O Tόπος μας!!!

| Ετικέτες , , , , | Posted On Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010



Καλή η ιδέα του συμπολίτη μας (Αρκτούρου) για προβολή του τόπου μας και προς αυτή την κατεύθυνση συμβάλλω και εγώ με κάποιες φωτογραφίες από τον Αγιο Βασίλειο (πάνω από τον Υψηλάντη).θα ακολουθήσουν εν καιρώ κι άλλες.(dk θα μπορούσαμε ίσως να το κάνουμε ως διαγωνισμό)

Σχετικές Αναρτήσεις :



5 σχόλια:

  1. Βεβαίως, θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα διαγωνισμό φωτογραφίας. Περιμένω προτάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι εξαιρετική ιδέα να υπάρχουν καταχωρήσεις φωτογραφιών της περιοχής και μπράβο στους συμπολίτες που το έκαναν και μας έδωσαν όμορφες εικόνες.Δεν ξέρω πως θα μπορούσε να οργανωθεί ένας διαγωνισμός,αλλά και μόνο η ανάρτησή τους αρκεί,Συγχαρητήρια συνεχίστε έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα μπορούσε να οργανωθεί ένας διαγωνισμός φωτογραφίας για μαθητές Δημοτικών-Γυμνασίων –Λυκείων αλλά και ενηλίκων. Σήμερα σχεδόν όλοι έχουμε ψηφιακές μηχανές και σίγουρα όλοι μικροί και μεγάλοι κινητά τηλέφωνα ,οπότε μπορούμε να τραβήξουμε οποιαδήποτε στιγμή και ώρα και εποχή διάφορες φωτογραφίες. Ο διαγωνισμός θα έχει και εκπαιδευτικό χαρακτήρα μιας και θα εμπλακούν και μαθητές αντλώντας φωτογραφίες από το περιβάλλον, παράδοση, εκπαίδευση , αθλητισμό κ.λ.π. Παρόμοιο διαγωνισμό πραγματοποιεί η φωτογραφική λέσχη Λιβαδειάς κάθε χρόνο το Μάιο μήνα. Με λίγη διαφήμιση από την εφημερίδα, και με κάποιες ανακοινώσεις στα Σχολεία , νομίζω πως θα πετύχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ καλή πρόταση...αυτή του Αρκτούρου...Θα μπορούσε να γίνει ένας διαγωνισμός με δύο ομάδες διαγωνιζομένων. Στην πρώτη ομάδα θα συμμετέχουν οι μαθητές των σχολείων και στη δεύτερη ομάδα οι ενήλικες κάθε ηλικίας. Μπορούμε επίσης να συγκεντρώσουμε κάποια δώρα από τους επαγελματίες της Αλιάρτου ως έπαθλα και στη συνέχεια με τις καλύτερες φωτογραφίες να εκδόσουμε ένα φωτογραφικό άλμπουμ ή ημερολογιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οντως ο αρκτουρος εχει πολυ εξυπνες εμπνευσεις.
    αλλα δεν μας ειπε ποιος θα βοηθησει στο εγχειρημα αυτο?
    ο δημος??? μπααααα
    παντως η προσπαθεια του κυριου ντασιωτη εκπληκτικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν