ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ...

| Ετικέτες , , , | Posted On Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Αν νομίζετε ότι πυρηνικά όπλα έχουν χρησιμοποιηθεί μόνο στην Χιροσίμα και το Ναγκασάκι, ξανασκεφτείτε το.
Το παρακάτω βίντεο αποτελεί ίσως ό,τι πιο συγκλονιστικό έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. κάντε τον κόπο να του ρίξετε μια ματιά και θα καταλάβετε γιατί.
Αυτό που έκανε ο Ιάπωνας δημιουργός Isao Hashimoto δεν ήταν τίποτε παραπάνω από την τοποθέτηση όλων των γνωστών πυρηνικών εκρήξεων στον παγκόσμιο χάρτη (σημειωτέον: μόνο των γνωστών, όχι δηλαδή εκείνων, για τις οποίες εικάζεται ότι πραγματοποιήθηκαν)...

Στο παρακάτω βίντεο, κάθε δευτερόλεπτο αντιστοιχεί σε έναν μήνα από τα έτη 1945 – 1998, ενώ με διαφορετικό χρώμα και ηχητικό τόνο αποτυπώνονται οι πυροδοτήσεις πυρηνικών μηχανισμών από διαφορετικές χώρες.

Το αποτρόπαιο «σκορ» αναγράφεται δίπλα από τις σημαίες των κρατών που πλαισιώνουν τον παγκόσμιο χάρτη, ενώ τον συνολικό αριθμό των πυρηνικών που έχουν χρησιμοποιηθεί, θα βρείτε στο κάτω δεξί τμήμα του χάρτη. Τέλος, οι αριθμοί στο πάνω δεξί πλαίσιο αντιστοιχούν στον μήνα και το έτος.

Πρόκειται πραγματικά για ένα από τα πιο συγκλονιστικά βίντεο που έχουμε δει. Ρίξτε μια ματιά και θα καταλάβετε το γιατί…


Αναλογιστείτε τώρα τα εξής:

την υπογονιμότητα, την αύξηση του αριθμού των καρκίνων (καθώς και φαινομένων, όπως οι τερατογενέσεις, μεταλλάξεις και καθημερινή εμφάνιση νέων παθήσεων) κατά τις τελευταίες δεκαετίες παγκοσμίως, φαινόμενα «ανεξήγητα», όπως η σταδιακή μείωση του πληθυσμού των μελισσών, τις διαταραχές στο κλίμα και την ανατροπή κάθε ισορροπίας του οικοσυστήματος.
Δεν αποτελεί ασύλληπτη ειρωνεία το γεγονός ότι οι ίδιοι κύκλοι των εξουσιαστών που προκάλεσαν αυτές τις εκρήξεις τα τελευταία χρόνια προσπαθούν να μας πείσουν ότι εμείς οι πολίτες ευθυνόμαστε για την καταστροφή του περιβάλλοντος, επειδή αφήνουμε π.χ. το κόκκινο λαμπάκι αναμμένο στις τηλεοράσεις μας τα βράδια;

Και δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι στον παραπάνω πίνακα θα πρέπει να προσθέσουμε πολλές ακόμα πυρηνικές εκρήξεις, που πραγματοποιήθηκαν από το 1998 έως σήμερα (με πιο πρόσφατες, αυτές της Β. Κορέας), καθώς ο αριθμός των κρατών που στο μεταξύ απέκτησαν πυρηνική τεχνολογία έχει στο μεταξύ πολλαπλασιαστεί ανεξέλεγκτα.

Πρόκειται για τους ίδιους κύκλους μυημένων που νοιάζονται τόσο πολύ για το ανθρώπινο είδος, ώστε να πραγματοποιούν μια σειρά «ανθρωπιστικών» πολέμων για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

 
Είναι οι ίδιοι που μας παροτρύνουν να καταναλώνουμε γενετικά μεταλλαγμένες τροφές, να δηλητηριαζόμαστε με φάρμακα που καταστρέφουνα ακόμα και τις χωματερές και να εμβολιαζόμαστε, να χρησιμοποιούμε φθόριο καθημερινά και να προσθέτουμε τοξικά μέταλλα όπως ο μόλυβδος και ο υδράργυρος στο σώμα μας για την καλή μας υγεία, καθώς και να περνάμε ολόκληρη τη ζωή μας μέσα σε ανεξέλεγκτα ηλεκτρομαγνητικά πεδία (είτε πρόκειται για την ακτινοβολία που προέρχεται από κινητά και ασύρματα τηλέφωνα, δίκτυα wi-fi κ.α., είτε για τους «εγκληματικούς» φούρνους μικροκυμάτων).

Σκεφτείτε πολύ προσεκτικά όλα τα παραπάνω…
www.ctbto.org

Σχετικές Αναρτήσεις :



Comments:

There are 0 σχόλια for ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ...

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν