ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΥΣ...

| Ετικέτες , , | Posted On Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010


Σχετικές Αναρτήσεις :



12 σχόλια:

  1. Μετονομαστε το blog σας σε κατι αλλο, γιατι ειλικρινα μονο Βημα του Αλιαρτου δεν ειστε. Πειτε το καλυτερα "Βημα τις κινησης πολιτων". Ειλικρινα η "αντικειμενικοτητα" που δειχνετε κανει και τους αναποφασιστους να αηδιαζουν. Και σας το λεω ειλικρινα, απειχα απο τον πρωτο γυρο και ελεγα να σας προτιμησω στο δευτερο. Αλλα με τις κινησεις που κανετε, δειχνετε ξεκαθαρα οτι ειστε και σεις μια απο τα ιδια με τους αλλους. Οποτε και παλι αποχη. Αηδια ειστε ολοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. tha prepei na hremhsoume oloi kai na doume me antikeimenikothta ta pragmata!h polh tou aliartou einai gia tous polites ths!eimai se mia hlikia pou mporw na krinw ta pragmata kalutera ap olous kai sas diabebaiwnw oti auth thn stigmh h aliartos exei antidrasei sthn mirasia twn xronwn gia tis ekloges!H KURIAKH THA DEIXEI!monos nikhths na einai h aliartos kai kaneis allos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΠΡΩΤΟΝ ΦΑΓΗΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΣΤΙΜΟ Ή ΑΗΔΙΑ? ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΜΟΝΟ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΔΙΑΤΥΠΩΝΟΥΝ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ. ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΑΠΑΞΙΟΥΝ ΟΠΩΣ ΑΠΑΞΙΟΥΣΕ ΚΑΙ Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ? Ή ΜΗΠΩΣ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΝΕΣ. ΤΕΛΟΣ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑΙ ΜΕΝ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. o ανωνυνος απο 9:46 προς ανωνυμο 10:04

    Φωτογραφιες με μαργαριτες και τιτλους μαδηστε τους, δεν τιμουν κανεναν, ουτε τους μεν, ουτε τους δε.

    Υπαρχει βιντεο της ομιλιας της κινησης πολιτων αλλα δεν ειδα βιντεο των αλλων συνδιασμων.

    Υπαρχουν κατα πολυ περισσοτερα posts με θετικα σχολια για την κινηση πολιτων αλλα σχεδον καθολου για τους αλλους συνδιασμους.

    Αυτο δεν ειναι αντικειμενικοτητα για ενα blog που θελει να λεγεται το Βημα ΤΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ! Αλλαξτε το ονομα και πειτε οτι θελετε, δεν θα σας κατηγορησει κανεις.

    Καλλιστα θα μπορουσαν και οι αλλοι συνδυασμοι να ειχαν δικα τους blogs/ιστοσελιδες και να λενε οτι θελουν. Μην το κανετε σαν τις εντυπες εφημεριδες, που ειναι αλλες φιλο-κυβερνητικες και αλλες τις αντιπολιτευσεις. Τα blogs ειναι το τελευταιο προπυργιο της ελευθερης και αντικειμενικης γνωμης, μην τα ξεχαρβαλωνετε.

    Δεν ειμαι με το μερος κανενος, δεν θα μπορουσα αλλωστε, οταν ξερω οτι ο επομενος Δημαρχος (οποιος και αν βγει) θα πρεπει να εφαρμοσει το Μνημονιο!
    Αληθεια, ποιος συνδιασμος ανελυσε στους πολιτες τι προβλεπει ο Καλλικρατης και τι πραγματικα ειναι? Δεν ειναι ενας δευτερος Καποδιστριας οπως θελουν πολυ να νομιζουν.

    Καλο κουραγιο σε οποιον βγει, τα λεμε σε 4 χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΟ ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ BLOG ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΒΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΡΘΡΑ & ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ¨ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ¨. ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΡΑΒΗΧΘΗΚΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΣΤΟ BLOG. ΜΗΠΩΣ Η ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ή ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΙΛΙΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΑΛΙΑΡΤΟΣ ΕΙΧΕ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΒΙΤΣΗ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ Η ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΟΗΜΟΝ ΠΟΛΙΤΗ...ΟΤΑΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΜΕ ΓΡΙΦΟΥΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλό θα ήταν ανώνυμε των 9:46 πριν γράψεις οποιοδήποτε σχόλιο να κάνεις πρώτα μία έρευνα. Τι εννοώ με αυτό; Πολύ απλά, βρες έναν από τη νυν δημοτική αρχή και ρώτα τον εάν έχουν στείλει μια ανακοίνωση, ένα δελτίο τύπου, κάτι τέλος πάντων, που θα έδειχνε την καλή τους πρόθεση να έρθουν σε έναν διάλογο με τους πολίτες. Η απάντηση είναι μία "ΠΟΤΕ". Επίσης βρες μου έναν αναγνώστη που έστειλε κείμενό του και αυτό δεν έχει δημοσιευτεί. Η απάντηση είναι και πάλι η ίδια"ΠΟΤΕ". Το Βήμα Αλιάρτου ως ελεύθερο βήμα που είναι, δεν έχει κλείσει τη πόρτα σε κανέναν και ούτε πρόκειται να το κάνει όσο είμαι εγώ διαχειριστής. Αυτή βέβαια η ελευθερία του λόγου -που όπως φαίνεται ενοχλεί- σε συνδυασμό με την απαξίωση της όλης προσπάθειάς μας από κάποια "κέντρα αποφάσεων", οδηγεί σε λανθασμένα συμπεράσματα όπως το δικό σου.

    Όσον αφορά τώρα το μάδημα της μαργαρίτας, ο καθένας το μεταφράζει όπως θέλει και όπως τον βολεύει. Για την ιστορία και μόνον θα αναφέρω ότι η μετάφραση "μαδήστε τους" δεν ανταποκρίνεται στη πραγματικότητα. Στον ίδιο αναγνώση θα απαντήσω ότι το Βήμα Αλιάρτου δεν έχει κανέναν λόγο να αλλάξει όνομα, γιατί είναι αυτό ακριβώς που εννοεί το όνομά του, ένα βήμα για όλους τους δημότες Αλιάρτου. Στις 4 Νοεμβρίου έκλεισε ένα χρόνο ζωής, με 270.000 εμφανίσεις σελίδων, 112.000 επισκέψεις και πάνω από 1000 καθημερινά κλικ( ο μετρητής ενεργοποιήθηκε στις 26 Νοεμβρίου 2009). Η ανοδική του πορεία δείχνει -εκτός ελαχίστων περιπτώσεων- ότι οι αναγνώστες μας εμπιστεύονται για την ενημέρωσή τους. Εδώ δεν θα κρύψουμε την αλήθεια, μια σύντομη αναδρομή στις αναρτήσεις το αποδεικνύει. Κάπου αναφέρεις ότι ο Καλλικράτης δεν είναι Καποδίστριας, κοίτα την ανάρτηση της 25ης Ιουνίου
    http://aliartos-city.blogspot.com/2010/06/blog-post_931.html
    Ανά καιρούς έχουμε αναφερθεί στον ορυκτό μας πλούτο(που δεν είχαμε άλλα τώρα με το μνημόνιο έχουμε), για την κάρτα του πολίτη, για τη νέα τάξη πραγμάτων(την παγκόσμια διακυβέρνηση), τη λέσχη Μπιντελμπεργκ, τα ΜΜΕ, το ΔΝΤ, για την οικονομική κρίση(που δεν είναι οικονομική, πολιτική είναι)και άλλα πολλά.

    Και ολοκληρώνω απαντώντας στον σχολιαστή που ρωτά για το βίντεο. Το βίντεο σαφώς και δεν το τράβηξα εγώ. Ως δημότης Αλιάρτου θα ήθελα να δω τα βίντεο -αν υπάρχουν- των άλλων δύο συνδυασμών. Το ίδιο πιστεύω ότι θα ήθελαν και οι υπόλοιποι συμπολίτες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. DK ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ
    ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑΝ ΤΟΣΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΟΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΜΠΛΟΚ.Η ΠΙΚΡΙΑ ΤΗΣ ΒΑΡΙΑΣ ΗΤΤΑ ΤΟΥΣ
    ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ
    Η ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΠΟΙΟ ΑΠΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ
    ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ
    ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ Η ΚΑΛΠΗ
    ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΤΝ ΚΥΡΙΑΚΗ
    ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΑΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΣΟΥ
    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. λοχιας βουβουζελας10 Νοεμβρίου 2010 στις 10:06 π.μ.

    Φανταζομαι να μου επιτεψεις να χρησιμοποιησω και παλι το ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
    για να ξαναπω
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΛΙΑΡΤΟ ΞΑΝΑ
    και υπ~οψιν χωρις στρατηγους εμεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ BLOG ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΕΠΩΝΥΜΑ Ή ΑΝΩΝΥΜΑ.ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΗΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΠΙΑ!ΕΧΕΤΕ ΛΥΣΣΑΞΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΦΙΛΕ ΒΟΥΒΟΥΖΕΛΑ
    ΕΓΙΝΕ ΣΛΟΓΚΑΝ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
    ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ
    Ο Κ ΒΙΤΣΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ....
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΑΝΟΙΞΑΝ
    ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΟΥΝ
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ ....
    ΗΜΙ-ΑΝΑΣ .....ΠΡΟΣΟΧΗ ......
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Aνωνυμος 9:46
    Εξεφρασα μια προσωπικη γνωμη και αμεσως ειπατε χιλια δυο. Λυπαμαι. Συνεχιστε να εχετε κλειστα τα ματια, ολοι σας.

    Μακαρι να μαστε καλα, να τα ξαναπουμε μετα απο 4 χρονια.

    Προσωπικα, ΑΠΕΧΩ!

    Συνεχιστε να λετε τα δικα σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν