Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

| Ετικέτες , , | Posted On Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Με τον πλειοψηφίσαντα Δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Ντασιώτη κατέρχεται στις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής 14-11-2010 ο συνδυασμός της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών μετά την παραίτηση του κ. Αγγέλου, συμβόλου ενότητας και κοινής εμπιστοσύνης ολοκλήρου του ψηφοδελτίου, η οποία έγινε δεκτή από τον πρόεδρο Πρωτοδικών Λιβαδειάς σήμερα Τρίτη 9-11-2010... 
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ



Η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών Αλιάρτου μας διαβεβαίωσε ότι μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης θα έχουμε το πρακτικό της επιλογής του υποψηφίου Δημάρχου. Πολύ πιθανόν να έχουμε και το ευχαριστήριο μήνυμα του κου Ντασιώτη προς τους δημότες. Σε αυτή την περίπτωση θα δημοσιευθούν και τα δύο στην ίδια ανάρτηση.

Σχετικές Αναρτήσεις :



18 σχόλια:

  1. nai re paidia entaxei.alla giati legetai oti phgainoume gia 2 o enas kai 2 o allos????den mporw na to katalabw auto.peite mou na xerw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα ρε παληκαρια-τσιρακια του βιτση.
    πρωτα σας εφταιγε ο Αγγελου που δεν παραιτητε μετα ο ευρυτανας δημαρχος μετα το παιζετε στα 2 με 2 χρονια. τι αλλλο απομενει να ακουσουμε? μαλλον πολλα ακομα....
    δεν πειραζει.
    πειτε οτι θελετε δημοκρατια εχουμε.
    αλλα μην ξεχνατε τι ελεγε ο ιδρυτης του κοματος που εδωσε το σρισμα στον βιτση.
    το ποταμι δεν γυριζει πισω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΓΙΝΕ ΧΕΙΜΑΡΟΣ ΚΑΙ
    ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΤΗ
    ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΘΟΥΝ.
    ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ Κ ΒΙΤΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ
    ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ........
    ΠΙΟ ΤΙΜΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ.......
    Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ ΜΙΛΗΣΕ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ!ΟΛΟΙ ΜΤΑΣΙΩΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ!
    ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΟΙ ΤΟΥ ΒΙΤΣΗ, ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΜΕ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. to ean to 2-2 einai lasph tha to deite sthn poreia.euxomaste na bgoume pseftes giati se duo xronia kanenas dhmarxos den prolabainei na parousiasei ergo.kai den theloume o neos dhmos mas na exei ta xalia tou dhmou thespiewn exaitias auths ths praktikhs.kai an den isxuei as vgoun oi idioi na to diapseusoun.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. λοχαγε παλι λασπη??
    δεν βαρεθηκες
    ρε δεν σας σωζει τιποτα
    ουτε η λασπη του 2 2 ουτε τιποτα
    στο ξαναπα τελειωσε ο αγγελου τελειωσαν οι ευρυτανες και αρχισατε τα δυο δυο ε??
    περαστικα σας
    ντασιωτης δημαρχος τετραετιας και το ξερετε καλα.
    αντε τωρα να ψαξετε αλλη λασπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝΩΝΥΜΕ 10:53 ΜΗΝ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΔΕΙΛΙΑ ΔΕΞΟΥ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΚΑΠΟΥ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΛΕΕΙ, ΟΤΙ Ο ΔΕΙΛΟΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παιδιά της κίνησης συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα.Δεν σας ψήφισα την πρώτη Κυριακή λόγω συγγενικού μου προσώπου στους αντιπάλους, τώρα όμως θα είμαι μαζί σας.Το μεγάλο σας όπλο για την κυριακή είναι οι εκλεγμένοι σύμβουλοι του Βίτση.Είναι οι ίδιοι και οι ίδιοι.Αν εκλεγεί ο Βίτσης θα μπουν στο δημοτικό συμβούλιο δυό πολύ αξιόλογοι άνθρωποι ό Γίωργος και ο Παναγιώτης,όλοι οι υπόλοιποι είναι ότι χειρότερο.Στο ψηφοδέλτιο της κίνησης γίνεται ακριβώς το αντίθετο,μπαίνουν 1-2 παλιοκαραβάνες απο τον πάνω δήμο και οι υπόλοιποι 14-15 πολύ αξιόλογοι σύμβουλοι.Αν δει αυτό ο κόσμος θα πάρετε 70%. Καλή συνέχεια και να το προβάλετε αυτό είναι καλό επιχείρημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΛΠΙΔΕΣ.Είστε οι μεγαλοι νικητές και την κυριακή είμαι μαζί σας.Την προηγόυμενη δεν σας ψήφησα γιατί πίστεψα την προπαγάνδα που ανέπτυξαν εναντίον σας.......ΚΥΡΙΕ ΝΤΑΣΙΩΤΗ αποδείξατε με πράξεις τα λόγια σας. Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. και πάλι δεν ακούω κάποιον υπεύθυνο να απαντάει στη μοιρασιά της δημαρχίας. όσο για τη λάσπη που νομίζετε ότι αποτελούν οι αντιδράσεις, καλό θα ήταν να κρατάτε μία επιφύλαξη. γιατί έτσι την πάτησαν και οι Θεσπιές και την κρίσιμη στιγμή έμειναν χωρίς δήμαρχο. εύχομαι πραγματικά ο πιο άξιος να νικήσει την επόμενη Κυριακή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αν ηταν για μοιρασια μεγαλε δεν υπηρχε λογος να μπει ο Αγγελου υποψηφιος δημαρχος την προηγουμενη κυριακη,δεν θελει πολυ μυαλο να το σκεφτεις.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συγχαρητήρια στο κ. Ντασιωτη και στον συνδιασμό του. Επιτέλους φως!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ο κύριος Αγγέλου επεβλήθη ως υποψήφιος δήμαρχος από το πρωτοδικείο διότι ο συνδυασμός ήταν ελλειπής νομικά. απαιτούνταν υποψήφιος δήμαρχος. ήταν μεν εικονικός, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο κ. Ντασιώτης δεν θα παραιτηθεί μετά από 1,5 ή 2 χρόνια κατόπιν ιδιωτικής συμφωνίας με τον κ. Πελώνη. Τότε δήμαρχος θα είναι ο αμέσως επόμενος πλειοψηφών δημοτικός σύμβουλος, ήτοι ο κ. Πελώνης. Να μάθεις επομένως να κάνεις υγιείς συλλογισμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. προς 10 Νοεμβρίου 2010 3:49 μ.μ.

    ιστοριες για αγριους λετε παλι οτι σας βολευει.Θα παρατηθει ο Ντασιωτης σε δυο χρονια χωρις λογο ενω ο Βιτσης θα ειναι εκει...ολη μερα στο μπατσε να παιζει πρεφα...χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΩΝ 3.49μ.μ. ΑΝ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΝΤΑΣΙΩΤΗ -ΠΕΛΩΝΗ ΓΙΑ 2-2 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΕΞ΄ΑΡΧΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ? ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ? ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΕΡΙ ΑΚΕΦΑΛΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ, ΠΕΡΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΠΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΜΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ(7 ΣΤΑΥΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΕΙΠΑΝ ΑΛΛΩΣΤΕ -ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΤΩΝ 12.39μ.μ ΠΟΥ ΠΕΙΣΤΗΚΕ ΑΡΧΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ). ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΤΕ ΕΧΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟΣ
    ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΡΩΣΤΟΣ 3 49
    ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΒΓΗΚΕ
    ΓΙΑ ΒΙΤΣΗΚΟ ΣΕ ΚΟΒΩ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ?
    ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΟΣΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Η ΚΙΝΗΣΗ
    ΚΑΙ Ο Κ ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΑΝ ΟΛΑ
    ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΣΑ ΨΕΜΑΤΑ [ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ] ΝΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ?
    ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΤΟ ΑΛΛΙΩΣ ΨΗΦΑ ΤΟ ΒΙΤΣΗ ΣΟΥ
    ΚΑΙ ΜΗ ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΑ
    ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. loipon o kirios vitsis isteraa apoo to sarwmaaaaaaaaa ths kinisis to mono p borouse na kanei htan na paraiti8ei alla afou 8elei toso poli na 3eftilistei g allh mia foraaa!!!!!!!!!!!kala na pa8eii o laos ton sixa8ikeee kai to mono p brm na kanoume einai na psifisoumee g allh mia fora ton kirio ntasiwth!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΑΛΛΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο κ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΙΤΣΗΣ.
    ΕΙΔΩΜΕΝ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν