Η ΑΓΕΒ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Στίβου Εφήβων- Νεανίδων (Ε-Ν)

| Ετικέτες , , , , | Posted On Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

   Εκατοντάδες αθλητές και αθλήτριες από σωματεία όλης της χώρας θα κατακλύσουν αυτό το Σαββατοκύριακο 3-4 Ιουλίου το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, όπου θα πραγματοποιηθεί το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου εφήβων-νεανίδων
   Για μια ακόμη φορά η ΑΓΕΒ συμμετέχει στους αγώνες στίβου με πολύ δυνατή ομάδα εκπροσωπώντας επάξια τον Καλλικράτειο πλέον δήμο Αλιάρτου.
   Στο Πανελλήνιο Ε-Ν θα έχουν οι αθλητές και αθλήτριες την ευκαιρία να πιάσουν το όριο στο αγώνισμά τους για τη συμμετοχή στο μεγάλο ραντεβού της συγκεκριμένης ηλικιακής κατηγορίας που είναι το παγκόσμιο πρωτάθλημα και το οποίο θα γίνει 19-25 Ιουλίου στην πόλη Μόνκτον του Καναδά. Μεγάλες ελπίδες για συμμετοχή και διάκριση στον τελικό έχει ο καλύτερος αυτή τη στιγμή αθλητής της ΑΓΕΒ Ηλίας Κωσταντίνος που αγωνίζεται στον ακοντισμό, αν και ανήκει στην κατηγορία των παίδων ,θα αγωνιστεί στην κατηγορία των εφήβων. Αρκετές πιθανότητες για συμμετοχή στον τελικό έχει επίσης ο ταλαντούχος έφηβος Καρανάσος Αλέξανδρος που αγωνίζεται στην δισκοβολία, η Νεάνιδα Δρίτσα Ελπινίκη στον ακοντισμό και η Ζυγόρη Ευαγγελία με πιθανότητες συμμετοχής στον τελικό των 100 και 200 μέτρων. Οι τελικοί των αγωνισμάτων είναι προγραμματισμένοι για την Κυριακή το απόγευμα και προτρέπουμε τους φίλους του Στίβου, και όχι μόνο, να ενισχύσουν τους αθλητές μας.
   Όλοι οι αθλητές-τριες προπονούνται καθημερινά στο Δημοτικό Στάδιο Αλιάρτου αντιμετωπίζοντας αρκετές δυσκολίες, εξαιτίας της έλλειψης υποδομών και εγκαταστάσεων, ευελπιστώντας τα προβλήματα να μετριαστούν με την βοήθεια της δημοτικής αρχής την επόμενη αγωνιστική χρονιά .
    Καλή επιτυχία.

Σχετικές Αναρτήσεις :



5 σχόλια:

  1. μπράβο παιδιά καλή επιτυχία, εκπροσωπείτε επάξια τον Αλίαρτο, τις Θεσπιές και το Μαυρομάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριοι της Δημοτικής αρχής το στάδιο έχει τα μαύρα του τα χάλια και οι αθλητές και οι προπονητές τους είναι άξιοι συγχαρητηρίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. parakaloume ton dhmo na parei kapia metra dioti liges meres prin egine ena episodiaki sto ghpedo opou oi athlites tou stibou ekanan proponish kai o kurios valantis baklakos arxise fasaria kai ebrize ton proponith mas.axristous mas elege kai polla alla kai eimastan ola ta paidia mprosta.epishs ma ediokse apo thn proponish mas kai thn afisame sth mesh.eimai mikros alla afta pou lew ine swsta kai prepei kati na ginei me afto to thema kai me akoma polla alla kai afth den itan h prwth fora.EINAI DIMOTIKO STADIO ANIKEI SE OLOUS KAI OXI IDIOTIKH EPIXIRHSH AFTOU TOU KYRIOU!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. parakaloume ton dhmo na parei kapia metra dioti liges meres prin egine ena episodiaki sto ghpedo opou oi athlites tou stibou ekanan proponish kai o kurios valantis baklakos arxise fasaria kai ebrize ton proponith mas.axristous mas elege kai polla alla kai eimastan ola ta paidia mprosta.epishs ma ediokse apo thn proponish mas kai thn afisame sth mesh.eimai mikros alla afta pou lew ine swsta kai prepei kati na ginei me afto to thema kai me akoma polla alla kai afth den itan h prwth fora.EINAI DIMOTIKO STADIO ANIKEI SE OLOUS KAI OXI IDIOTIKH EPIXIRHSH AFTOU TOU KYRIOU!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αγόρι μου είσαι μικρός αλλά λες αλήθειες και φαίνεται.Τώρα είναι αυτός ο κύριος και το κάνει για δευτερη φορά,πριν ήταν ένας άλλος κύριος που επίσης έκανε τα ίδια και χειρότερα.Έβαγαζαν έξω απο το στάδιο που και εγώ πληρώνω, τους πρωταθλητές μας, την Βαγγελιώ την Σοφάνη, το Σπύρο το Λεμπέση και τώρα τον Κωστή τον Ηλία.Δεν φταίνε αυτοί οι κύριοι μικρέ μου φίλε φταίει η δημοτική αρχή , η αδιαφορία που την διακρίνει για τον στίβο και τον μαζικό αθλητισμό και η παντελής έλλειψη όλα αυτά τα χρόνια της επιτροπής γηπέδου.Ότι γουστάρει ο καθένας κάνει κανένας προγραμματισμός,πλήρη ασυδοσία κύριε δήμαρχε.Πέστε μας ποιός δημοτικός σύμβουλος είναι πρόεδρος της επιτροπής σταδίου;Είμαι σίγουρος πως δεν θα ξέρει ούτε ο ίδιος ο πρόεδρος.Χρόνια φωνάζουμε φτιάξτε δίπλα στο στάδιο ένα γκαζόν 2-3 στρέμματα για να είναι το βοηθητικό γήπεδο-προπονητήριο ποδοσφαίρου.Γκαζόν παντού αλλά όχι εκεί που χρειάζεται.Όλο λόγια και θα θα θα ήρθαν οι εκλογές!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν