Λύση εδώ και τώρα!!!!!

| Ετικέτες , , | Posted On Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Έλαβα από μαθητές/τριες του Εσπερινού ΕΠΑΛ Αλιάρτου το παρακάτω μήνυμα με την παράκληση να το δημοσιεύσω.Το κάνω με μεγάλη ευχαρίστηση και το συνυπογράφω.
«Είμαστε μαθητές/τριες του Εσπερινού ΕΠΑΛ Αλιάρτου και μένουμε στον συνοικισμό Ευρυτάνων.Κάθε βράδυ μετά τις 10 που σχολάμε , αναγκαζόμαστε να γυρίσουμε στα σπίτια μας σε πολύ επικίνδυνες συνθήκες κι αυτό γιατί η περισσότερη διαδρομή είναι χωρίς φωτισμό και ένα μικρό μέρος με ελάχιστο.Συγκεκριμένα ο δρόμος που ξεκινά από το Γυμνάσιο ,περνάει μπροστά από το Γυμναστήριο και το νεκροταφείο είναι εντελώς αφώτιστος ,ενώ ο δρόμος από το νεκροταφείο ως τις γραμμές είναι υποφωτισμένος , γιατί οι περισσότερες λάμπες είναι καμένες. Πολλές φορές έχουμε συναντήσει περίεργους τύπους και όπως καταλαβαίνετε φοβόμαστε. Πιστεύουμε ότι αξίζουμε κάτι καλύτερο και σίγουρα δύο- τρεις λάμπες που να φωτίζουν το δρόμο ώστε να αισθανόμαστε πιο ασφαλείς.»
Σ.Σ. Κύριε Δήμαρχε το αίτημα αυτό των παιδιών δεν μπορεί να αγνοηθεί και θα είμαι ευτυχής σήμερα κιόλας να δημοσιεύσω την υλοποίησή του.

Σχετικές Αναρτήσεις :



2 σχόλια:

  1. Το αίτημα των μαθητών είναι δίκαιο και αυτονόητο, και σίγουρα θα ανταποκριθεί ο δήμος, που ενδεχομένως δεν γνώριζε το πρόβλημα. Όσο αναφορά όμως το νυχτερινό ΕΠΑΛ πρέπει να το στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις, για να μπορέσει να επιβιώσει. Πριν 4 χρόνια δεν πιέσαμε όσο έπρεπε σαν τοπική κοινωνία, πρόσωπα και κέντρα αποφάσεων και χάσαμε το πρωινό ΕΠΑΛ που θα έδινε άλλη δυναμική στην πόλη. Αν τότε διαθέταμε κτήριο στέγασης του πρωινού ΕΠΑΛ, και με την κατάλληλη επαναλαμβάνω πίεση επειδή δεν ήταν εύκολο, θα είχαμε ένα πρωινό τεχνικό σχολείο στο οποίο θα έρχονταν μαθητές τουλάχιστον από Ακραίφνιο, θεσπιές, Βάγια με ότι αυτό συνεπάγεται. Επειδή όμως δεν μου αρέσει να ασχολούμαι με το παρελθόν, ας προσέξουμε το νυχτερινό μας ΕΠΑΛ στο οποίο λειτουργούν αρκετές ειδικότητες, στεγάζεται-φιλοξενείται, στο ΓΕΛ Αλιάρτου, έχει περίπου 80 μαθητές, και την επόμενη χρονιά θα αγγίξει τους 100, στηρίζοντας τις ενέργειες του διευθυντή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κύριε δήμαρχε δώστε λύση τώρα.Μπραβο στους συντάκτες της εφημερίδας που ασχολούντε με τέτοια θέματα και μάλιστα με πολύ διακριτικό τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν