk-aliart.voi.sch.gr

Σχετικές Αναρτήσεις :



3 σχόλια:

  1. Κ ΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Υπευθυνος ΓΡΑΣΕΠ25 Απριλίου 2010 στις 11:42 μ.μ.

    Από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη μας ενημέρωσαν πως η προκήρυξη για τις σχολές της Αστυνομίας θα έρθει στο τέλος της εβδομάδας. Μην ανησυχείς όμως θα έχεις αρκετό χρόνο. Πέρυσι η καταληκτική ημερομηνία ήταν 5 Ιουνίου. Όταν έρθει η προκήρυξη θα την δημοσιεύσουμε στον πίνακα ανακοινώσεων του Σχολείου αλλά και στο Βήμα Αλιάρτου. και συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παντα εξυπηρετικος και αμεσος ο υπευθυνος ΓΡΑΣΕΠ.
    ΜΠΡΑΒΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν