ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΤΗ ΜΑΓΙΚΗ ΦΡΑΣΗ

| Ετικέτες , , | Posted On Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

του Μιχάλη Αβατάγγελου

Οι «κυβερνητικές πηγές» έκαναν ότι δεν κατάλαβαν, αλλά εμείς, όχι όλοι, να μην έχουμε και ψευδαισθήσεις, το πιάσαμε το υπονοούμενο. Ο δικός τους άνθρωπος, ο συνδικαλιστής του ΠΑΣΟΚ, ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ(Ν. Φωτόπουλος - φώτο),είπε την πρόταση που περιείχε την μαγική λέξη.
Μόλις κατάλαβε ότι το κυβερνητικό κάρο είναι έτοιμο να πάρει κι εκείνον από κάτω, τους πέταξε τη χειροβομβίδα: «Καλύτερα να χαρακτηριστώ επιπόλαιος, παρά προδότης».
   Με μία και μόνο πρόταση ανέτρεψε όλη τους την φιλολογία, και ανέδειξε τις πραγματικές κυβερνητικές προσδοκίες. Στη χειρότερη των περιπτώσεων πρέπει να χαρακτηριστούν επιπόλαιοι.
   Ο έχων τη μύγα, πρωθυπουργός συνέλαβε ακαριαία τον κίνδυνο και ενώ βρισκόταν σε διακοπές διέταξε τις «κυβερνητικές πήγες» να τα μαζέψουν.

   Η κοινή γνώμη σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να πάρει το μήνυμα. Υπουργοί και πλείστοι άλλοι συγκυβερνώντες, έκαναν τους λεονταρισμούς γαργάρα αλλά το σύνθημα είχε διαρρεύσει. Επιπολαιότητα ή θάνατος.
   Η μαγική λέξη είχε λεχθεί, οι απορίες για τις ακατανόητες κυβερνητικές επιλογές και τα καταφανέστατα αδιέξοδα τους, είναι περιττές. Είναι προαποφασισμένες και τις γνωρίζουν όλοι. Η αγωνία τους είναι αν την ώρα τις κρίσεως θα μπορέσουν μα μας πείσουν, ότι δεν είχαμε να κάνουμε με προδότες αλλά με επιπόλαιους.

newstrap

Σχετικές Αναρτήσεις :



Comments:

There are 0 σχόλια for ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΤΗ ΜΑΓΙΚΗ ΦΡΑΣΗ

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν