Τρία χρόνια λειτουργίας της Δανειστικής Βιβλιοθήκης Λεονταρίου

| Ετικέτες , , , | Posted On Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012, γιορτάζουμε τα 3 χρόνια από τα εγκαίνια της βιβλιοθήκης (γενέθλια). Στις 11.00 π.μ., θα γίνει ομιλία από τον γνωστό καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Νικόλαο Τζιράκη, με το σημαντικό θέμα «ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ», στο Πνευματικό Κέντρο της ενορίας μας. Στη συνέχεια θα γίνει επίσκεψη στην βιβλιοθήκη, όπου θα υπάρχει και μπουφές.

Διοργανωτές της εκδήλωσης: Δανειστική Βιβλιοθήκη "Αθηνά Γλαυκώπις" Πνευματικό Κέντρο Ενορίας Λεονταρίου. «Ελεύθερο Λαϊκό Πανεπιστήμιο Αλιάρτου. «Κοινόν των Βοιωτών για τον πολιτισμό και το περιβάλλον».

 Η βιβλιοθήκη θα είναι στην διάθεση των επισκεπτών έως τις 8.00 μ.μ.

ΕΔΡΑ: ΛΕΟΝΤΑΡΙ - ΑΛΙΑΡΤΟΥ Τηλ: 22620-65463 22620 - 65611,
ΦΑΧ: 22620 - 65463 email: vivliothikileontari@yahoo.gr

Σχετικές Αναρτήσεις :



4 σχόλια:

  1. Καλό θα ήταν να ενισχυθεί η βιβλιοθήκη του Λεονταρίου, οικονομικά από τον Δήμο μας, με βιβλία, Η/Υ, και ότι άλλο χρειάζεται, και οικονομικά, διότι ουσιαστικά είναι και δανειστική βιβλιοθήκη του ΔΗΜΟΥ μας. Άκουσατε εκεί στον Δήμο>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. προφανως ξερεις οτι δε συμβαινει

      Διαγραφή
    2. Ή Μήπως συμβαίνει και δεν το ξέρεις.Τι λες;

      Διαγραφή
  2. Η βιββλιοθήκη δεν χρειάζεται ενίσχυση από τον Δήμο, λεφτά έχει το χωριό σας και συγκεκριμένα ο Αγροτικός Συναιτερισμός του χωριού σας έχει σημαντικότατα έσοδα τα οποία πρέπει να διαθέσει για την Βιβλιοθήκη. Το τοπικό συμβούλιο πρέπει να το δει το θέμα μαζί με τον Δήμο ούτως ώστε να λυθεί το θέμα της χρηματοδότησης της Βιβλιοθήκης χωρίς επιβάρυνση του Δήμου αλλά με τα χρήματα του χωριού σας. Αν βέβαια ο δήμος συνεισφέρει και αυτός καλώς, αλλά πρώτα εσείς Λεονταρίτες να δείτε το θέμα και μετά όλοι οι υπόλοιποι. Νομίζω ότι η προτασή αυτή που πολλοί στο χωριό σας την κρυφοκουβεντιάζουνε πρέπει και μπορεί να γίνει πράξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν