ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ

| Ετικέτες , , | Posted On Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε απάντηση των ερωτημάτων, προς την παράταξή μας, αναγνωστών της ηλεκτρονικής εφημερίδας «Βήμα Αλιάρτου»,τους οποίους ευχαριστούμε γιαυτό,από τον επικεφαλής της και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο κο.Ντασιώτη Γεώργιο εκδόθηκε  το ακόλουθο δελτίο τύπου.

1.Για το ζήτημα του εργοστασίου επεξεργασίας ντομάτας (φυσικά ισχύει για κάθε βιομηχανία).
Είμαστε σαφώς υπέρ της ύπαρξης ,δημιουργίας και λειτουργίας  επιχειρήσεων, που εξασφαλίζουν θέσεις εργασίας και συνθήκες ανάπτυξης για τον τόπο. Κάθε άλλη θέση, ειδικά στις δύσκολες περιστάσεις που περνάμε θα ήταν παράλογη. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι επιχειρήσεις αυτές μπορούν να λειτουργούν χωρίς κανόνες. Υπάρχει το νομικό πλαίσιο που ρυθμίζει την λειτουργία τους και αυτό πρέπει να εφαρμοστεί απαρέγκλιτα.H δημοτική αρχή οφείλει να υπερασπιστεί και να διεκδικήσει οι θέσεις εργασίας να καλύπτονται από δημότες και σε συνεργασία με την επιχείρηση και τις υπηρεσίες να ρυθμίσει το ζήτημα της ανεξέλεγκτης  στάθμευσης των  φορτηγών, που αποτελούν εστία μόλυνσης, αλλά και της εφαρμογής της σχετικής νομοθεσίας ,όπου -και αν -αυτή δεν εφαρμόζεται...2.Στο ζήτημα του αποχετευτικού δικτύου. Διαχρονικά οι ευθύνες των δημοτικών αρχών είναι τεράστιες. Ποτέ δεν αξιολόγησαν και δεν προέταξαν ως άμεση προτεραιότητα την δημιουργία του. Η συγκεκριμένη δημοτική αρχή το υποσχέθηκε και τις δύο προηγούμενες τετραετίες, χωρίς να το πραγματοποιήσει και φυσικά θα το υποσχεθεί και τώρα. Είναι τεράστιο έργο και είναι βέβαιο ότι άλλος Δήμαρχος θα το ξεκινήσει και άλλος θα το ολοκληρώσει. Οι ευθύνες της δημοτικής αρχής βρίσκονται επομένως ότι οκτώ ολόκληρα χρόνια τώρα δεν το ξεκίνησαν και επομένως δεν έχει το ηθικό έρεισμα να ισχυριστεί ότι θα το κάνει τώρα.
Η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών στο πολύ δύσκολο περιβάλλον που θα έχει να διαχειριστεί ,εφόσον οι πολίτες της αναθέσουν την διοίκηση του Δήμου,  θα καταβάλει κάθε προσπάθεια να ξεκινήσει αυτό το μεγάλο έργο,λαμβάνοντας υπόψην βέβαια, ότι αντίστοιχα προβλήματα έχουν πλέον και άλλα διαμερίσματα του Καλλικρατικού Δήμου. Στις άμεσες προτεραιότητες μας είναι ,η χρήση δημοτικού βυτιοφόρου, για την εκκένωση των βόθρων ,προκειμένου οι πολίτες να μην επιβαρύνονται με το υπερβολικό κόστος. Το έχουν κάνει άλλοι Δήμοι, μπορούμε να το επιχειρήσουμε κι εμείς. Σε κάθε περίπτωση το ζήτημα της αποχέτευσης θα είναι στις άμεσες δράσεις μας.
3.Στην ομάδα  ερωτημάτων του αναγνώστη Lost-Says
Περιφερειακός δρόμος.Είναι βέβαιο ότι πρέπει να υπάρξει,ώστε να διοχετεύεται η κίνηση βαρέων οχημάτων  .Το θέμα έχει συζητηθεί και υπάρχουν αποφάσεις δημοτικού συμβουλίου.Στο θέμα καταλληλότερη να απαντήσει είναι η δημοτική αρχή η οποία πρέπει να εξηγήσει γιατί επελέγη  το συγκεκριμένο μέρος για να περάσει και γιατί εντέλει δεν έγινε.Όπως και σε άλλα ζητήματα έτσι κι εδώ πρέπει να δοθούν εξηγήσεις.
Ανισόπεδες διαβάσεις.σιδηροδρομικών γραμμων. Απολύτως αναγκαίες,άμεση και επιτακτική ανάγκη.Έχουν υπάρξει θύματα και δεν πρέπει να θρηνήσουμε άλλα.Υπόγεια διάβαση και πεζογέφυρα στο σταθμό και  παρέμβαση στην Παναγίτσα,προκειμένου να εξυπηρετείται ο Συνοικισμός των Ευρυτάνων.
Η πίεση προς τον ΟΣΕ,για να χρηματοδοτήσει πρέπει να γίνει με βάση τις ανάγκες των συνοικιών και των δημοτών και όχι την ταμειακή ευχέρεια του.
Κλειστό γυμναστήριο. Απαράδεκτη ολιγωρία της δημοτικής αρχής ,πιστεύουμε ότι το έργο  ξεχάστηκε όπως και πολλά άλλα.Ειναι στις άμεσες προτεραιότητές μας,όπως και η κατασκευή βοηθητικού γηπέδου ποδοσφαίρου,ταρτάν στο στάδιο.Στον αθλητισμό και στις υποδομές του θα δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα γιατί το οφείλουμε στην νεολαία μας.Φυσικά θα λειτουργήσουν και οι αντίστοιχες επιτροπές του δήμου,που δεν έχουν λειτουργήσει ποτέ μέχρι σήμερα..
Κήποι μια ανάπλαση που πληρώθηκε και δεν έγινε,τα συμπεράσματα τα βγάζουν καθημερινά οι επισκέπτες.Στις προθέσεις μας είναι να ξεκαθαρίσει το ιδιοκτησιακό καθεστώς και να αξιοποιηθούν, ώστε να αποτελέσουν την αιχμή του δόρατος για την ανάπτυξη της πόλης.
Πάρκο κυκλοφοριακής Αγωγής:Προσπάθεια άμεσης λειτουργείας,και ένταξης του στις εκπαιδευτικές δραστηριότητες των σχολείων του Καλλικρατικού Δήμου.Το οφείλουμε στα θύματα της ασφάλτου που θρηνούμε.
ΔΕΠΟΑΝ.Ο Καλλικράτης αλλάζει το καθεστώς λειτουργίας των δημοτικών επιχειρήσεων.Το νέο πλαίσιο είναι πιο αυστηρό

4.Αποχή: Η αποχή κατά την αποψή μας είναι φυγομαχία.Ο πολίτης που απέχει,ενώ διαφωνεί με τους διοικούντες ουσιαστικά τους επιβραβεύει μη καταψηφιζοντάς τους.Εμείς καλούμε τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες,να καταψηφίσουν αυτούς που θεωρούν υπεύθυνους για το τέλμα που βρίσκεται ο τόπος και να δώσουν την ευκαιρία σε νέες φωνές και νέες ιδέες να εκφραστούν. Το ψηφοδέλτιο της Παράταξής μας είναι ιδιαιτέρως ελκυστικό για να εκφράσει αυτές τις ανησυχίες, αλλά και μια νέα πρόταση διοίκησης του δήμου. Καλούμε τους συμπολίτες να το προσέξουν και να το επιλέξουν.

5.Σχετικα με την παραμονή των νέων στην Αλίαρτο .
Δυστυχώς η πόλη μας δεν είναι φιλική προς τους νέους. Πέρα από τα γενικότερα προβλήματα, της ανεργίας της υποαπασχόλησης κτλ, που είναι αποτέλεσμα και της γενικότερης κρίσης, υπάρχει η αδράνεια και αδιαφορία της δημοτικής αρχής για την νέα γενιά.
Πιστεύουμε ότι δεν πρέπει να υπάρχουν πολλοί δήμοι, με τόσα κτήρια ιδιόκτητα και να μην έχουν ένα πνευματικό κέντρο (το έχουμε ως άμεση προτεραιότητα),έναν χώρο πολλαπλών χρήσεων, δημοτική βιβλιοθήκη και πολιτιστικές δραστηριότητες-όχι απαραίτητα δαπανηρές.
Η νέα γενιά είναι το στοίχημα μας και θέλουμε να το κερδίσουμε.Η Ανεξάρτητη Κίνηση  Πολιτών φιλοδοξεί να αποτελέσει δύναμη προόδου και αφετηρία αλλαγής.Δεν υποσχόμαστε τίποτα περισσότερο απ’το ότι θα προσπαθήσουμε  και θα αγωνιούμε για τον τόπο,όπως επίσης και ότι θα λέμε στους πολίτες την αλήθεια.Δεν θα προβούμε σε μεγαλόστομες ,μη υλοποιήσιμες υποσχέσεις και φυσικά δεν θα χαριστούμε στον αντίπαλο συνδυασμό να υποσχεθεί τα ίδια πράγματα.Το μόνο που περιμένουμε απ’αυτόν είναι να απολογηθεί που δεν τα υλοποίησε εδώ και οκτώ χρόνια.

Καλούμε τους πολίτες να στηρίξουν το ψηφοδέλτιό μας

Σχετικές Αναρτήσεις :40 σχόλια:

 1. μπραβο σας!!! σαφεστατες τοποθετησεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. nomizw gia ton perifereiako dromo tha prepei na akoystei kai h apopsi tou sylogou epagelmatiwn tou dhmou.de kserw thn apopsi tou.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. μπράβο κ.Ντασιώτη.ξεκαθαρα πραγματα και σταρατες κουβεντες.Είμαστε μαζί σου.στηρίζουμε την κίνηση και σε ψηφίζουμε προσωπικά.Συγχαριτήρια για το ωραίο ψηφοδελτιο που έχετε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Η ΑΛΛΑΓΗ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΜΕΝΗ ΓΙΑ ΕΠΙΛΥΣΗ ΑΥΤΩΝ.
  ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΠΕΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΩ ΠΟΣΣΑ ...ΘΑ....ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΧΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.[ΑΝ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΛΑΟΥΤΖΙΚΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ]

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. εχθες ειπωθηκε σε προεκλογικη ομιλια οτι για την παιδικη χαρα στο ΜΑΖΙ διατεθηκαν 135000ευρο.το ακους το αναλυεις και αφου μετα απο ορισμενα δευτερολεπτα ΑΜΗΧΑΝΙΑΣ συνελθεις αφηνεις ενα χαμογελο πικριας αγανακτησης λυπης να φανει στο προσωπο σου.ΤΕΛΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. οποιοσδήποτε απάνταγε θα έλεγε τα ίδια. απορώ που βλέπετε κάτι το διαφορετικό.Πέστε την άποψή σας για τον περιφερειακό και μην πάτε στις αποφάσεις της δημοτικής αρχής.Ο περιφερειακός πρέπει να περάσει απο την Κωπαίδα για να είναι περιφερειακός.Αυτό δεν εξαρτάται όμως μόνο απο τον εκάστοτε δήμαρχο.Ο ΟΣΕ χρεωκοπεί και γιαυτό δεν φταίει η νυν δημοτική αρχή.Το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής έμεινε όπως όλα σε όλη την Ελλάδα. Το κλειστό γυμναστήριο δεν νομίζω να το ξέχασαν όπως λες,είσαι υπερβολικός και δεν χρειάζεται να μηδενίζετε τα πάντα δεν είναι σωστό.Η μελέτη για την αποχέτευση είναι έτοιμη, λίγος σεβασμός

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΝΑΙ ΚΥΡΙΕ ΝΤΑΣΙΩΤΗ.ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ. ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΝΤΑΣΙΩΤΗ. ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ 8ΕΤΙΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΙΤΣΗΣ ΚΑΛΩΣ Ή ΚΑΚΩΣ ΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΑ ΕΚΑΝΕ
  ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Πάντως με όλο τον σεβασμό που δείχνω προς την εν λόγω ανεξάρτητη προσπάθεια οφείλω να ομολογήσω οτι οι απαντήσες είναι γενικόλογες χωρίς να καταγράφουν συγκεκριμένες θέσεις όπως θα απαιτούσαμε από κάτι καινούριο. Ελπίζω οι πραγματικές θέσεις να γίνουν γρήγορα γνωστές ώστε να αξιολογηθούν δεόντος από τους πολίτες γιατί διαφορετικά βλέπω για άλλη μια γορά να μη γίνεται τίποτα στην τοπική αυτοδιοίκηση.Με απόλυτο σεβασμό και ελπίδα για κάτι καλύτερο στο μέλλον

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΘΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΥΠΑΛΗΛΟΣ Η ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΣΕΙ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. γενικότητες,αερολογίες πριν ακόμα πάρουν την εξουσία.καλύτερα να μην απαντούσατε μας απογοητεύσατε.δεν έχετε μάλλον επιχειρήματα και πάτε στο, αν και εφόσον,καληνύχτα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. οι ηγέτες γενιούνται φίλοι μου.Αν ήταν ηγέτης θα έφτιαχνε ψηφοδέλτιο μόνος του και οι άλλοι θα ακολουθούσαν αναγνωρίζοντας την ανωτερότητά του.τζάμπα μάγκας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. η πολυσυλλογικοτητα πιστευω ωφελει δεν βλαπτει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. καλυτερα αυτος που ειναι μαγκας τζαμπα , γιατι οι άλλοι ειναι πολυ ακριβοι για μάγκες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. οι απαντησεις στερουνται οραματος. Ειναι απαντησεις ενος ακoμη διαχειριστη δημαρχου. Απουσιαζει ο διαλογος με τους δημοτες για οποιες αποφασεις παρθουν.Δεν δινονται απαντησεις στα προβληματα χωρις το οικονομικο κοστος και τις προτεραιοτητες.Αν θα υπαρξουν νεα βαρη για τους δημοτες η μπ
  ορουν να βρεθουν αλλες πηγες εσοδων.
  τομης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Ας απαντήσει τώρα και ο κύριος Βίτσης,στις αντίστοιχες ερωτήσεις που του τέθηκαν.για να δούμε τι εχει να πει για το οραμά του,αλλάκαι την 8ετη θυτία του.

  ΜΠΡΑΒΟ κ.ΝΤΑΣΙΩΤΗ,ΚΑΤΑΡΧΉΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. ΤΟΝ ΝΤΑΣΙΩΤΗ ΣΤΙΡΙΖΩ ΑΛΛΑ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΗΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΘΕΤΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΗΣ τομης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. το καλό με την κίνηση είναι πως βρίσκονται στις τάξεις της κάποιοι πολύ αξιόλογοι υποψήφιοι,γνωστοί στον πολίτη για το ήθος την εντιμότητα και προπάντων την ικανότητά τους.Αυτοί πρέπει να στηριχτούν κύριε Ντασιώτη και να μη παίζονται διάφορα σενάρια σταυροδοσίας.Αν αυτοί εκλεγούν θα προσφέρουν πολλά,αν όχι δυστυχώς χάσαμε.Όχι μόνο γραμμή για έναν υποψήφιο και μόνο για την εξουσία.Αυτό εξαρτάται και απο εσας.
  ένας υποστηριχτής

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. ειμαι υπερ της κινησης αυτης και καιρος ναλαξει κατι σαυτο το τοπο!η αλλαγη δε κανει κακο,τα ιδια και τα ιδια κανουν κακο!
  σαυτο που θελω να τοποθετηθω ειναι με το εργοστασιο της ντοματας....τη βρωμα τη τρωμε ολοι εμεις που ζουμε σε αυτο το τοπο που λεγετε αλιαρτος!ειμαι υπερ να υπαρχουν εργοστασια και παραλληλα θεσεις εργασιας για το τοπο μας...ομως δε μπορω να βλεπω προισταμενο λειβαδιτη(καλως ειναι λειβαδιτης δεν εχω προβλημα)να κανει το προεκλογικο του αγωνα σε θεσεις εργασιας στο εν λογο εργοστασιο,με πολλους λιβαδιτες-τισσες να δουλευουν και πολλους συμπολιτες μας να μενουν απο μεροκαματο ...για οτι κανω λαθος σε αυτα που γραφω εχετε το δικαιωμα να με διορθωσετε!προτερεωτητα θα πρεπει να εχουν οι ντοπιοι κατοικοι της περιοχης μας για ενα μεροκαματο και οχι οι εν λογο ψηφοφοροι του καθε προησταμενου που εχει αυτο το εργοστασιο!
  κυριε ντασιωτη και λοιποι καλη συνεχεια στο δυσκολο εργο σας και ελπιζουμε εμεις οι νεοι αυτης της πολης να δουμε αυτη την αλλαγη να ερθει γρηγορα για το καλο ολων μας! οι νεοι αυτης της πολης ειναι μαζι σας!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. -Lost- says

  Κύριοι της Ανεξάρτητης Κινήσεως πολιτών.
  Προσωπικά πολυ χάρηκα που διάβασα απαντήσεις σε ερωτήματα μας.
  Δίνεται αξία στα λόγια μας και στις ώρες που περνάμε διαβάζωντας και γράφωντας εδώ μέσα.

  Δεν μπορώ όμως να μην σχολιάσω δύο πράγματα:

  1- Οι απαντήσεις δεν μπορούν να θεωρηθούν στοχευμένες και πλήρης.
  Είναι γενικές και δεν παρέχουν την ανάλυση που ίσως... πρέπει να έχουν

  2- Το πρόγραμμα το οποίο έχει εκδοθεί καλύπτει πολλά από τα παραπάνω τα οποία ζητάμε να απαντηθούν αλλά και πάλι δεν δίνει την αίσθηση του προγραμματισμού από την μεριά σας.

  Η τελική εικόνα όμως που μου αφήνετε είναι θετική γιατί νοιώθω ότι άμα το ρόστερ σας βοηθήσει θα υπάρξει κάποια αλλαγή στο τόπο

  ΥΓ
  κ Ντασιώτη δεν ήταν δύσκολο...
  απλά ρωτάμε εσας που πρέπει να απαντήσετε. Δεν σας στήνουμε στο τοίχο -Καλή επιτυχία-

  Μακάρι να δούμε και τον νυν να απαντάει

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Άπλα διερωτώμαι σα κάτοικοι αυτού του τόπου,που θα μπορούσε να είναι πολλά περσοσότερα από αυτά που είναι, μόνο κριτική μπορούμε να ασκούμε σε αυτούς που ορματίζονται κάτι διαφορετικό γι αυτο το τόπο;;; Ας τους δοθεί η ευκαιρία να αποδείξουν ότι έστω και αυτές οι γενικολογίες για τις οποιές κανετε λόγω μπορουν να γίνουν πράξη.Είδαμε κι εκείνους όλα αυτά τα χρόνια που δε μιλούσαν γενικόλογα τι έπραξαν.Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου το μόνο που άλλαξε στη γειτονιά μου ειναι τα παγκάκια της πλατείας,το χρώμα από τα κάγκελα και μερικές λάμπες.Α!και μη το ξεχάσω αυτό το πολυπόθητο γκαζόν.Μπορεί όντως αυτή νέα κίνηση να αποδειχθεί κάτι λιγότερο από αυτό από το οποίο προβάλλει,αλλά ωστόσο ας τους δείξουμε ότι πράγματι έχουμε ανάγκη από κάτι διαφορετικό και από υλοποιήσιμες υποσχέσεις κι όχι απλά λόγια πους μας γεμίζουν φρούδες ελπίδες.

  απλά είμαι ένας νέος που αγαπά το τόπο του και θέλει να αποκτήσει την είκονα που του αρμόζει.Ο Αλίαρτος δεν είναι απλά ένας τόπος με 10 καφετέριες και 20 καφενεία....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. h kinisi tha apotixei giati den exei ta atoma ekeina pou enonoun to lao tou aliartou.mono enas mporei na enosei olo to kosmo kai mprabo toy gia th stasi poy krata.o laos ua to ektimisei otan eryei h wra .kai tote tha triboun ta matia tous merikoi gia to ti yliko mporei na mazepsei kai na petyxei.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. ΑΝΩΝΥΜΕ 8:20 Μάλλον είσαι η μετεμψύχωση της "ΠΥΘΙΑΣ".Μην μασάς όμως πολλά φύλλα δάφνης γιατί έχεις παρενέργειες..............ΕΚ ΤΟΥ ΜΑΝΤΕΙΟΥ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. η κίνηση πολιτών μπορεί να να έχει κάποια προβλήματα,μπορεί ο εκπρόσωπος να μην είναι ο ηγέτης, έχει καλύτερα ονόματα όμως απο το Βίτση και ο τόπος έχει να κερδίσει πολλά απο αυτούς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Πολύς λόγος γίνεται οτι ο εκπρσωπος της ΚΙΝΗΣΗΣ δεν έχει ηγετικές ικανότητες.Και ρωτώ σαν ψηφοφορος:1ον όταν ψιφήζαμαι τις προηγούμενες φορές, οι υποψήφιοι ήταν ηγέτες;;;;2ον Τους βουλευτές του νομού τους ψιφήζουμε γιατί τους γνωρίζουμε και έχουν ηγετικές ικανότητες;;;; Οι επειδή αυτούς βάζουν τα κόμματα, αυτούς ψηφίζουμε και φυσικά για λόγους άσχετους προς τις ηγετικές ικανότητες.Θέλω να πω δηλαδή ότι με την ΚΙΝΗΣΗ δίνεται η δυνατότητα σε νέους ανθρώπους να αναδειχτούν σε ηγετικές μονάδες, που το κέρδος θα είναι μεγάλο για τον τόπο.Επίσης γνωρίζουμε σίγουρα οτι, στην Ελλάδα πρέπει να κατάγεσαι απο συγκεκριμένες οικογένειες για να έχεις την στάμπα του ηγέτη.Τα αποτελέσματα των ΗΓΕΤΩΝ είναι επίσης σίγουρο ότι τα ζούμε στο πετσί μας.Εν πάσει περιπτώσει αν ο εκπρόσωπος τις ΚΙΝΗΣΗΣ δεν πληρεί κάποιους που θέλουν γεννημενους ΗΓΕΤΕΣ, έχουν το αναφαίρετο δικαίωμα να ψηφίσουν ΗΓΕΤΗ από άλλο συνδιασμό.Κ. της ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ είμαστε μαζί σας, ο τόπος μόνο κέρδος μπορεί να έχει απο την ωραία προσπάθειά σας............

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. επειδη πολυς λογος γινεται για ηγετες και αλλα συναφηματα εφευρεσεις της πιο αηθης μορφης της πολιτικης που ειναι ο κοματισμος που τοσο ζημια εκανε σε αυτον τον τοπο 35 χρονια εκπορευομενος στα φορτε του απο συγκεκριμενο πολιτικο φορεα,δραττομαι της ευκαιριας να πω οτι εν μερει εχουν δικιο οι της απεναντι της κινησης οπαδοι κυριως που αναζητουν ΗΓΕΤΕΣ στην αλλη μερια.εχοντας ζησει αυτοι ολα αυτα τα χρονια και εχοντας μαθει να βιωνουν τοιουτοτροπως σου λεει αν γινει κανενα πατατρακ και δεν βγουμε ΧΑΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΄΄ΠΡΟΝΟΜΙΑ''ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΜΕ.για αυτο ο λογος περι ''ηγετων,ηγεμονισκων''που στηριζονται οταν φτιαχνουν τον συνδυασμο τους ΟΧΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ Η ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΓΥΝΜΑΣΙΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ.ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΣΟΓΙΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΤΩΡΑ ΜΗΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΠΩΣ ΠΕΙΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΣΟΓΙΩΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑΓΑΝΕ ΑΠΟ ΓΕΝΝΕΕΣ 14.ΠΡΕΠΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΞΗΓΗΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.ΓΙΑΥΤΟ ΣΚΑΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ Η ΜΗ ΗΓΕΤΩΝ.ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΙΝΑΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Αγαπητοί συμπολίτες,

  Από που να αρχίσω και που να τελειώσω. Απαντήσεις υποψήφιου δήμαρχου είναι αυτές; Τις ίδιες απαντήσεις είχα δώσει κι εγώ, στην έκτη δημοτικού, σε ερώτηση: ποίες οι αλλαγές που χρειάζεται ο δήμος σου προκειμένου να βελτιωθεί ο τρόπος ζωής των κατοίκων του; Λυπάμαι κύριοι ήμουν 11 χρόνων τότε και παρατηρώ ότι το μυαλό μου ωρίμασε, δοκιμάστηκε και άνοιξε. Προφανώς οι δάσκαλοι και οι καθηγητές δεν έχουν ακονίσει το μυαλό τους στην καθημερινότητα, αλλά στα βιβλία, αυτό για τους συμπολίτες μου που κρίνουν το ποίος από τον τόπο μας είναι μορφωμένος και ποίος αμόρφωτος, ποίος είναι καθηγητής ή δάσκαλος και ποίος πουλάει τριφύλλια ή είναι καφετζής. Γιατί κυρίες και κύριοι, στην πολιτική δεν μετράνε τα πτυχία αλλά οι εμπειρίες και η γνώση των προβλημάτων που υπάρχουν σε έναν τόπο. Οπότε για εμένα ο συνδυασμός που προμοτάρετε στο αξιόλογο κατά τα άλλα blog, είναι μια μεγάλη φούσκα που την 7η μέρα του Νοέμβρη θα σκάσει. Δεν ξέρω αν είμαι σε θέση εγώ ή αν είμαι ο κατάλληλος, αλλά να σας ενημερώσω ότι ο κόσμος της Αλιάρτου προτιμά να ψηφίσει εγκυρότητα, γνώση, αγώνα και άποψη και όχι αερολογίες και επιχειρήματα 2ου βαθμού, για παιδιά δημοτικού.

  Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας για το χρόνο που κάνατε να διαβάσετε τις αράδες μου.

  Μην αρχίσετε πάλι επίθεση με μη εμπεριστατωμένο λόγο και επιχειρήματα κατώτερα του επιπέδου μου.

  Γεια σας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΧΑΜΗΛΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. καλά βρε φίλε σχολιαστή των 8.00. Για πια εμπειρία μας μιλάς;;;; και τέλος πάντων και άνθρωπος που δεν έμαθε πολλά γράμματα είμαι αλλά θέλω να πω το εξής. Αν κάποιοι είναι πολύ έμπειροι όπως λες αλλά αυτή την εμπειρία δεν την έχουν 8 χρόνια τώρα χρησιμοποιήσει για το καλό του τόπου μας και της πόλης σε εμένα σε τι ακριβώς χρησιμεύει;;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. και κάτι άλλο. για κάποιους 'εμπειρους' οι απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα θα ήταν αστείο πράγμα. Μην πω και οι λύσεις θα δίνονταν αμέσως. Γιατί όμως απαξιούν να απαντήσουν;;;;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Κ. ΑΝΩΝΥΜΕ 8:00 Σας ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων που ασχολέιται κάποιος κατώτερος άνθρωπος και ψηφοφόρος με τα επιχειρήματά σας.Δεν θα ήταν έκπληξη για κανέναν νομίζω κατώτερο άνθρωπο, αν γράφαται το πραγματικό σας όνομα μετά το απίστευτο αριστούργημα σας.Π.Χ. ANONYMOS EINSTEIN ή ANONYMOS WILDE ή ANONYMOS GOETHE ή ανώνυμος ΣΩΚΡΑΤΗΣ ή ΠΕΡΙΚΛΗΣ ή ΕΛΥΤΗΣ Κ.Λ.Π .Θα ήθελα, συγνώμη κιόλας που το κάνω να μου υποδείξετε ποιόν έγκυρο με γνώση, αγώνα και άποψη να ψηφίσω. Επειδή με έμαθαν η δάσκαλοι να γράφω και να διαβάζω και το μυαλό μου, εσείς ξέρετε, είναι κακής ποιότητας.Και δυστυχώς που το γράφω το μυαλό μου είναι όσο ενός εντεκάχρονου -όσο και τον δασκάλων μου δηλαδή- που ψηφίζω όμως και για να μην κάνω κανένα ανεπανόρθωτο λάθος, γράψτε μου σας παρακαλώ τα έργα που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια, και φυσικά όχι μόνο για μένα, αλλά και για τους πολλούς και πολλές με μυαλό εντεκάχρονου,ψηφοφόρους.Επιτρέψτε μου να σας ενημερώσω ταπεινά και συγνωμη κιόλας ότι στο συνδυασμό τις ΚΙΝΗΣΗΣ, εκτός απο εντεκάχρονους καθηγητες, έχει και αγρότες και εργάτες και ελεύθερους επαγγελματίες............. κ.λ.π. Αυτό πιστεύω ότι είναι ένα μεγάλο πρόβλημα, δηλαδή να βγούν στον τέλειο ΔΗΜΟ μας οι εντεκάχρονοι δασκαλοι ,καθηγητές , αγρότες, εργάτες και λοιποί εντεκάχρονοι να διεκδικήσουν την εξουσία.Μήπως μπορείτε εσείς σαν μεγαλύτερος, και συγνώμη κιόλας που σας ενοχλεί ένας κατώτερος ψηφοφόρος να πείτε στους ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ τους να τους μαζέψει στα σπίτια τους.Α και και μην ξεχάσω ,κάτι τελευταίο,"Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΓΚΑΦΕΣ.ΟΤΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΟΗΤΟ,ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ".Συγνώμη που το γράφω, και πάλι συγνωμη στην ανωτερώτητά σας ,αλλά μου το είχε πεί ένας έντεκάχρονος καθηγητής και το θυμήθηκα.Πιστεύω ότι έχεται την ανωτερώτητα τι λέω αφού είστε ανώτερος, να μην σχολιάσεται έναν 11άχρονο ψηφοφόρο.....................Σας χαιρετώ, και μην φοβάστε και πανικοβάλεστε από παιδιά. ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. Αγαπητοί Συμπολίτες,

  Λάτρεις της κίνησης και λοιποί φανατισμένοι του είδους σας... Δεν θα καθίσω να απαντήσω στον κάθε έναν ξεχωριστά, γιατί πλήττω τα μπρός πίσω, οπότε θα απαντώ μόνο σε ότι θυμάμαι... Ναι μου προκαλέιτε πλήξη εσείς της Κίνησης... Ήξερα από την αρχή ότι ήταν λάθος μου να καθίσω να ασχοληθώ με εσάς καθώς ξέρω ότι στο blog το σιγκεκριμένο γράφουν μονάχα οι οπαδοί της κίνησης, αν τυχόν και τολμήσει να γράψει κανένας άλλος, τότε πέφτουν τα κοράκια να τον φάνε, προφανώς αυτήν την γραμμή τους έχουν δώσει οι διαχειριστές και αυτήν ακολουθούν... Για να σου έμαθαν προσωπικά εσένα ανώνυμε των 12:08 την φράση "Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΓΚΑΦΕΣ.ΟΤΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΟΗΤΟ,ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ", προφανώς το εννοούσε και ο δάσκαλός σου... Δεν αναφέρθηκά ποτέ για καθηγητές 11χρονους, αλλά για το κοινό αυτών και μου το αποδείξατε όσοι προσπάθησατε να με αντικρούσετε ή να με σχολιάσετε με προτάσεις και απόψεις που δεν είναι ολοκληρωμένες... Κτώτερος και ανώτερος ψηφοφόρος δεν υπάρχει να σας ενημερώσω κύριε... Υπάρχει άνθρωπος νοήμων και άνθρωπος κουτοπόνηρος, σαν και του λόγου σου... Εγώ που έχω μυαλό και γνώση θα ψηφίσω αυτόν που πρέπει, οπότε κύριε Βίτση θα σας ψηφίσω, όχι μόνο γιατί μου αρέσουν οι απόψεις σας και οι ιδέες σας, αλλά δεν μου αρέσει να χάνω κιόλας...

  Σας φιλώ όλους... καλή ψήφο...

  Ανώνυμος των 8:00 ή αλλίως ΕΛΥΤΗΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. ωραιο το προηγουμενο επειδη δεν μου αρεσει να χανω (γιατι δεν ξερω πως να κερδισω) παω με αυτον που μου εχει δημιουργηση την πεποιθηση η την ψευδαισθηση του νικητη.ωραιο επιχειρημα και λογω των ημερων επικαιρο.καπως ετσι σκεφτηκαν το 1940 οι προγονοι μας που μεγαλουργησαν.αρε ελλαδιτσα να χαιρεσαι τα παιδια σου.και προς αποφυγη παρεξηγησεων δεν ειμαι με κανεναν απο τους δυο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΕΙ... ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΩΝ 8:00 ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΣΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΕΓΡΑΨΕΣ... ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΝ ΤΟ ΦΙΛΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝΙΖΕΤΑΙ... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΣΟΥ, Ή ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ BLOG ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ... ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΝΙΔΕΟΣ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕΣΑ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ... ΧΑΙΡΕΤΩ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. ΑΝΩΝΥΜΕ ΕΛΥΤΗ της Αλιάρτου σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.Είσαι διανοήτικα πολύ ψηλά για να καταλάβεις ψηφοφόρους ,που με διαφορετική σκέψη τους θεωρείς κουτοπόνηρους.Αν έτσι νομίζεις έτσι είναι.Πως μπορεί όμως εσύ ένας ανώτερος άνθρωπος να ασχολείσαι με άνθρωπους χωρίς μυαλό ;Πόσο χαμηλά πρέπει να κατέβεις;Εσένα μάλλον ενοούσε ο Οδυσσέας Ελύτης όταν έγραφε :"ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΜΠΛΕ ΞΟΔΕΒΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ".Τώρα πια κατάλαβα είσαι το όλο, το παν το "PANTA"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. μια καλοπροαιρετη παρατηρηση δεν πιστευω οτι η κινηση εχει οικοιοποιηθη αυτο το blog πιστευω οτι ειναι αρκουντως ελευθερο και χωρις δεσμευσεις να γραφει ο καθενας οτι πιστευει στα ορια του σωστου η οποιος μπορει και αυτο δειχνει και κατι σατυριζοντας την ολη κατασταση.εγω προσωπικα νοιωθω ανετα μου αρεσει αυτη η ανταλαγη αποψεων συμφωνω η οχι ειλικρινα μου αρεσει.τωρα γιατι οι της απεναντι γιατι δεν γραφουν ισως πιστευουν οτι ειναι περιτο μπορει να νομιζουν οτι μιλαει το εργο τους και δεν χρειαζετε να ασχοληθουν με κατι που δεν τους αρεσει ειναι και ενας καινουργιος τροπος για πρωτη φορα εκφρασης των αποψεων των πολιτων δεν τον γνωριζουν δεν δεν δεν πολλα δεν.εν πασει περιπτωση εγω δεν αισθανομαι οτι γραφοντας τις αποψεις μου εδω μεσα νοιωθω ασχημα η πιεζομαι να το κανω. μου αρεσει και μπορει να μαθω και κατι που δεν γνωριζω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. kalo einai na mazepsete tous methiistakes pou extes to brady sta magazia ediksan ton xarakthra tous se nea atoma pou den exoun ksanakatebei sti politiki ,katebenoun me ton Bitsi kai ayto enoxlise enw den edvsan dikaiwma se kanenan kai tous propilakisan.apo meria Bitsi kaneis den symperiferete etsi.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. θΑ ΣΗΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΘΥΣΤΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΒΙΤΣΗ... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΤΩΝ 8 ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ, ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΥ ΤΟ ΤΑΠΕΙΝΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ, ΠΗΓΕ ΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΒΓΕΙ ΜΕ ΡΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΦΑΓΕ ΦΟΛΑ... ΧΑΧΑΧΑΧΑ... ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ... ΕΓΩ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΑΛΕΚΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 39. ανωνυμε των 10.16 θαυμαζω την σκεψη σου. εισαι απιστευτος
  να σε χαιρονται αυτοι που σε εβαλαν να γραψεις.
  και φυσικα περαστικα σου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 40. 10:16-30/10 ΑΝ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ, ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.ΠΑΝΤΩΣ Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΓΚΑΦΕΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν