ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΛΙΑΡΤΟΥ

| Ετικέτες , , , , | Posted On Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Ο Ελληνικός Σύλλογος Υποστήριξης Ασθενών µε Οστεοπόρωση σε συνεργασία µε το Σύλλογο Γυναικών Αλιάρτου σας προσκαλούν να συµµετάσχετε στην Ενηµερωτική εκδήλωση που διοργανώνουν µε θέµα: «Οστεοπόρωση, η σιωπηλή επιδηµία », στο Συνεδριακό Κέντρο Αλιάρτου.

Κύριος στόχος της εκδήλωσης είναι η ενηµέρωση του κόσµου από εξειδικευµένους επιστήµονες σχετικά µε την οστεοπόρωση, την πρόληψη, την διατροφή και πολλά άλλα...


Η εκδήλωση θα περιλαµβάνει δύο κύρια µέρη: την πραγµατοποίηση δωρεάν µετρήσεων οστικής πυκνότητας, και τη διεξαγωγή ενηµερωτικών οµιλιών από εξειδικευµένους επιστήµονες.

Οι εξετάσεις θα πραγµατοποιηθούν την Παρασκευή 3/12/2010 µεταξύ 10:30 π.µ, - 02:30 µ.µ, και 05:00 µ.µ. - 08:00 µ.µ. καθώς και το Σάββατο  4/12/2010 µεταξύ  10:30 π.µ. - 02:30 µ.µ, στην αίθουσα του Συνεδριακού  Κέντρου Αλιάρτου.

Οι µετρήσεις οστικής πυκνότητας θα πραγµατοποιούνται µόνο κατόπιν ραντεβού. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούµε επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 22680 22706    ( κα Μίχου Φωφώ ). 

ΟΜΙΛΗΤΕΣ
Τάσος  Καμούτσης, Γενικός Ιατρός, θέμα: τι είναι οστεοπόρωση
Δημήτριος Λάσκος, Ορθοπαιδικός, θέμα: τρόποι διάγνωσης και θεραπείας της οστεοπόρωσης
Έφη Γρηγορίου, Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, θέμα: Διατροφή και Οστεοπόρωση
Μέμη Τσεκούρα, Πρόεδρος Ελληνικού Συλλόγου Υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση, θέμα: Η κοινωνική διάσταση της Οστεοπόρωσης στην Ελλάδα.

Σχετικές Αναρτήσεις :



Comments:

There are 0 σχόλια for ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΛΙΑΡΤΟΥ

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν