ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ ΑΠΟ ΧΟΑΚΙΝ ΑΛΜΟΥΝΙΑ

| Ετικέτες , , | Posted On Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Ο επίτροπος αποκάλυψε ότι είχε προειδοποιήσει απο τα μέσα του 2009 την προηγούμενη κυβέρνηση ότι αν δεν έπαιρνε μέτρα το έλλειμμα θα ήταν διψήφιο.  Κυβερνητικές πηγές ρωτούν με νόημα γιατι ο επίτροπος δεν τα έλεγε αυτά δημοσίως πριν από 6 μήνες και τονίζουν ότι ενισχύεται η θέση, που διατύπωσε και ο Γιώργος Παπανδρέου, ότι κάποιοι κοινοτικοί έκαναν τα στραβά μάτια. 

Κατά τα άλλα, ο ισπανός αξιωματούχος της ΕΕ σημείωσε ότι "η Ελλάδα αξίζει τη στήριξη και την αλληλεγγύη της ΕΕ, τόνισε ωστόσο ότι "τα προβλήματα της χώρας μπορούν να λυθούν μόνο από την ίδια". Μιλώντας σε τηλεδιάσκεψη στο Λονδίνο υπογράμμισε ότι η χώρα μας "αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα, τα οποία μπορούν να λυθούν μόνο από την Ελλάδα". "Αν αυτή η ευθύνη αναληφθεί από τις ελληνικές αρχές, ως μέλος της ΕΕ, ως μέλος της Ευρωζώνης, η Ελλάδα αξίζει στήριξη και αλληλεγγύη", πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Reuters, κάλεσε την ΕΕ να αποσαφηνίσει τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζει να προσφέρει βοήθεια στην Ελλάδα.
nooz.gr

Σχετικές Αναρτήσεις :Comments:

There are 0 σχόλια for ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ ΑΠΟ ΧΟΑΚΙΝ ΑΛΜΟΥΝΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν