ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

| Ετικέτες , | Posted On Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Ούτε καν στα ψιλά δεν πέρασε στα κανάλια το άγριο μακελειό της Βέροιας και το θέμα έχει θαφτεί τελείως, με εξαίρεση κάποιες σύντομες και «προσεκτικές» αναφορές σε κάποια ηλεκτρονικά μέσα! Να ξαναπούμε λοιπόν ότι Αλβανοί ηλικίας 22-40 μαχαίρωσαν τέσσερα παιδιά 15 και 16 ετών στο χωριό Διαβατό της Βέροιας. Εμείς, δεν θα πούμε πολλά καθώς τα γεγονότα και οι εξελίξεις τρέχουν με την αστυνομία να φοβάται επεισόδια καθώς πλέον οι κάτοικοι είναι εξαγριωμένοι. Θα παραθέσουμε μόνο τι είπε σήμερα το πρωί (οι επισημάνσεις δικές μας) ο διευθυντής της χειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου Βέροιας Χαράλαμπος Δεμερτζίδης:...


«Aπό τους τραυματίες, δύο παιδιά ηλικίας 17 ετών βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση. Το ένα φέρει σοβαρά τραύματα στην κοιλιακή χώρα, το δεύτερο στην καρωτίδα. Ο ένας 17χρονος τραυματίας φέρει βαριά τραύματα στην κοιλιά. Η μαχαιριά που δέχθηκε ήταν επαγγελματική. Το μαχαίρι μπήκε από την κοιλιά και βγήκε από την πλάτη. Ο δράστης δεν το κάρφωσε μόνο, αλλά φρόντισε και να το στρίψει. Του αλλάξαμε όλο το αίμα και παραμένει νοσηλευόμενος στη χειρουργική κλινική. Μέσα στις επόμενες ώρες ή μέρες θα ξέρουμε την πορεία του, γιατί τέτοιες καταστάσεις κρύβουν επιπλοκές. Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή. Το δεύτερο τραυματισμένο 17χρονο Ελληνόπουλο φέρει τραύματα στην τραχηλική χώρα, σε σημείο που βρίσκεται πολύ κοντά στην καρωτίδα, στην τραχεία και στον οισοφάγο»





Πως ξεκίνησε το μακελειό...
Σε ενά στενό ανάμεσα στην εκκλησία του χωριού και το σχολείο (όπως ακριβως βλέπετε στην φωτογραφία) ήταν συγκεντρωμένοι λίγο μετά τις 9 το βράδυ οι νεαρές παρέες του χωριού όπως και κάθε μέρα. Μεταξύ τους και δυό ανήλικοι Αλβανοί. Σε έναν από τους Αλβανούς δεν άρεσε ο τρόπος που οδηγούσε το ποδήλατο του ο 17χρονος Μ.Κ. Ακολούθησε φραστικό επεισόδιο μεταξύ των πιτσιρικάδων κι ενώ φάνηκε το επεισόδιο να λήγει ένα από τα αλβανόπουλα με την φράση "Τώρα να δείτε τι θα γίνει" απομακρύνθηκε από το σημείο και επέστρεψε ελάχιστα λεπτά αργότερα συνοδευόμενος από 7-8 άτομα του συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος του, που ξεκίνησαν το μακελειό...


Έγινε γνωστό πως οι δύο από τους τρείς Αλβανούς δράστες, οι οποίοι είναι αδέρφια, είναι σεσημασμένοι και εκκρεμούν εις βάρος τους δύο εντάλματα σύλληψης του ανακριτή Βέροιας. από το 2001 για απόπειρα ανθρωποκτονίας!

Όσο για την κατάσταση της υγείας του 17χρονου παιδιού, το οποίο τραυματίστηκε πιο σοβαρά, υπάρχει αυστηρή εντολή από την αστυνομία να μην βγαίνει προς τα έξω ΚΑΜΙΑ πληροφορία για την κατάσταση της υγείας του. Αυτό τα λέει όλα.

ksipnistere.blogspot.com

Σχετικές Αναρτήσεις :



Comments:

There are 0 σχόλια for ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν