Η ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ "ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗ" ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ

| Ετικέτες , , | Posted On Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

"Θέτω υπόψη παντός ενδιαφερομένου ότι το CD με τα τραγούδια της Λιλιπούπολης που θα κυκλοφορήσει το Σάββατο 20/2 μαζί με την εφημερίδα «Τα Νέα» είχε εκδοθεί εν αγνοία μου από την δισκογραφική εταιρεία «Λύρα» η οποία επίσης εν αγνοία μου το έδωσε στην εν λόγω εφημερίδα. Eπίσης, ότι ουδέποτε θα είχα συναινέσει να εκδοθεί (πόσο μάλλον να κυκλοφορήσει ευρέως μέσω εφημερίδας) το συγκεκριμένο ηχογράφημα διότι προσωπικά το θεωρώ χαμηλής καλλιτεχνικής ποιότητας.

Αντίθετα, μεθαύριο Κυριακή 22/2 θα κυκλοφορήσει μαζί με την εφημερίδα «Η Καθημερινή» το κλασικό πλέον CD με τα τραγούδια της Λιλιπούπολης (διεύθυνση ορχήστρας Μάνου Χατζιδάκι) φυσικά με τη σύμφωνη γνώμη μου η οποία και μου ζητήθηκε από την διευθύντρια της δισκογραφική εταιρείας MINΩΣ-ΕΜΥ.

Ελπίζω ότι το πρωτοφανές αυτό μπέρδεμα δεν θα γίνει αιτία να μπει κατά λάθος σε πολλά σπίτια το ηχογράφημα της Λύρας που θα κυκλοφορήσει το Σάββατο με τα «Νέα» αντί για το παλιό καλό CD με τα τραγούδια της Λιλιπούπολης που θα κυκλοφορήσει την Κυριακή με την «Καθημερινή»".

Η στιχουργός των τραγουδιών της Λιλιπούπολης
Μαριανίνα Κριεζή

troktiko

Σχετικές Αναρτήσεις :Comments:

There are 0 σχόλια for Η ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ "ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗ" ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν