O Βλαντιμίρ Πούτιν στην προεδρία της Ρωσίας για τρίτη θητεία(Βίντεο)

| Ετικέτες | Posted On Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Μετά την καταμέτρηση των ψήφων στο 37,5% των εκλογικών κέντρων ο Πούτιν φαίνεται να κερδίζει τις προεδρικές εκλογές από τον πρώτο γύρο με 63,77%. Ο Ζουγκάνοφ έρχεται δεύτερος με 17,25%.

Ο Πούτιν επιστρέφει στο Κρεμλίνο με εκλογικό θρίαμβο από τον πρώτο γύρο και αυτό είχε φανεί από τα exit polls των εταιρειών VCIOM και FOM και στέλνει το πνευματικό του παιδί, Ντμίτρι Μεντβέντεφ στην πρωθυπουργία...


Συγκέντρωνε το 58,3 με 59,3%, ακολουθούμενος από τον ηγέτη των κομμουνιστών Γκενάντι Ζουγκάνοφ με 17,7 έως 18,2%.


Την πεντάδα των υποψηφίων συμπληρώνουν ο μεγαλοεπιχειρηματίας Μιχαήλ Πρόχοροφ, που συμμετείχε ως αυτοπροταθείς ανεξάρτητος υποψήφιος κι έκανε την έκπληξη των εκλογών καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση με 9,2 έως 9,6%.


Ακολουθούν ο υπερεθνικιστής ηγέτης Βλαντίμιρ Ζιρινόφσκι, πρόεδρος του Φιλελεύθερου - Δημοκρατικού Κόμματος με 7,4% και ο πρόεδρος της "κεντροαριστερής" "Δίκαιης Ρωσίας" Σεργκέι Μορόνοφ με 4,3%.


Με την ανακοίνωση των exit poll, οι οπαδοί του ξεχύθηκαν στους δρόμους της Μόσχας για να πανηγυρίσουν τη νίκη του. Περισσότεροι από 110.000 Μοσχοβίτες συγκεντρώθηκαν κοντά στο Κρεμλίνο προς τιμήν του Πούτιν. Κι εκείνος ήταν εκεί, για να ευχαριστήσει όσους τον ψήφισαν. Και έβαλε και τα κλάματα από τη συγκίνησή του!


 

Σχετικές Αναρτήσεις :



Comments:

There are 0 σχόλια for O Βλαντιμίρ Πούτιν στην προεδρία της Ρωσίας για τρίτη θητεία(Βίντεο)

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν