ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ

| Ετικέτες , , | Posted On Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Ενώ όλα τα παπαγαλάκια των μπουκωμένων εργολαβικών ΜΜΕ μιλάνε γιά το μήνυμα ,του μηνύματος ,ω μήνυμα των εκλογών, τα οικονομικά γεγονότα  που αφορούν στην Ελλάδα τρέχουν με ταχύτητα αστραπής.
 
Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, το έλλειμα του  2010 θα φτάσει  9.2%-9.3%,που σημαίνει οτι είναι κατά πολύ μεγαλύτερο του στόχου 7.8%...

 
Η αιτία είναι πολύ απλή: η οικονομία της Ελλάδας χειροτερεύει.

 
Ο προυπολογισμός είναι προυπολογισμός ύφεσης και πλέον δεν υπάρχει η δυνατότητα περικοπών γιά την αντιστάθμιση της μείωσης των εσόδων.

 
Το ΔΝΤ ανακοινώνει οτι μιά καινούργια κρίση στις χώρες του Νότου θα μπορούσε να βυθίσει το Ηνωμένο Βασίλειο σε οικονομική κρίση λόγω της έκθεσης των τραπεζών του σε δάνεια προς αυτές τις χώρες.

 
Τα αρπακτικά του ΔΝΤ και της ΕΕ αποδεικνύουν γιά μιά ακόμη φορά οτι αυτό που τους ενδιαφέρει είναι η αρπαγή των αγαθών που παράγουν οι λαοί της Νότιας Ευρώπης.

 
Γιά την Ελλάδα ήταν και είναι γνωστό ακόμη και στον περιπτερά της γωνίας οτι όταν παίρνεις μέτρα λιτότητας κάνεις ταυτόχρονα υποτίμηση και του νομίσματος της χώρας.

 
Αυτό δεν έγινε γιατί δεν μπορούσε να γίνει λόγω Ευρώ.

 
Επομένως ολόκληρο το υπηρετικό προσωπικό του πολιτικού συστήματος που υπηρετεί τους ξένους τραπεζίτες τοκογλύφους γνώριζε την κατάσταση που είχε διαμορφωθει τα προηγούμενα χρόνια και έκανε την πάπια βυθίζοντας την χώρα στην οικονομική καταστροφή.

 
Η προδοσία είναι καραμπινάτη και το πρόβλημα πλέον δεν είναι να αλλάξουν τα πρόσωπα του υπηρετικού προσωπικού αλλά το σύστημα είναι αυτό που χρειάζεται αλλαγή.

 
Είναι πλέον λαική επιταγή να δημιουργηθεί όραμα για να επιζήσει η Ελλάδα.
Μιά Ελλάδα που μπορούν οι κάτοικοι της να ζήσουν άνετα χρησιμοποιώντας τον επίγειο και υπόγειο πλούτο που η χώρα κατέχει.

 
Το πολύ μπλά -μπλά είναι πλέον πολυτέλεια. 


Φθάνει πλέον η ώρα των αποφάσεων γιατί οι καιροί ου μενετοί.

underinformation.files.wordpress.com

Σχετικές Αναρτήσεις :



Comments:

There are 0 σχόλια for ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν