ΤΑΣΟΣ ΣΤ. ΚΑΜΟΥΤΣΗΣ - ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

| Ετικέτες , , | Posted On Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010


 O Τάσος Καμούτσης γεννήθηκε το 1965 στην Ελλοπία του Δήμου Θίσβης, γιός του Στέλιου Καμούτση, δασκάλου από τα Βάγια και της Γεωργίας Νάκη από την Ελλοπία. Παντρεμένος με την Τυπάλδου Σοφία, καθηγήτρια Αγγλικών, έχουν ένα γιό 10 ετών, τον Στέλιο.

Τελείωσε το Δημοτικό Σχολείο στην Ελλοπία και το 1ο Γυμνάσιο – Λύκειο Θήβας.
Εισήχθη από όπου και αποφοίτησε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πάτρας.

Ειδικεύθηκε στην Γενική Ιατρική (Νοσοκομεία: Γ.Ν.Ν Θηβών, Χαλκίδος, Σχολή Δημόσιας Υγείας, Ερυθρός Σταυρός Αθηνών και Κέντρο Υγείας Μαντουδίου) αφού ολοκλήρωσε την υποχρέωση υπαίθρου στο (Αγροτικός Ιατρός) στο Κέντρο Υγείας Διστόμου και στα Περιφερειακά Ιατρεία Λεύκτρων – Μελισσοχωρίου...


Μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Γενικής Ιατρικής και του Ιατρικού Συλλόγου Λειβαδιάς τώρα.
Λειτούργησε ο ιδιώτης ιατρός στην πόλη των Θηβών κατά τα έτη 2002-2009.

Από το 2009 λειτουργεί ιδιωτικό ιατρείο στην Αλίαρτο και παρέχει τις υπηρεσίες και ως θεραπευτής ιατρός στο ΙΚΑ Αλιάρτου και ΟΑΕΕ (πρ. ΤΕΒΕ, ΤΣΑ κτλ).

Παρέχει ιατρικές υπηρεσίες ως ιατρός εργασίας στις εταιρίες: Σωληνουργεία Κορίνθου και κοινοπραξία ΑΚΤΩΡ-ΕDISON στην ΒΙΠΕ ΘΙΣΒΗΣ και στην Watercraft Hellas στην Θήβα και Interbeton στην Θίσβη.

Μέλος της UNESCO και των Γιατρών του Κόσμου. Στις δύσκολες μέρες που η χώρα διανύει και όπου ο καθένας νιώθει στο πετσί του τα αποτελέσματα της κρίσης (ανεργία, φτώχεια, υπανάπτυξη κτλ), που μόνο ο απλός πολίτης δεν προκάλεσε, παλεύει με τον δικό του τρόπο για την ανάπτυξη της περιοχής με ταυτόχρονη προστασία του περιβάλλοντος.

 Πρόεδρος μαθητών 1ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΘΗΒΑΣ (μαθητικό Κίνημα) με την έναρξη του θεσμού.

 Μέλος Φοιτητικής Ένωσης Πατρών

 Νομαρχιακός Σύμβουλος (ΠΕΡΓΑΝΤΑΣ ΚΛΕΑΡΧΟΣ) 2002 – 2006

Μέλος της ΕΡΓΟΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ (μη κυβερνητική οργάνωση) με πλούσια δράση      και αγώνες για την ανάπτυξη και το περιβάλλον, με δημοσιεύσεις για κυρίαρχα θέματα που αφορούν το περιβάλλον, σε πανελλήνια και παγκόσμια συνέδρια.

 Σημαντική εθελοντική συμμετοχή στο 2004, ως εθελοντής ιατρός στους Παραολυμπιακούς αγώνες.

 Πρόεδρος πολιτιστικού φορέα για πολλά χρόνια με πλούσια πολιτιστική και Κοινωνική δράση.

Στην κρίση με τον ιό της γρίπης το 2009, έθεσε τον εαυτό του ως άμισθος Επιστημονικός Συνεργάτης όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης και της Τοπικής Ένωσης Δήμων & Κοινοτήτων του Νομού μας.

Τελευταία, πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου της Ελλοπίας από όπου και παραιτήθηκε πρόσφατα λόγω της συμμετοχής του στην εκλογική αναμέτρηση της 7ης Νοεμβρίου..

Αρθρογραφεί και δημοσιεύει συχνά τις απόψεις του για ιατρικά και κοινωνικοπολιτικά θέματα.

Φίλη και φίλε,
στις δύσκολες τούτες ώρες για τον τόπο μας, για τις οικογένειές μας και τα παιδιά μας και με κύριο κίνητρο της πολυπόθητη εφαρμογή του μεγαλύτερου σχεδίου Αποκέντρωσης που έχει βιώσει η πατρίδα μας και που είναι προϊόν πολύχρονων αγώνων όλων μας, αποφάσισα να διεκδικήσω την ψήφο σου στην εκλογική μάχη για την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος μαζί με ισάξιους και ικανούς συναδέλφους μου, υπό τον Κλέαρχο Περγαντά (νυν Νομάρχη Βοιωτίας).

Με την συμμετοχή σου και τον Κοινό Αγώνα μαζί σου, ανοίγετε ένας δρόμος διαρκούς πάλης με παλιές δομές, συνήθειες και τακτικές, με σκοπό να βάλουμε ΜΑΖΙ ένα λιθαράκι στο  νέο οικοδόμημα που οφείλουμε να παραδώσουμε στα παιδιά μας, μέσα από ΣΑΡΩΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ και ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ κατεστημένων που έφεραν την χώρα μας σε δυσμενή Ευρωπαϊκά και Παγκοσμίως θέση.

Ζούμε σε μια κακοποιημένη χώρα, με κακοποιημένους πολίτες.

Ζούμε μια κατάσταση η οποία ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ. Μας προσβάλει σαν Λαό και σαν Πολίτες. Είναι χρέος μας απέναντι στην Κοινωνία, είναι βαρύτατη ευθύνη μας απέναντι στον ΑΝΘΡΩΠΟ, να τη αλλάξουμε ΑΜΕΣΑ. Η μη συμμετοχή σου, η μη συμμετοχή μας γενικά, είναι ότι προσδοκά το κατεστημένο. 

Μην αφήνεις να Επιλέξουν οι άλλοι για εσένα. Βοήθησε ενεργά να προβάλλουμε όλα τα θετικά μας, την ιστορία μας, τον πολιτισμό μας, τις ικανότητές μας, τις αξίες μας.

 Νέα και νέε,
εσύ που προηγείσαι κατά πολύ από όλους εμάς, εσύ που θα κληθείς να πάρεις κάποια στιγμή τις τύχες και τις αποφάσεις για το ΑΥΡΙΟ όλων μας (όλοι κάποτε ήμασταν νέοι, με αγωνία για το μέλλον, με προβληματισμούς και ιδεολογικές αναζητήσεις), αισθάνομαι βαθύτατα την ανάγκη να σου ζητήσω ενσυνείδητα ΣΥΓΝΩΜΗ, αν η συμμετοχή μου κάπου έθιξε την προσωπικότητά σου ή την υπαρξιακή σου θέση στην Κοινωνία. Αισθάνομαι επίσης το χρέος και τη ευθύνη να σε πείσω να μην μείνεις έξω από το «παιχνίδι», που θα καθορίσει το μέλλον σου. Μην μας αφήνεις να εκμεταλλευτούμε άλλο την παρουσία σου, σαν μια απλή συμμετοχή, σαν μια απλή ΨΗΦΟΣ. Δεν ευθύνεται η Πολιτική για τους Πολιτικούς, αλλά οι Πολιτικοί για την Πολιτική τους.  Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ τελικά είναι ΜΑΓΚΙΑ. Έλα κοντά… μπες στο παιχνίδι!!! Αν απέχεις, η Πολιτική και η Κοινωνία θα χάσει τον πιο ΔΙΚΑΙΟ ΚΡΙΤΗ της.

Η νέα χωροταξική δομή της χώρας, η αμεσότερη επικοινωνία των κέντρων αποφάσεων με τον Πολίτη, που η νέα Αρχιτεκτονική ορίζει και προσδοκούμε, είναι μια ΝΕΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, για τον τόπο μας. Για την Βοιωτία, για την Στερεά Ελλάδα…

Η ΒΟΙΩΤΙΑ στο ΚΕΝΤΡΟ της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ.
…τώρα που το σάπιο πολιτικό οικοδόμημα καταρρέει, ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ…
ΤΑΣΟΣ Στ. ΚΑΜΟΥΤΣΗΣ – ΙΑΤΡΟΣ

Αναλογιζόμενοι την κρισιμότητα των στιγμών, την επιτακτική ανάγκη για ΑΝΑΝΕΩΣΗ σε ΠΡΟΣΩΠΑ και ΙΔΕΕΣ, προωθώντας ανθρώπους που όχι μόνο γνωρίζουν, αλλά και βιώνουν μαζί σας τα μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας, σου ζητώ με την ψήφο σου να μου δώσεις το δικαίωμα ώστε, με την συμμετοχή μου στο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, να μπω σε ένα σκληρό και αδιάκοπο αγώνα για το καλό ΟΛΩΝ μας.  Γιατί η επόμενη των εκλογών ημέρα, θα μας βρει και πάλι Μ Α Ζ Ι !!!

ΑΣ    ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ   ΟΛΟΙ   ΜΑΖΙ ΝΑ  ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
Ε Λ Π Ι Δ Α  &  Ο Ρ Α Μ Α



Σχετικές Αναρτήσεις :



4 σχόλια:

  1. το σχόλιο μου:
    http://ermokastriotis.blogspot.com/2010/10/blog-post_13.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κε Καμουτση δεν ξεφυγατε απο την "γλωσσα" του 1981 ειναι ιδια που ακουγα οταν ειμουν σπουδαστης απο την ΠΑΣΠ.Πιστευετε οτι μας πειθετε προσπαθωντας να φορτισετε συναισθηματικα τους νεους;Εκει ειναι το επικινδυνο σημειο της εστιασης σας,'τα ομορφα τα λογια τα μεγαλα......' οπως λεει και το τραγουδι.Μη κατεβενετε επιπεδο απο εκει που ειστε ως επιστημονας,εκτος και αν το "γουσταρετε" πολυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αφηστε τον στην αφανεια του ρε .
    που ηθε΄λε να το παιξει και σωτηρας του αλαρτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. DOCTOR ΠΡΟΧΩΡΑ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΕ ΕΥΝΟΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν