ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ

| Ετικέτες , | Posted On Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Υπόγειες μεθοδευμένες κινήσεις γίνονται από πλευράς των παρεμπόρων αλλοδαπών με σκοπό τους την συνέχιση πώλησης <<μαϊμού προϊόντων>> σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της χώρας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες αλλοδαπών μουσουλμάνων στα γραφεία μας (οι οποίοι ασκούν νόμιμα το επάγγελμα του μικροπωλητή), υπάρχουν μεταξύ αυτών ορισμένοι <<αρχηγοί>>, οι οποίοι πωλούν στη χοντρική σε ομοεθνείς τους εμπορεύματα χωρίς παραστατικά και επειδή τα είδη είναι σε...


...απεριόριστες ποσότητες, με πρόσχημα το ΚΟΡΑΝΙ, μαζί με τα εμπορεύματα αυτοί οι χοντρέμποροι( και αφού δεν υπάρχουν παραστατικά) τροφοδοτούν όλους τους παρέμπορους  με νεο-εκτυπωμένα αποσπάσματα από το κοράνι, ούτως ώστε σε ελέγχους της δημοτικής αστυνομίας για κατάσχεση των εμπορευμάτων να προφασίζονται ότι υπήρχε δόλος και ότι οι χριστιανοί δημοτικοί  αστυνομικοί, κατάσχουν το προσευχολόγιό τους, με σκοπό την καταστροφή του.
Αυτομάτως υπάρχει λόγος επανάστασης εκ μέρους τους κατά των <<κακών χριστιανών Ελλήνων>> για να συνεχιστεί η αισχροκέρδεια του παρεμπορίου, εις βάρος όλων όσων ασκούν και πωλούν νόμιμα τα εμπορεύματά τους.
sindikatomikropoliton.com

Σχετικές Αναρτήσεις :Comments:

There are 0 σχόλια for ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν