Ο Στουρνάρας «αποφασίζει και διατάσσει» την είσπραξη του χαρατσιού από την ΔΕΗ

| Ετικέτες , | Posted On Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Σκουπίδι κάνει το Σύνταγμα, την Δικαιοσύνη και τα ανθρώπινα και πολιτικά δικαιώματα των Ελλήνων η παρέμβαση Στουρνάρα 

Παρανομεί η ΔΕΗ, εκτελώντας την εντολή Στουρνάρα και προχωρά στην συνέχιση της παράνομης είσπραξης του χαρατσιού. Με μία του μόνο επιστολή, ο δοτός της τρόικα και τοποθετημένος υπουργός Οικονομικών, ο οποίος δεν έχει την συγκατάθεση ούτε του περιπτερά της γειτονιάς του για να διαχειρίζεται την οικονομία της χώρας, διατάσσει το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΗ να προχωρήσει σε παράνομη ενέργεια και να αγνοήσει την υπάρχουσα δικαστική απόφαση, μέσω της οποίας η ΔΕΗ απαγορεύεται να εισπράττει το χαράτσι...
 
Η αιτιολόγηση, όπως αυτή προβάλλεται από την κατάπτυστη παρέμβαση του Στουρνάρα, είναι το δημόσιο συμφέρον! Ζώντας στην χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας ή της μνημονιακής κυβέρνησης της τρόικα, το δημόσιο συμφέρον ορίζεται από έναν και πιθανότατα και το εθνικό συμφέρον να ορίζεται επίσης από έναν… Δηλαδή, αυτά που ορίζονται από το Σύνταγμα της χώρας, για θεσμούς (π.χ. Δικαιοσύνη) που λειτουργούν για να προστατεύουν τους πολίτες, το ίδιο το Σύνταγμα και εν γένει την χώρα, από προσωπικές «παρεμβολές» και αντιλήψεις, πρέπει να πεταχθούν στον κάλαθο των αχρήστων, αφού ο Στουρνάρας ξέρει ποιο είναι το δημόσιο συμφέρον, αλλά αγνοεί παντελώς τα συμφέροντα των πολιτών και φυσικά τα όσα -υποθετικά τουλάχιστον- θα έπρεπε να σέβεται και να μην τολμά καν να σκεφτεί λόγω των σαφέστατων ορισμών του Συντάγματος.

Η τελευταία παρέμβαση του κ. Στουρνάρα, μάλιστα, αφήνει και αποχρώσες ενδείξεις απόπειρας (ή βεβαιότητας;) χειραγώγησης της Δικαιοσύνης εκ μέρου του, αφού εμφανίζεται ως σχεδόν βέβαιος πως η ήδη υπάρχουσα απόφαση του Δικαστηρίου θα ακυρωθεί από τον Άρειο Πάγο!!! Την ίδια στιγμή, αυταρχικότατα φερόμενος, προτρέπει στην τέλεση εγκλήματος (οποιαδήποτε αγνόηση δικαστικής απόφαση είναι έγκλημα) την διοίκηση της ΔΕΗ.

Η είδηση, όπως μεταδόθηκε από το ΑΜΕ-ΑΠΕ:
Παραμένει στους λογαριασμούς της ΔΕΗ το τέλος ακινήτων, ανέφεραν σήμερα στο ΑΠΕ-ΜΠΕ αρμόδιοι παράγοντες της επιχείρησης, καθώς χθες το βράδυ κοινοποιήθηκε στη ΔΕΗ σχετική επιστολή του υπουργού Οικονομικών Ι. Στουρνάρα. "Για λόγους δημοσίου συμφέροντος η ΔΕΗ προχωρά κανονικά στην είσπραξη του τέλους ακινήτων (ΕΕΤΗΔΕ), μετά την επιστολή που έστειλε ο υπουργός Οικονομικών προς την επιχείρηση, να εξακολουθήσει να συνεισπράττει κανονικά το τέλος ακινήτων", ανέφεραν συγκεκριμένα. Το ζήτημα με το τέλος ακινήτων δημιουργήθηκε μετά την απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου που έκρινε τη χρέωση του ΕΕΤΗΔΕ αντισυνταγματική. Το υπουργείο Οικονομικών έχει ήδη αναγγείλει ότι θα καταθέσει στον Άρειο Πάγο αναίρεση κατά της απόφασης του Πρωτοδικείου, στο μεσοδιάστημα ωστόσο έως ότου ξεκαθαρίσει η νομική πλευρά του ζητήματος, κάλεσε τη ΔΕΗ να συνεχίσει την είσπραξη του τέλους. Υπενθυμίζεται ότι το Συμβούλιο της Επικρατείας έχει κρίνει συνταγματικό το τέλος ακινήτων, απαγόρευσε ωστόσο τη διακοπή της ηλεκτροδότησης για όσους δεν το καταβάλουν.
Μετά από αυτή την ανακοίνωση ο κάθε πολίτης δικαιούται να μηνύσει κάθε μέλος της διοίκησης της ΔΕΗ ξεχωριστά, καθώς και τον κ. Στουρνάρα, για σύσταση συμμορίας με σκοπό την παραβίαση του Συντάγματος και την οικονομική καταστροφή που η συνεργασία των δύο μερών (ΔΕΗ και Στουρνάρα) επιφέρει στην προσωπική ζωή με επιπρόσθετες τις ψυχολογικές βλάβες που θα προκληθούν από την παραβίαση της προστασίας που δόθηκε στους πολίτες μέσω της απαγορευτικής δικαστικής απόφασης.

Από τα παραπάνω προκύπτει πως ο κ. Στουρνάρας κινείται επιθετικά και προς την κατεύθυνση παύσης – κατάργησης των πολιτικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων των πολιτών της χώρας, ενώ ταυτόχρονα στηριζόμενος στην φασίζουσα πρακτική της «αρχής του ενός ανδρός» αποφασίζει και διατάσσει, χωρίς να εκπροσωπεί κανέναν πολίτη της χώρας.

Σχετικές Αναρτήσεις :



Comments:

There are 0 σχόλια for Ο Στουρνάρας «αποφασίζει και διατάσσει» την είσπραξη του χαρατσιού από την ΔΕΗ

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν