ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ

| Ετικέτες , , , , | Posted On Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010


μήνυμα αναγνώστη

Η αποχή δεν είναι επιλογή. Μια προσωπική άποψη.

Στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές δεν πήγα να ψηφίσω παρά τις πιέσεις του πατέρα μου να στηρίξω τον γνωστό του για να με "βολέψει" σε μια καλή δουλειά. Ο γνωστός του πατέρα μου βγήκε, αλλά δεν με βόλεψε πουθενά, άλλωστε είχε υποσχεθεί το ίδιο σε δεκαδες παιδιά...


Πέρσι δεν πήγα να ψηφίσω κι ας φώναζε ένας κύριος πως υπάρχουν λεφτά και θα βρεθούν αν τον εμπιστευθούμε. Ο κύριος έγινε πρωθυπουργός και λεφτά όχι μόνο δεν βρέθηκαν(αφού δεν υπήρχαν) αλλά αναγκαστήκαμε να προσφύγουμε στο ΔΝΤ και να δανειστούμε.

Φέτος πήρα τη μεγάλη απόφαση. Θα πάω να ψηφίσω. Γιατί βαρέθηκα να αποφασίζουν οι άλλοι για τη ζωή μου. Γιατί ο κόσμος που μας κληροδότησαν οι μεγάλοι είναι τόσο άσχημος και οι ίδιοι δεν μπορούν να τον αλλάξουν. Μόνο εμείς οι νέοι έχουμε τη δύναμη. Έχουμε επίσης όνειρα, και επιβάλλεται ν'αγωνιστούμε γι'αυτά. Την κυριακή θα πάω να ψηφίσω για να τους αποδείξω πως δεν μ'απασχολούν μόνο το ποδόσφαιρο, οι βόλτες για καφέ και τα όμορφα κορίτσια. Η ζωή είναι όλη μπροστά μας και από εμάς εξαρτάται πόσο όμορφη ή άσχημη μπορεί να γίνει. Την Κυριακή θα πάω να ψηφίσω για να αποφασίσω ΕΓΩ και κανείς άλλος για μένα. Και αν κάνω λάθος στην επιλογή μου την ευθύνη θα τη φέρω μόνο εγώ. Θα πάω να ψηφίσω για να μην κάνω τη χάρη σ'όλους εκείνους που τρίβουν τα χέρια τους από τη μεγάλη αποχή και τη διατυμπανίζουν ως επιλογή στο διαδίκτυο.

Τελικά θα πάω να ψηφίσω για να μη "φοβάμαι όλα αυτά που θα γίνουν για μένα χωρίς εμένα". Παιδιά, κάντε όλοι το ίδιο. Θα τρομοκρατηθούν. Και για να μην ξεχνιόμαστε...μετά καφεδάκι και σχολιασμός των θηλυκών υπάρξεων και της πορείας της ομαδάρας μας.

Ένας νεαρός Αλιαρταίος

Σχετικές Αναρτήσεις :



9 σχόλια:

  1. ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟ Η ΑΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ.ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΔΕΙ ΜΙΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟ 19.20% ΚΑΙ ΑΝ Η ΑΠΟΧΗ ΗΤΑΝ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΞΕΠΕΡΝΟΥΣΕ ΤΟ 50%
    ΤΙΜΩΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΧΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ
    ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ Κ ΒΙΤΣΗ
    ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ETC OPWS TO LES ANWNYME EINAI SAN NA LES NA PAME NA PNIGOUME KAI KAI NA PSHFISOUME TO NTASIWTH ME TOUS APATEWNES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ
    ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.
    ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ Ο Κ ΒΙΤΣΗΣ
    ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ
    Ο ΠΟΝΟΣ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΒΑΡΙΑΣ ΗΤΤΑΣ ΠΟΥ ΣΕ
    ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ
    ΠΟΤΑΜΙΑ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ ΝΤΑΣΙΩΤΗ ΒΑΡΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ [ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ]
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ
    ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΡΠΑΣ
    ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΗΘΕΙΕΣ
    ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΜΜΑΡΟΣ ΨΗΦΩΝ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΩΡΩΝ ΤΟΥ ΑΥΡΙΑΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
    ΚΥΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΤΑΣΙΩΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
    11 Νοεμβρίου 2010 12:43 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΝΤΟΝΑ
    O K BΙΤΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗ
    ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΑΣΥΡΜΟ
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΛΕΨΩΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΒΙΤΣΗ.ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ
    ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΤΣΗ???? Ε ΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟ
    ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΒΙΤΣΗ
    ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειδαμε τι εγινε και τοσα χρονια που ψηφιζουμε! Απο το κακο στο χειροτερο και απο τον ηλιθιο στον πανηληθιο (μιλαω για πρωθ/γους).

    Που σημαινει οτι το συνολο ή δεν ξερει να ψηφιζει ή καθοδηγειται με τετοιο τροπο που δεν το καταλαβαινει και χωρις την θεληση του, σκαβει το λακο του.

    Τοσα χρονια η ψηφος ειναι απλος ενας τροπος για να κοροιδευουν τους λαους οτι εχουν την επιλογη στα χερια τους. Δεν ειναι ομως ετσι. Μας δουλευουν και εμεις με την ψηφο "περνουμε την ευθυνη πανω μας".

    Ειδικα σημερα με το Καλλικρατη, που ειλικρινα κανεις μας δεν ξερει τι σημαινει, πως πας κυριως και ψηφιζεις? Οταν θα ρθουν οι συγχωνευσεις τον υπηρεσιων και δημοσιων εταιριων και απολυθεις, τι θα κανεις? Θα μουτζωνεσε οπως οταν ψηφισες το Γιωργακη?

    Κυριοι, αποχη σημερα σημαινει, οτι επιτελους συνηδητοποιησατε την κοροιδια εις βαρος σας και απλως δεν συμμετεχετε. Επιτελους δειτε την αληθεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ IDIOT ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΞΗ ΙΔΙΩΤΗΣ. ΙΔΙΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΛΕΓΑΝΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. opios ppsifisee k fetoss ton vitsii..einai a3ios ths moiras tou mopno egw exw na pww!g 7 psifouss gnt epanaliptikeess xarh sta tsirakiaa tou malaka tou vitsi p akironanee ths kinisis psifodeltia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ανωνυμος 11:25

    Νομιζεις δηλαδη οτι ριχνωντας μια ψηφο καθε 4-5 χρονια, συμμετεχεις στα κοινα? Το αντιθετο κανεις. Ριχνεις την ψηφο και λες οτι για 4 χρονια, αποφασιστε εσεις για μενα.

    Αμα θες να συμμετεχεις στα κοινα, το κανεις και χωρις να ψηφισεις. Αυτος που ενδιαφερεται για τον τοπο του, ειτε αυτος ειναι ο Αλιαρτος ειτε η Ελλαδα ολοκληρη, συμμετεχει καθε μερα και οχι καθε 4 χρονια.

    Και επειδη ανεφερες την Δημοκρατια της Αρχαιας Ελλαδας, αμα το ψαξεις θα δεις οτι μονο η λεξη ειναι η ιδια. Η εννοια εχει αλλαξει τελειως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν