Δ.ΝΟΜΙΚΟΣ ΑΒΕΚ: δημοσίευση της αίτησης στην ΡΑΕ (δημοσίευμα της Αυγής στις 2/12/2010)

| Ετικέτες | Posted On Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Κατατέθηκε στη ΡΑΕ από την εταιρεία Δ. ΝΟΜΙΚΟΣ ΑΒΕΚ αίτηση για χορήγηση άδειας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με αριθμό πρωτοκόλλου Ι127765/1.12.2010. Η αίτηση αφορά στην κατασκευή μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας,ισχύος 3 MW, στην Αλίαρτο Βοιωτίας. Η παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας θα γίνεται με καύσιμο βιοαέριο που θα παράγεται από αναερόβια ζύμωση βιομάζας, αποτελούμενης από μίγμα οργανικών αποβλήτων και υπολειμμάτων που προέρχονται από κτηνοτροφικές μοναδες, βιομηχανίες τροφίμων και καλλιέργειες.Όποιος έχει έννομο συμφέρον μπορεί να υποβάλει αιτιολογημένες αντιρρήσεις ενώπιον της ΡΑΕ εντός 10ημέρου από την ημερομηνία της ως άνω δημοσίευσης, σύμφωνα με τον Κανονισμό Αδειών ΗΕ με χρήση ΑΠΕ (Αριθμ. Δ6/Φ1/οικ. 5707).
Η ΑΥΓΗ
ΠΕΜΠΤΗ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010

e-viotia.blogspot.com

Σχετικές Αναρτήσεις :



2 σχόλια:

  1. Τα πράγματα είναι μπερδεμένα.

    Σίγουρα χρειαζόμαστε βιομηχανικές επενδύσεις και για να αντιμετωπιστεί η ανεργία αν και από όσο γνωρίζω τέτοιου τύπου επενδύσεις δεν απαιτούν πολύ προσωπικό.

    Από την άλλη όμως η ποιότητα της ζωής μας χρειάζεται κι αυτή περιφρούρηση αφού η Πολιτεία έχει αποδείξει ότι δεν το πράττει αυτό με επιτυχία. Από όσα γνωρίζω γκουγκλικώς τέτοιες επενδύσεις δεν έχουν δυσμενείς επιπτώσεις στο περιβάλλον αλλά στην χώρα μας δεν είναι να ορκίζεσαι ακόμα και για τα προφανή!

    Εντωμεταξύ, για να κάνει κάποιος ένσταση για την συγκεκριμένη επένδυση πρέπει να ξέρει τι είναι αυτή η επένδυση (τεχνικά) και δεν ξέρω ποιός από τους ιθύνοντες της Αλιάρτου είναι σε θέση να το πράξει αυτό, στο χρονικό διάστημα που απομένει: μέχρι αύριο οπότε νομίζω ότι λήγει η προθεσμία.

    Μου κάνει εντύπωση που οι ιδιοκτήτες και οι υπεύθυνοι της γνωστής βιομηχανίας δεν φρόντισαν να ενημερώσουν και να διασκεδάσουν τις ανησυχίες των κατοίκων της περιοχής γνωρίζοντας μάλιστα ότι πολλές φορές η έλλειψη πληροφόρησης ή η λανθασμένη πληροφόρηση κάνει την τρίχα . . τριχιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επίσης δεν σας κάνει εντύπωση η επιλογή εφημερίδων που δεν είναι τόσο ευρείας κυκλοφορίας; Η γνωστή εταιρεία έχει ήδη δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην πόλη μας. Ποιός την εμπιστεύεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν