Στην προδοσία η σειρά σας… στα κόλλυβα η χαρά μας!!!

| Ετικέτες , | Posted On Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

γράφει ο Ιωάννης

Πολλές φορές, διάφοροι σχολιαστές σε διάφορα άρθρα και δικά μου αλλά και άλλων αρθρογράφων, κάνουν την ίδια ερώτηση μιας και έχουν την ίδια απορία σε συνδυασμό με τις ανησυχίες τους.
 
«Καλά τα λες ρε φίλε και καλές είναι οι διαπιστώσεις ή το να δίνεις κουράγιο και θάρρος αλλά το ζήτημα είναι το τι πρέπει να κάνουμε για να βγούμε από αυτή την δίνη» λένε.

Και δεν έχουν και άδικο…. Εν μέρει…

Πρώτα από όλα πρέπει όλοι όσοι κάνουν αυτή την ερώτηση να σκεφτούν λίγα πράγματα ρωτώντας τον εαυτό τους τα εξής:
Όταν τα δύο βασικά κόμματα που έχουν οδηγήσει την χώρα εδώ, παίρνουν στις πρώτες εκλογές  32% και στις δεύτερες 42%, πρέπει όσοι δεν τους ψηφίσαμε να κάνουμε κάτι ή να συνεχίσουμε τις διαπιστώσεις μιας και το 42% προφανώς δεν έχει διαπιστώσει το τι γίνεται στην χώρα;

Πρέπει να συνεχίσουμε τις διαπιστώσεις μέσω των άρθρων μας ή των λόγων μας μπας και ξυπνήσουν όσοι κοιμούνται ή να τους παρατήσουμε στην μοίρα τους και μόλις τους έρθει το εκκαθαριστικό να τους πούμε το εκδικητικό «Καλά να πάθεις ρε κεραυνόπληκτε αφού δεν ακούς!! Σκάσε και πλήρωνε τώρα, και αν δεν έχεις άντε και τράβα στο κόμμα σου να σου δώσει! Kαι άλλη φορά να μάθεις να σέβεσαι και να αγαπάς τα παιδιά σου, την πατρίδα σου, τον εαυτό σου, και το μέλλον αυτού του τόπου πιο πολύ από τα κομματόσκυλα που σε δουλεύουν ψιλό γαζί!!!! Μέχρι να το καταλάβεις όμως μπορεί να έχεις μπει και φυλακή από τα χρέη αλλά τότε θα είναι αργά!!!»

Η μήπως πρέπει όσοι ανησυχούμε για αυτή την ρημάδα την Πατρίδα να συνεχίσουμε τις διαπιστώσεις μπας και κάποια στιγμή ο αριθμός αυτών που θα ξυπνήσουν θα είναι τόσο ικανοποιητικός ώστε να αλλάξει η πορεία της χώρας προς την ελπίδα; Και έχουμε αυτή την άνεση του χρόνου βλέποντας κατά που βαδίζει η χώρα;

Γιατί πολλοί αρθρογράφοι είναι σκασμένοι όταν βλέπουν ότι απευθύνονται σε βόδια. Όπως και  πολλοί συνάνθρωποι μας διαπιστώνουν καθημερινά ότι η κωματώδη κατάσταση πολλών  κατοίκων αυτής της χώρας και η αναισθησία τους δεν έχει τελειωμό.

Μόνο που τις απαντήσεις που ψάχνουμε στην ζωή τις δίνει η ίδια η ζωή…
Μιλάς με συνταξιούχο. Σου λέει..

- «Έπαιρνα 1000. Μου τα έκαναν 700 και τώρα μου ήρθε και το εκκαθαριστικό 4.200 ευρώ.»
-Έχεις να τα πληρώσεις;
- Έχω για τις δόσεις…. αλλά αν τα πληρώσω δεν θα έχω να φάω… αλλά αν δεν τα πληρώσω θα μου πάρουν τα πάντα.
-Και τι ψήφισες  παππού στις εκλογές;
-ΝΔ. Πάντα ΝΔ εμείς από παλιά.
- Καλά ρε παππού, και τώρα που διαπίστωσες ότι σε δούλευε ο «γκαβός» τι λες;
- Και τι να έκανα παιδάκι μου;;…. απαντάει…

Λιποθυμία εσύ… Και αν δεν ήταν και καλή ψυχούλα ο παππούς να είσαι ευγενικός μαζί του μπορεί και να του πέταγες επάνω στα νεύρα σου κανα « ρε όρνιο ούτε για το μνήμα δεν θα έχεις…» αλλά τον λυπάσαι… Ξέρεις όμως από μέσα σου ότι  και το μπαστούνι να του πάρουν πάλι το ίδιο θα ψηφίσει…
Τουλάχιστον σε αυτές τις περιπτώσεις έχεις και μια ρημάδα «δικαιολογία». Λες… «έλα μωρέ τώρα ο παππούς… Τόσα χρόνια δεν κατάλαβε τι γινόταν… τώρα που κλάνει και νομίζει ότι βαριανασαίνει θα το καταλάβει;»

Μιλάς όμως μετά με έναν νέο. Εικοσάχρονο. Και σου λέει…

-“Ποιος είναι αυτός που είναι 80 χρονών… και αποφασίζει μέσα στα 97327486675 εγκεφαλικά του για την ζωή μου τα επόμενα 50 χρόνια με τα μνημόνια;;;;; Δηλαδή αυτός έζησε κι εγώ να μην ζήσω ποτέ επειδή θέλει να βγαίνει το «κόμμα»;;;; Κι αυτό είναι δικαιολογία για την κατάρα της ζωής μου;;;; Και το ίδιο να ισχύει για ένα παιδί που γεννήθηκε πριν από ένα μήνα να είναι δυστυχισμένο και απελπισμένο μια ζωή, επειδή την ώρα που ήταν στην κοιλιά της μάνας του κάποιοι βοιδοκέφαλοι ψήφιζαν το  «κόμμα»;;;;;;Kαι μάλιστα το κόμμα που είναι από τα συνυπεύθυνα της κατάστασης;;;;; Αυτοί δηλαδή δεν ντρέπονται  και δεν αντιδρούν ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ που τους κλέβουν όσα συντάξιμα κατέθεσαν σε ολόκληρη την ζωή τους, αλλά πρέπει  ΕΓΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ, ΠΡΙΝ ΖΗΣΩ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΕΒΡΙΖΕ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ:;;;;;;;;

Χίλιες φορές δραχμούλα και να ξεκινήσω από το μηδέν παρά αυτό το σαράκι!!!!!!!!!!! Το μαρτύριο μιας ζωής δεν αντέχω!!!!! Δεν  αντέχω να φοβάμαι!!! ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ!!!!”

Κι εκεί πλέον από την σκασίλα σου σκέφτεσαι να γυρίσεις να βρεις τον παππού και να τον αρχίσεις στα «καντήλια»…

Οπότε η λύση είναι απλή. Πάντα η ίδια σε όλες αυτές τις καταστάσεις. Και επειδή η κατάσταση στην χώρα είναι και θέμα ψυχολογίας μιας και που οι ψυχολογικοί εκβιασμοί τους έπιασαν τόπο,  εσύ πλέον πρέπει να γυρίσεις τον ψυχολογικό εκβιασμό. Και πως θα γίνει αυτό;

ΜΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ!  ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ!

Αυτή είναι η αρχή!!!!!!!! Αυτός είναι ο  απλός κανόνας!!! Και τότε είναι που το παιχνίδι θα φύγει από τα χέρια τους. Τότε είναι που θα τρέμουν όλοι τους σε όλα τα κόμματα γιατί  ο κάθε Έλληνας θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΤΑΙ!!!! Τότε θα εμφανιστεί και ο κάθε άξιος να κυβερνήσει αυτόν τον τόπο γιατί απλά θα δει ότι αξίζει να ασχοληθεί μαζί μας!!!

Λένε «Θα μείνεις άνεργος»

Θα λες «Εσύ να δεις που θα μείνεις στην φυλακή…»

Λένε «Μαζί τα φάγαμε»

Θα λες «Άσε τα πούστικα ρε ξεφτυλισμένε κι  αν είσαι άντρας πες από μόνος σου σε έναν εισαγγελέα πόσα έφαγες εσύ, και μην «τσουβαλιάζεις» τους πάντες  ως συνυπεύθυνους  για τη βρώμα σου!!!»

Λένε « Δεν θα έχεις φάρμακα»

Θα λες «Καλύτερα, γιατί όταν παίρνω γενόσημα  για το συνάχι , βγάζω  βυζιά στις μασχάλες!!»

Λένε « Εμείς μπορούμε να σώσουμε την χώρα»

Θα λες «Από ποιον ρε;;;;; Από σας;;;;;!!!»

Λένε « Θα μείνουμε στο ευρώ»

Θα λες « Δεν πα να μείνετε και στα βουνά…»

Λένε « Θα κάνουμε ανάπτυξη»

Θα λες « Να κάνετε τον σταυρό σας!!!!!»

Λένε «θα χρεοκοπήσουμε»

Θα λες « στα @@@@@@@@@@@ μας»!

Και όσο σε προκαλούν με τις απάτες τους..
να λες… 

«στην  προδοσία η σειρά  σας…  στα κόλλυβα η χαρά μας… »

ΙΩΑΝΝΗΣ

Σχετικές Αναρτήσεις :Comments:

There are 0 σχόλια for Στην προδοσία η σειρά σας… στα κόλλυβα η χαρά μας!!!

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν