ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

| Ετικέτες , | Posted On Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Πρωτοφανή επεισόδια σημειώθηκαν στη Νομαρχία Βοιωτίας κατά τη διάρκεια της κατάθεσης προσφορών για την ανάθεση της μεταφοράς των μαθητών. Εξαγριωμένα 20 περίπου άτομα από το ΚΤΕΛ Θήβας , μαζί με τον πρόεδρο του, επιτέθηκαν φραστικά στην υπεύθυνη υπάλληλο που διενεργούσε το διαγωνισμό, γιατί αρνήθηκε να παραλάβει την προσφορά τους, καθώς είχε λήξει η ώρα της προβλεπόμενης προθεσμίας κατά 10 λεπτά...
 
Η συνέχεια ήταν εκρηκτική, με διάφορα μικροαντικείμενα να εκσφενδονίζονται στον αέρα και την οργή των διαμαρτυρομένων να ξεσπά στον ιδιοκτήτη πρακτορείου, επίσης από τη Θήβα, που είχε καταθέσει προσφορά. Αποτέλεσμα ήταν η μεταφορά του στο νοσοκομείο,  ενώ η άμεση παρέμβαση της αστυνομίας απέτρεψε τα χειρότερα.

Οι δράστες των επεισοδίων με τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ ,αναζητούνται στα πλαίσια του αυτοφώρου και αντιμετωπίζουν κατηγορίες περί εξύβρισης, σωματικών βλαβών και υπεξαίρεσης δημοσίου εγγράφου, καθώς στη διάρκεια της συμπλοκής, εξαφανίστηκε η προσφορά του ιδιώτη, που είχε ήδη παρελήφθη από την επιτροπή του διαγωνισμού.

Το έργο της μεταφοράς των μαθητών στις δύο περιοχές Λιβαδειάς και Θήβας, που ξεκινά στις αρχές Ιανουαρίου και ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2011, έχει ένα σημαντικό προϋπολογισμό, που ανέρχεται στα 2εκατ. ευρώ, γεγονός που εξηγεί την έντονη σύγκρουση συμφερόντων.
 siriosfm.gr

Σχετικές Αναρτήσεις :



Comments:

There are 0 σχόλια for ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν