Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι υπάλληλοι του δήμου Αλιάρτου

| Ετικέτες | Posted On Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Αλίαρτος, 28-11-2012

Οι υπάλληλοι του Δήμου Αλιάρτου συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις κατά της διαθεσιμότητας και τωv απολύσεων των εργαζομένων, σας ενημερώνουμε ότι από 29-11-12 έως 3-12-2012 θα λειτουργούν μόνο:

1) Ταμειακή Υπηρεσία ( μόνο για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές)
2) Υπηρεσία Καθαριότητας (αποκομιδή σκουπιδιών από σχολικές μονάδες, Κέντρο Υγείας, Λαϊκή αγορά)
3) Λοιπές έκτακτες περιπτώσεις.
4) Οι Παιδικοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά

Παρακαλούμε για την κατανόησή σας.
Οι Εργαζόμενοι του δήμου Αλιάρτου

Σχετικές Αναρτήσεις :



11 σχόλια:

  1. να φύγουν όλοι οι τεμπέληδες δεν μπορεί να πληρώνει ο δημότης τους ανύπαρκτους. Ο δήμος μπορεί να λειτουργεί και με τους μισούς υπαλληλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα... ο Δήμαρχος είπε θα παραιτηθεί για τους ανύπαρκτους τεμπέληδες. Μήπως τελικά ο Δήμος μπορεί να δουλέψει με τους μισούς υπαλλήλους?? Μήπως Ο Δήμαρχος κάνει λαικίστικη πολιτική περί... παραιτήσεως??

      Διαγραφή
    2. kala esy exeis poly sovaro provlima.koitakse to

      Διαγραφή
  2. ανωνυμε των 9.25 εχεις δικιο πολυ δικιο θαλεγα.....
    ο δημαρχος κανει εγκλημα που παιρνει θεση για να μην χασουν την
    δουλεια τους οι υπαλληλοι.
    και τι υπαλληλοι? διαμαντια και ρουμπινια.......
    και σε ρωταω εγω ετσι με περισση αφελεια.
    εαν ειχες μια δικη σου επιχειρηση θα προσλαμβανες κανεναν απο ολους τους φωστηρες του δημου που εργαζονται εκει??
    εαν θελεις απαντησε μου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω τους είχα στην επιχείρηση μου θα εδιωχνα τους περισσότερους και θα προσλαμβανα άλλους γιατί θα μπορούσα.ο Δήμαρχος όμως δεν μπορει,γιατί απαγορεύεται και το ένα και το άλλο.

      Διαγραφή
  3. καλά, περιμενετε να γίνουν όλα ιδιωτικά και να πάνε τα τέλη στον ουρανό να δούμε μετα τι θα μας φταίει, ο δήμαρχος ή οι υπάλληλοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καταρχην κανεις απο το πληκτρολογιο του σπιτιου του δεν μπορει να ξερει τι και ποσα ατομα χρειαζετε ο δημος για να δουλεψη.το να κανουμε αφορισμους ειναι ισως το ποιο ευκολο αλλα οχι το ποιο τιμιο.το αν δουλευουν λιγο πολυ η καθολου ειναι μια εντελως διαφορετικη ιστορια και δεν συσχετιζετε με την κριση που περναμε.προσωπικα το θεωρω αδιανοητο αυτο το ανυπαρκτο σε ελεκτικους και παραγωγικους μηχανισμους κρατος να φερετε ετσι στα παιδια του και να καλυπτει τα αποπαιδιατου των εξοπλιστικων προγραμματων του χρηματηστηριου των κουμπαρων των τοξικων ομολογων των ξεφτιλισμενων τραπεζων των 300 των 20000 ευρω τον μηνα απο τα οποια 8000 ειναι καθαρα των τοσων αλλων κρυφων κονδυλιων των νερουλαδων της βουλης των 3000 ευρω τον μηνα των χρηματων που παιρνει στο εξωτερικο η ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ των αλλων τοσων μιας κυριας γνωστη του Γ.Α.Π στον Ο.Ο.Σ.Α στο παρισι και αλλα παρα πολλα που δεν αξιζει τον κοπο να τα αναφερω.δεν φταινε τωρα οι αμοιροι υπαλληλοι του δημου και ολοι οι κατοικοι αυτης της χωρας.ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΞΕΣΗΚΩΘΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΜΕΙΣ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ.ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΒΟ Η η ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΗ Η ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΗ,ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΣΗ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΜΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑ ΕΝΑΝ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΜΑΖΩΧΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.ΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΗ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΕΘΝΙΚΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ.ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ Δ ΡΑΙΧ και τωρα διδασκουν και σε ξενα πανεπιστημια θα μας αποτελειωσουν,ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ.ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΓΩ ΕΣΥ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΔΙΠΛΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΑΔΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ Η ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.ΑΠΛΑ ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΗΡΩΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΔΑΧΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΑΓΙΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.ΟΣΟΙ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΗΡΘΑΝ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ.ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εφεδρεία-διαθεσιμότητα-κινητικότητα. Τουλάχιστον δεν θα κοιμάστε ήσυχοι κουφάλιες. Να δείτε τι τραβάμε και μεις οι υπόλοιποι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα. Δουλιέψτε λοιπόν, εξυπηρετείστε τον κόσμο που σας πλερώνει και φυσικά δεν λιέω να του κάνετε χατήρια και ρουσφέτια,αλλά ο κόσμος θέλει εξυπερέτηση, τρόπους και ευγένεια.Ειδάλλως σας έφαε η μαρμάγκα που λιέμε και μεις στο ωριό. Αγαπάτε το Δήμο; απόδεξη κουφάλιες. Δουλειά, και όχι καφέδες, ουισκάκια και ψευτοσυνδικαλισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και να μην πετατε εξω γριουλες που ηρθαν να πληρωσουν νερο και τελη, μολις παιρνει τηλεφωνο η μεγαλοσυνδικαλιστρια.
      και δν μπορειτε να κανετε καταληψη στο δημαρχειο και να γινονται ορισμενοι κοκαλο στο ποτο.

      Διαγραφή
  6. Δημότης με πολλά παράπονα1 Δεκεμβρίου 2012 στις 11:50 μ.μ.

    Το ερώτημά μου είναι πληρώνονται όταν κανουν καταληψη, απεργια ή στάση εργασίας; Γιατί ξέρω ότι πληρώνονται όταν δεν κάνουν απεργία και κάνουν ότι δουλεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΕΡΜΑ Η ΑΠΕΡΓΙΑ,ΠΛΗΡΟΝΟΥΜΕ ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ Η ΣΤΟ ΚΑΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν